Patti var også selv overrasket over at få sparket fra SASHI.

Raser efter exit: Han har smadret vores hold

Den 24-årige riffelspiller tager nu bladet fra munden, efter han mandag blev kicket fra SASHI til de flestes overraskelse - inklusiv hans egen.

Mandag kom det frem, at SASHI skal på jagt efter en ny femtemand, efter Patti fik sparket fra holdet.

Den 24-årige riffelspiller var ellers en del af det Los Reyes-mandskab, der i maj blev præsenteret som det nye SASHI, og han nåede over et år under alexsomfans vinger.

I den tid er det blandt andet blevet til to samlede sejre i POWER Ligaen, ligesom han den ene gang også tog MVP-titlen.

Udmeldingen fra SASHI kom som en overraskelse for flere - inklusiv hovedpersonen selv, der til Dust2.dk fortæller, hvordan han fik beskeden.

Det er en mærkelig følelse at blive smidt af holdet. Vi havde lige været til bootcamp for at spille den sidste RMR-kval, og der slog vi Movistar Riders, som var nummer seks i verden, kom videre til dag 2, og alle på holdet var maks hype.

Jeg kom så hjem søndag aften, og mandag morgen er jeg smidt af holdet uden nogen begrundelse. Jeg får bare at vide i telefonen, at jeg er "fyret".

Hvilken følelse sad du tilbage med, da du havde lagt på?

En lille smule ambivalent følelse. Det er super trist at skulle forlade spillerne, da jeg synes, vi havde potentiale, og jeg synes, de alle sammen er nogle super fede spillere og dejlige personligheder. Og jeg nåede også at spille med Alex i lidt over et år, og Ryxxo havde jeg da også et par måneder med.

Men på den anden side, var det rart at komme væk, da organisationen, D0KT0R3N, rent ud sagt ikke har styr på noget, og alting blev gjort på den mest uprofessionelle måde, jeg nogensinde har oplevet.

Smed headsettet efter sandwich-køb

Patti nåede lige over 100 dage i SASHI-trøjen, efter han og resten af det daværende Los Reyes skrev under med organisationen tilbage i midten af maj.

I den forbindelse aftalte holdet ifølge Patti et bootcamp, men på grund af sygdom melder en af spillerne afbud.

Et par dage før bootcamp bliver jarko og Ryxxo syge, og jarko ender med at sige, at han ikke vil afsted, fordi han har det virkelig skidt. Ryxxo og Alex tager derover alligevel, da de havde planlagt helt fra starten, at de bare ville tage derover og spille lidt hygge, men vi tænkte, at vi lige så godt kunne komme alle fem og gøre det til et bootcamp.

Mig og scott siger til D0KT0R3N, at vi ikke ønsker at komme alligevel, da vi ikke vil risikere at blive smittet af Ryxxo, og pointen med bootcamp var at powerpracce og få opbygget en map pool, men når jarko havde meldt fra, så er det ligesom ikke en mulighed længere.

Det er D0KT0R3N fuldstændig ligeglad med; vi havde en aftale, og uanset hvilke omstændigheder, så skal den aftale holdes. Det endte med, scott blev smidt af holdet af netop den årsag, og det var også meningen, jeg skulle ryge i svinget der, men spillerne holdt hånden over mig - heldigvis.

Så var der også en situation i den weekend, hvor vi lige har været til bootcamp, hvor vi vandt over Movistar Riders. På dag to, lørdag, har vi aftalt at spise klokken 17.

Men vi siger til D0KT0R3N, at vi gerne vil spise lidt tidligere, 15:30 cirka, fordi vi har kamp klokken 18, og vi gider ikke spise klokken 17, og så være helt færdige i kroppen klokken 18 og intet energi have.

Så vi henter et par sandwich klokken 15:30, og tager dem med ind til bootcamp og spiser.

Det resulterer i, at D0KT0R3N smider sit headset hen over bordet, råber af os og siger, vi er respektløse, og at vi fandme kan klare os selv. Så smækker han døren i og kører hjem til sig selv.

Vi brugte i øvrigt vores egne penge på sandwich.

"Han ødelagde vores hold, da han kickede scott"

I juli kom de første udskiftninger så, da jarko og scott blev smidt af holdet, og netop beslutningen om at kicke sidstnævnte var ødelæggende for holdet, fortæller Patti.

Han ødelagde allerede vores hold, da han kickede scott. Vi sagde alle på holdet, at han ikke skulle kicke ham, men han var ligeglad, fordi der var den episode med bootcamp. Og jeg skulle åbenbart også have været kicked dengang, har jeg fået fortalt efterfølgende.

Lige siden den dag, tør jeg godt sige, at alle på holdet har syntes, han er en klaphat. Og jeg kan også med statsgaranti sige, at alle på holdet lige nu er utilfredse med mit exit, men han er igen bare ligeglad.

Venneklub

En af de følelser, Patti sidder tilbage med nu, er følelsen af en manglende professionalisme fra D0KT0R3N, som står bag SASHI.

Jeg har sagt det, da jeg spillede på holdet, og jeg siger det gerne igen; mit indtryk er, at det er en venneklub for ham. Han har gentagne gange sagt, at han er ligeglad med resultater. Det var eksempelvis fløjtende ligemeget, at vi slog Movistar Riders.

Det vigtigste er venskabet og kemien. Og jo selvfølgelig er den vigtig, det er jeg da enig i, men jeg spiller da for at skabe resultater og spille på de store scener.

Også derfor han er ligeglad med, om man er to mand eller alle fem til bootcamp. Han vil bare have, at vi er der, så vi kan være sammen og hygge os. Det er også, derfor scott blev kicked, vil jeg mene, fordi vi ikke mødte op til et aftalt bootcamp, hvor vi endte med kun at være fire personer med risiko for sygdom.

Så han virkede egentlig mere til at ville købe sig en gruppe venner snarere end et CS-hold?

Ja. Den følelse tror jeg ikke, jeg står alene med, men jeg vil selvfølgelig ikke udtale mig på andres vegne.

Penge nok

En hurtig Google-søgning viser, at organisationen bag SASHI er kødimportøren JN Meat, som er ejet af John Sashi Nielsen, der har tjent styrtende med penge på at importere kød.

Og det er John Sashi Nielsens søn, Claus Schou Nielsen, der går under nicket D0KT0R3N, som udgør ledelsen i SASHI. Og Patti fortæller også, at det ikke var hans indtryk, at penge var en mangelvare i organisationen. Men det var ikke pengene, der gjorde udslaget for Patti.

Der er penge nok. Lønningerne var forskellige, men jeg var fint tilfreds. Vi joinede ikke for pengene, men mere for sikkerheden.

Selvom det altid er rart med lidt ved siden af sin SU, er det lige så meget sikkerheden i, at vi alle sammen var sammen om det nu og ikke bare kunne smutte ved det første tilbud, der kom.

Men er det ikke fair nok, at det er ham, der stiller kravene og tager beslutningerne, når det er ham, der betaler lønnen?

Det kan vi godt blive enige om. Men kravene, der er stillet, er nogle, jeg har opfyldt med en enkelt undtagelse, hvor jeg spillede en cup på Esportal med et mixhold , mens de andre var på ferie for snart halvanden måned siden.

Der undskyldte jeg mange gange og fik at vide, at det var okay, det skulle bare ikke ske igen. Og jeg troede egentlig, vi var kommet videre af den årsag. Ellers er meget af det bygget på misforståelser, hvilket jeg ser som en mærkelig årsag til at "fyre" mig, når holdet er glade for at have mig, og vi allerede uden nogen form for træning med de to nye har bevist, at vi kan spille op med de gode. Jeg er sikker på, at hvis der var mere end en person i ledelsen, ville de synes, det var en håbløs beslutning.

Har du oplevet noget lignende i din tid i CS?

Nej, det vil godt nok være synd at sige. Jeg har aldrig prøvet noget lignende, og jeg fortryder, at vi nogensinde joinede, da ledelsen kun har givet besvær og ikke gjort noget godt for os, udover en pose penge.

Så hvis du kunne, så ville du gå tilbage og aldrig skrive under med dem?

Ja. Vores hold er blevet splittet fra hinanden, og der er blevet taget beslutninger, som kun ledelsen var interesseret i, men det har kun stillet holdet ringere. Altså situationen med scott, da han blev kicked.

Hvad skal du så nu?

Det må tiden vise. I første omgang skal jeg grinde en masse FPL-C, DM og se demoer. Så må vi se, om jeg kan finde min plads på et hold i fremtiden, siger Patti.

Dust2.dk har været i kontakt med både spillere og D0KT0R3N i SASHI, men de afviser at kommentere Pattis udsagn.

#1(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 12:59
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det lyder jo fuldstændig vanvittigt...
#2(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 13:01
daxy
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Kan i også godt lide sandwiches?
#3(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 13:03
TobiaZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Der var ikke sashi kød i sandwichen, så helt fair opførsel fra D0KT0R3N.

Hilsen Pimp
#4(Med 2 svar)
31. august 2022 kl. 13:07
mamas
Alle der har set doktorens twitch stream ved at manden er fuldstændig fra sans og samling. Sidder og troller sine teammates og råber og skriger ind i mikrofonen i et almindeligt faceit/matchmaking game
#6(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 13:12
skjerK
Enig!
Sjove ved hans stream og persona er, at han understreger at det er en "karakter" og at han altså ikke er sådan; altså denne her forholdvis toxic og troll personlighed.

Efter det her interview kan man så overveje hvorvidt denne her "karakter" er sand eller falsk! xd
#39(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 14:17
JKN
Hahah, så sandt. 5 minutter på det stream og man holder sig langt fra den mand i nogen som helst ledende rolle.
#5(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 13:12
Zenta
Kan godt forstå at de andre ikke tør udtaler sig..
Ja han har smadret og fucket et super godt hold den klap hat..
Du har sku fortjent at komme på et hold hvor orgiensioen består af seriøsse og voksen mennesker og ikke sådan børnehave leder som Claus.
#7(Med 7 svar)
31. august 2022 kl. 13:12
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Patti du er en levende legende. Jeg blev også banned fra doktorens kanal pga jeg lavede bordtennis jokes. Manden hører til på en anstalt. #StandUpForHougens #GetLosReyesBack #FuckTheSystem #NeverGoToTheDoctor
#8(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 13:13
Zenta
Hørt
#10(Med 3 svar)
31. august 2022 kl. 13:25
Bluerose13x
Lad os lige høre en bordtennis joke eller 2 så kan vi lige vurdere om dit Ban var velbegrundet
#46(Med 2 svar)
31. august 2022 kl. 15:37
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg kan sgu ikke engang huske dem, og da jeg har anmodet om unban kan jeg ikke se hvad jeg har skrevet :P

men du kan få det her at grine over twitch.tv/d0kt0r3n/clip/ThankfulArtsyGullPastaThat..
#64(Med 1 svar)
31. august 2022 kl. 19:34
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 fuck mig, det der er så cringe at mit røvhul er flygtet op i maven.😂😂😂😂😂😂😂😂😂
#101(Med 0 svar)
1. september 2022 kl. 22:45
QuaLy
Vil du være niarn baby?
#40(Med 1 svar)
31. august 2022 kl. 14:18
JKN
Doktoren har vist været verdensmester i bordtennis som ungdomsspiller, har jeg hørt?
#86(Med 0 svar)
1. september 2022 kl. 00:33
BotHub
Han var hvertfald udkaldt som den næste michael maze som jeg forstod det. kilde: Har en kammerart der var mod på hans stream
#9(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 13:14
BotHub
har man set bare 5 min af doktorens stream ved man at den mand er HELT på månen.
#11(Med 42 svar)
31. august 2022 kl. 13:28
Rejin
Major deltager
Ikke smart at gå ud og snakke dårligt om en org. Det skader ens eget brand meget mere. Andre orgs vil stille spørgsmål “vil manden også gøre det hvis vi tog ham ind”. Vil ikke blande mig i selve sagen. Men gavner ikke en selv ihvertfald :)
#12(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 13:34
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Synes sgu det er fair nok at man siger tingene hvordan det er sket. Det kan også være noget der hiver orgs ind at en person er ærlig omkring hvordan det står til og ikke bare er ligesom alle andre imo
#14(Med 6 svar)
31. august 2022 kl. 13:44
Patti
Dansktoppen
Major deltager
Dust2 MVP
Du har fat i noget, det vil jeg give dig fuldstændig ret i.
Men når man er blevet behandlet så evigt ringe som jeg er, og folk stiller så mange spørgsmål, så synes jeg det var okay at komme med et ærligt interview.
Og kommentarerne under artiklen taler vel for sig selv :-)
PS.
Gjorde det egentlig også mest for at folk ikke skulle tro det er mig man ikke kan arbejde sammen med, eller har fucket op. Også kunne det jo også være en øjenåbner for andre, så de ikke begår samme fejl som mig/LosReyés
#24(Med 2 svar)
31. august 2022 kl. 13:49
Rejin
Major deltager
Du er også i din fulde ret til at komme med et interview. Som sagt er jeg ikke inde i sagen og forholder mig ikke til den. Men de her ting gør intet godt for dig som spiller/brand. Det var blot min mening med min kommentar
#73(Med 1 svar)
31. august 2022 kl. 21:21
NiveK
Det er da noget værre vrøvl!
Hvis det er den generelle holdning på scenen, har I ganske enkelt for meget magt.
Hvis du kommer med en opfordring til at holde inde med, hvad jeg læser som misbrug af magt, så bør du da som minimum sætte dig ind i sagen.
#78(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 21:52
Rejin
Major deltager
Jeg siger blot at udtale sig negativt om en org er sjældent noget der giver dig noget positivt ! Og det er helt i orden du synes det ikke er det rigtige ! :)
#53(Med 2 svar)
31. august 2022 kl. 17:04
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg vil gerne sige tak for underholdningen. Derudover ønsker jeg at takke dig for at advare andre. Håber ikke, dit brand går lige så meget i stykker, som da Rejin cheatede.

Mvh
#65(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 19:37
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Av av av grankold😂😂😂
Synes også det her interview er helt på sin plads, det ville skade Patti mere hvis organisationer gik rundt og tænkte, at der måtte være noget galt med ham siden han blev smidt af så pludseligt.
#88(Med 0 svar)
1. september 2022 kl. 01:09
Rejin
Major deltager
Det var en rigtig god kommentar Michael ! Jeg håber bestemt at folk ikke begår samme fejl som jeg ! Men håber du også har det godt :)
#15(Med 1 svar)
31. august 2022 kl. 13:38
RasmusRoev
Men så kan der jo aldrig blive snakket skidt om de forskellige orgs? Kan sagtens følge dig. Men ser man det som en virksomhed/lønmodtager ting, så skal dårlige arbejdsforhold osv jo også frem på det plan?
#17(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 13:41
Rejin
Major deltager
Helt sikkert. Men man er nødt til at være egoistisk som spiller der og sige tak men nej tak. Jeg har set det flere gange at en spiller ikke blev taget pga hans udtalelser.
#16(Med 6 svar)
31. august 2022 kl. 13:40
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er jo ikke bare enten eller. Jeg forstår godt, at Patti har behov for at fortælle sin side af sagen her, for der kan også sidde mange derude og tænke, at han må have fucket op eller være umulig at arbejde sammen med, siden han ryger så pludseligt ud. Det var i hvert fald min tanke omkring situationen.
#20(Med 5 svar)
31. august 2022 kl. 13:48
Rejin
Major deltager
Altså jeg vil sige det gavner ham ihvertfald ikke :D Men det er da en god nyhed for jer! :D
#27(Med 2 svar)
31. august 2022 kl. 14:01
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er så din holdning, jeg er ikke helt enig i det her tilfælde, men der er andre hvor jeg er. Men der kan også være mange måder at gøre det på :-)
#32(Med 1 svar)
31. august 2022 kl. 14:11
Rejin
Major deltager
Helt sikkert! Jeg tænker også bare i det hele store er det ofte ikke det smarteste :D
#36(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 14:14
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Der er vi til gengæld enige :D
#66(Med 1 svar)
31. august 2022 kl. 19:38
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Er totalt uenig i din holdning her Rejin.
#69(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 20:03
Rejin
Major deltager
Det er også helt i orden :D! Det er kun sundt at være uenig !
#18(Med 3 svar)
31. august 2022 kl. 13:41
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Han beskytter vel andre for at begå samme fejl som de gjorde, ved at skrive under med orgen? Og jeg tænker ikke, at andre orgs vil stille det spørgsmål, hvis de har læst hele artiklen her, fordi så kan man vel godt se, hvem der er galt på den. Med mindre Doktoren selv kommer ud med noget, som bliver bakket op af spillerne der er på holdet lige nu...

Kender ikke selv Patti, men han virker ikke som typen, der vil skabe problemer hvis det kan undgåes
#19(Med 2 svar)
31. august 2022 kl. 13:47
Rejin
Major deltager
Ingen orgs vil gå ud og kommenterer på sådan noget her, (vil jeg tro ihvertfald). De har intet og vinde og alt og tabe.
#51(Med 1 svar)
31. august 2022 kl. 16:42
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvis man som org overvejer at droppe en af frygt for hvad de eventuelt kunne sige, så er det vel fordi man ved man glædeligt tager røven på folk eller behandler dem dårligt. Så man er bange for at ens dårlige lederskab bliver udstillet. Så er man ikke voksen nok til at drive noget som helst.
Det er en trist retning, at alle beskytter sig selv med truslerne om at siger du noget, ødelægger du det kun for dig selv.
#79(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 21:56
Rejin
Major deltager
Jeg kan da kun være enig at det ikke bør være sådan, men jeg har set det flere gange så ved det sker.
#25(Med 2 svar)
31. august 2022 kl. 13:51
kindasus
Heller ikke smart at bestille prostituerede til et bootcamp i Spanien :) #11
#41(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 14:20
JKN
Den må du altså lige uddybe :)
#54(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 17:05
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
mere
#34(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 14:12
Ib1ng
Ville normalt være enig i at man har en loyalitetsforpligtelse, men det er åbenlyst, at det her ikke er en rigtig organisation. Det milliardærens tykke søn, der har fået noget legetøj, som han tilsyneladende forvalter med samme entusiasme som Joffrey Baratheon.
#45(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 14:53
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
:)
#59(Med 3 svar)
31. august 2022 kl. 18:19
nylsnej
Når man nu har begået fejl offentligt selv, gavner det heller ikke ens brand at lave nedadsparkende kommentarer, pakket ind som råd, til en ung gut efter skaden er sket.
#61(Med 2 svar)
31. august 2022 kl. 18:40
Rejin
Major deltager
Der er skam ingen nedsparkning her blot en konstatering på hvad det kan have af betydning ! :) Men fortolk du blot videre !
#90(Med 1 svar)
1. september 2022 kl. 08:07
Vinther
Tvivler på at du er den rette, til at guide nogen som helst om branding.
Vil du selv mene, at dit eget brand er specielt attraktivt?
#92(Med 0 svar)
1. september 2022 kl. 09:57
Rejin
Major deltager
Det er vist et retorisk spørgsmål ! Men det har da klart været bedre, om jeg er den rette til at guide ? Man kan vælge at lytte eller ej det er helt frit :)
#75(Med 5 svar)
31. august 2022 kl. 21:40
exentic
Man må antage at enhver org ikke har i sinde at behandle sine spillere som ovenstående, og at de derfor også vil tage afstand fra dette. Dermed må nye eventuelle arbejdsgivere være ekstremt ligeglade med hans udtalelse da de ikke kunne finde på at behandle spillere på den måde, de er derfor ikke nervøse for at det skulle ske for dem? Og hvis Patti skræmmer orgs væk som behandler deres spillere dårligt, eller for den sags skyld er nervøse for om det skulle ske for dem, så tænker jeg at han måske i virkeligheden bare har vundet? :)
Og så kan jeg jo ikke lade være med at sidde og trække lidt på smilebåndet, når du nævner det med at skade ens eget brand. Der kan man sige du taler af erfaring med et ban for cheat i nyere tid. Jeg tænker dog ikke at du kan sidestille det at cheate i top cs med at tale ud om en org der reelt behandler deres spillere dårligt når det kommer til at have ens eget brand in mente.
Hvis jeg skulle nævne nogle der virkelig har skadet sit eget brand, så må det være da Endpoint signede dig. Det er underligt de ikke har tænkt "Vil manden også cheate i vores org?".
#77(Med 4 svar)
31. august 2022 kl. 21:46
Rejin
Major deltager
Så hvad er det du siger, at jeg tager totalt fejl? At jeg ikke har ret til en holdning? At jeg ikke må sige mit besyv mere nogle sinde eller hvad ? Du har totalt ret til at se dig uenig og det er helt ok! :)
#80(Med 3 svar)
31. august 2022 kl. 22:19
exentic
Ja, du tager totalt fejl, du har alt for høje tanker om csgo verdenen og hvad brandværdi er værd på dette niveau. Det er altså ikke fordi den næste org der signer ham tænker at de nu ikke kan sælge 300.000 trøjer med Patti på ryggen. Eller at de er bange for at en sponsor løber skrigende væk. Det kan vist tælles på én hånd hvilke spillere der i csgo skal værne om sin brandværdi. S1mple er kommet tilbage fra at være en toxic dreng der tog til USA med Liquid, og hvor er han idag? Jeg tror simpelthen ikke på at Patti på nogen måde kommer til at høre for dette fremadrettet i sin karriere, overhovedet.
Du er et levende eksempel på at brandværdi ikke er altoverskyggende i csgo, overhovedet. Endpoint har tydeligvis ikke noget imod at blive associeret med en tidligere dømt cheater. Du har fuldt ud ret til en holdning på lige vilkår som alle andre, det er bare lidt tragikomisk at netop du kan finde på at kommentere netop hvad du gjorde. Specielt fordi jeg tænker at du overtænker situationen fuldstændigt.

Hvis du går ud i en etableret sport med ordnede forhold og går ud og taler åbent omkring noget der burde holdes inhouse, så vil det klart skade ens eget brand. Det er også elite atleter som faktisk har et brand at skade, hvilket langt de fleste csgo spillere altså ikke har.
Uden at kende Patti vil jeg vove den påstand at hans brandværdi består af at han forhåbentlig er en nice teammate og er en dygtig spiller. Disse ændres der ikke på ved at han går ud og laver et statement.
#81(Med 2 svar)
31. august 2022 kl. 22:34
Rejin
Major deltager
Godt svar! Jeg nævner det blot fordi jeg har set det ske i CS verdenen flere gange og synes da ikke flere behøver at "lide samme skæbne". Ved ikke hvorfor folk tager det så "tungt" min kommentar? Det var blot ment som man skal tænke sig om før man udtaler sig om en org :)
#82(Med 1 svar)
31. august 2022 kl. 23:51
exentic
Hvis CS skal gøre sig nogen forhåbning om at vokse sig større og være mere anerkendt skal det hele foregå mere professionelt, og i en sådan kontekst skal interne tvister selvfølgelig holdes internt. Det er dog i den ideelle CS verden, og fra mit synspunkt er vi milevidt fra at være der.
Aktuelt i forhold til det du skrev, så tror jeg da heller ikke at det gavner Patti, men min pointe er, at med det stadie vi er på nu, og med Pattis "brand" tror jeg ikke på at det kommer til at have negativ impact.
Jeg erklærer mig selvfølgelig helt enig i forhold til at man skal tænke før man taler, og hvis jeg stod i Pattis situation havde jeg personligt ageret anderledes.
Jeg tænker det er helt åbenlyst at du får så meget attention på den kommentar fordi det netop er dig som har skrevet den. Det er jo lidt kontroversielt. Så kan man fristes til at sige at din brand værdi måske er steget lidt da nogen omtale er bedre end ingen omtale. :P (sorry for toxic)
#87(Med 0 svar)
1. september 2022 kl. 01:08
Rejin
Major deltager
Klasse kommentar! Synes du rammer sømmet lige på hovedet der!

Vi er kun mennesker, så no harm done! ;) God aften!
#103(Med 5 svar)
18. september 2022 kl. 18:05
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
twitter.com/RejinCS/status/1571499988215300096
Hvordan kan du beskylde patti for at smadre sit eget brand og så ikke forstå hvad CarlosR laver?
#104(Med 1 svar)
19. september 2022 kl. 01:27
vedde
But what he doing though?
#105(Med 0 svar)
19. september 2022 kl. 07:59
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hvis vi er så langt fra hinanden springer jeg over fra start. :) Jeg tænker du kan gå ind og få belyst dit spørgsmål i hele twitter tråden istedet for vi behøver at finde frem til de samme ting. Både den ene og den anden side.
#106(Med 1 svar)
19. september 2022 kl. 16:58
Rejin
Major deltager
Det var dog ufatteligt som folk overfortolker :). Prøv læs hvad jeg skriver i mine tweets. Jeg lavede tweeted FØR der var nogle forklaring udover, at de var 2 personer til samme fest. (Ihvertfald hvad jeg vidste af på daværende tidspunkt) endvidere afslutter jeg med "Just to clarify. I do not defend Carlos’s actions nor do I acknowledge AT views. My initial tweet was purely that we should not judge without evidence."
#108(Med 0 svar)
19. september 2022 kl. 20:07
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg overfortolker intet jeg stiller dig et spørgsmål til hvordan du kan mene det her om patti og så slet ikke forstå på dine tweets hvorfor det skader CarlosR. det er for mig helt hovedløst..
Det du skriver her er så fint, men det stemmer stadig ikke overens med det du fortæller patti
jeg svare på begge her.. nej ikke smadret... hold nu op, self er det ikke det jeg mener bogstaveligt.. Det er heller ikke smart at associere sig med andrew tate for derefter at sige "I party with whoever the fuck I want"
#107(Med 0 svar)
19. september 2022 kl. 17:04
Rejin
Major deltager
Endvidere har jeg ikke sagt at Patti har SMADRET sit eget brand, igen dig som totalt overfortolker. Jeg nævnte det er ikke smart at gå ud og snakke dårlig om en org da det ikke nødvendigvis gavner en selv.
#13(Med 14 svar)
31. august 2022 kl. 13:35
Rejin
Major deltager
Det ændre dog ikke på min kommentar :)
#21(Med 1 svar)
31. august 2022 kl. 13:49
RasmusRoev
Men hvad skulle han så gøre? :)
Synes jo han gør det på den mest ærlige måde, i at det er et interview.
Havde han råbt på twitter, havde jeg været helt enig! :)
#26(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 13:51
Rejin
Major deltager
Han skal blot tænke på sit eget brand, hvad han får ud af det osv.
#22(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 13:49
RasmusRoev
Men hvad skulle han så gøre? :)
Synes jo han gør det på den mest ærlige måde, i at det er et interview.
Havde han råbt på twitter, havde jeg været helt enig! :)
#23(Med 10 svar)
31. august 2022 kl. 13:49
RasmusRoev
Men hvad skulle han så gøre? :)
Synes jo han gør det på den mest ærlige måde, i at det er et interview.
Havde han råbt på twitter, havde jeg været helt enig! :)
#28(Med 9 svar)
31. august 2022 kl. 13:59
DanskHammer
Problemet i det her er at du har en spiller der har behov for at vise sin "uskyld" i forhold til at blive pludselig fyret.. Instinktet fortæller at det er uberettiget og at han ikke vil finde sig i hvad andre tænker om det - dermed behovet for at "speak up".
Problemet set fra en kommende arbejdsgivers side er at de måske ikke vil ansætte en der har svært ved at acceptere en fyring uden at gå i detaljer rundt om holdet.

Interviewet her går for dybt og for meget ind i ligegyldige detaljer.. Altså det med sandwich, at ejer vil købe sig til venner.. Hold dig bedre end det hvis du vil noget større :)
Og den her:
"Ja. Den følelse tror jeg ikke, jeg står alene med, men jeg vil selvfølgelig ikke udtale mig på andres vegne." Du har allerede udtalt på andres vegne med det statement.. ;)

Men jeg forstår godt følelsen af at føle sig dårlig behandlet.. Men jeg lover det ikke er sidste gang i livet den følelse indtræffer :D
#29(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 14:02
Rejin
Major deltager
Rigtig godt svar!
#31(Med 1 svar)
31. august 2022 kl. 14:06
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Men hvis du sidder som arbejdsgiver og ser at en er blevet fyret pludseligt hvad tænker du så? Vil du tage chancen og tænke måske han er god nok måske var han helt fucked up. Det er lidt lose/lose situation føler jeg. Og der er 100% mange der også havde sagt de gerne ville have vidst hvad der skete hvis han intet sagde
#35(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 14:15
DanskHammer
Jeg ville tage en snak med spilleren, såfremt jeg havde oprigtig interesse i at tilknytte ham min organisation. Men der er sikkert forskellige måder at drive hold på - men det her exit fra Sashi ender som sladder og pladder, fremfor bare at holde den ren med lignende fra spilleren.
"Jeg havde en fin tid hos Sashi, men det er tid til at prøve nyt":
"Vi tænkte ikke CS og strategi i samme baner, så vi skilles på toppen efter et win over selveste Movistar"
"Jeg kommer til at savne mine teammates, men glæder mig til nye oplevelser!"

Der er mange måder at komme ud af det på uden at klaske mudder - SELVOM man er blevet behandlet som lort.

Og den her:
"Men kravene, der er stillet, er nogle, jeg har opfyldt med en enkelt undtagelse, hvor jeg spillede en cup på Esportal med et mixhold"

Den skader kun spilleren selv - langt mere end at blive fyret uden at folk skal kende til årsagen. Jeg har sagt det før, de mixhold med spillere på kontrakter andetsteds er dumme med mindre alt er clearet.
#37(Med 5 svar)
31. august 2022 kl. 14:14
Patti
Dansktoppen
Major deltager
Dust2 MVP
Ville bare speak up fordi der hurtigt kommer et indtryk at det er holdet der vil af med mig, fordi det er mig der ikke kan samarbejdes med eller har gjort noget forkert.
Jeg ved stadig ikke hvorfor jeg er sat af holdet, fik bare af vide jeg ikke længere var en del af holdet
"Ja. Den følelse tror jeg ikke, jeg står alene med, men jeg vil selvfølgelig ikke udtale mig på andres vegne." Det var slet ikke meningen jeg vil have haft det her med i interviewet :D Ville bare have svaret "Ja."
#38(Med 4 svar)
31. august 2022 kl. 14:16
DanskHammer
Du ung, du får lært med tiden.. Skidt er sket, det er bare at komme videre. :)

Det lyder ikke som et sundt miljø hos Sashi, så glæd dig over at være fri i stedet for at kigge tilbage på ekskæresten der har fundet en ny :P
#55(Med 3 svar)
31. august 2022 kl. 17:06
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Altså, "sket er sket"?
#60(Med 2 svar)
31. august 2022 kl. 18:27
DanskHammer
Nej.
#62(Med 1 svar)
31. august 2022 kl. 19:19
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Okay. Heller ikke uenig :v
#74(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 21:40
DanskHammer
Lever bare efter "Skidt sker".. Videre, fuck it..:D
#30(Med 1 svar)
31. august 2022 kl. 14:04
sorN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Spøjst hvordan alle klips med D0kt0ren, der rager er blevet fjernet fra nettet, inden han startede SASHI esport. Jeg kan huske at han var helt vildt toxic på Twitch få år tilbage.
#33(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 14:11
mamas
Der findes massere af klips på diverse highlight kanaler på youtube
#42(Med 2 svar)
31. august 2022 kl. 14:28
popechild
Det må være akavet i SASHI lejren lige nu :d
#43(Med 1 svar)
31. august 2022 kl. 14:33
RasmusRoev
Kan vi ikke godt stoppe disse kommentarer på dette forum? Helt seriøst? :)
#68(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 19:45
RasmusRoev
Okay, mit net fuckede, og jeg har kommenteret på en kommentar, som åbenbart er blevet slettet :P
#44(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 14:44
BenjaPopperN
håber det var gode sandwich D:
#47(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 16:00
Zealc0
Godt lavet Rask!
#48(Med 2 svar)
31. august 2022 kl. 16:04
pHENOMENON
hahahahahaah
Det her er bogstaveligt talt en tro kopi af hvordan jeg forestillede mig at det foregik i SASHI.

Med det sagt så burde Patti ikke komme med alle de negative og detaljerede udtalelser som han gør, det giver ingen mening længere oppe i interviewet at skrive ting som; "Lige siden den dag, tør jeg godt sige, at alle på holdet har syntes, han er en klaphat. Og jeg kan også med statsgaranti sige, at alle på holdet lige nu er utilfredse med mit exit, men han er igen bare ligeglad."
For derefter at komme med den her; "Ja. Den følelse tror jeg ikke, jeg står alene med, men jeg vil selvfølgelig ikke udtale mig på andres vegne."
Da er det sgu allerede for sent mate.
Dejligt for dig at komme væk fra orgen. Husk at tænke på dit renommé fremadrettet.
Du ser ikke spillere fra hold højere oppe i hierarkiet gå og fortælle slibrige detaljer om tidligere holdledere eller holdkammerater, bortset lige fra NA scenen måske, men de sejler jo fuldstændig.
Hold er simpelthen ikke interesserede i at der potentielt slipper "fortrolige" oplysninger ud omkring deres holdledelse, når en spiller forlader skuden.
#50(Med 1 svar)
31. august 2022 kl. 16:25
Patti
Dansktoppen
Major deltager
Dust2 MVP
Tror bare frustrationen steg mit til hovedet, men du har ret, vil tænke på det fremadrettet
#52(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 16:48
pHENOMENON
Man lærer af sine fejl :D

Held og lykke med hold! Er sikker på at du nok skal finde et nyt, hvor niveauet er tilsvarende det du kommer fra!
#49(Med 1 svar)
31. august 2022 kl. 16:12
scott
¯\_(ツ)_/¯
#56(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 17:40
JakobHelms
Har du et andet billede af hændelserne, end Patti har?
#57(Med 2 svar)
31. august 2022 kl. 17:58
Toni2tm
Kunne godt tænke mig at se de kontrakter.
Det virker ikke til at der har været meget sikkerhed til spillerne involveret
#70(Med 1 svar)
31. august 2022 kl. 20:07
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Uddyb gerne den her ? Hvor skulle Patti have haft sikkerhed, en arbejdsgiver kan jo sagtens til hver en tid afskedige medarbejderen, spørgsmålet ligger vel i hvor mange måneders løn Patti skal have, for sin uberettiget/berettiget fyring - ikke om han kan eller ikke kan
#83(Med 0 svar)
1. september 2022 kl. 00:04
DanskHammer
Han kan fritstille ham og betale løn for den periode han har ret til ifølge kontrakt jo. Det kan jo være det er løbende måned plus 1 - så giver det god mening det er gjort sidst i måneden.. Men vi kan kun gætte.

Og jeg gad også godt se sådan en kontrakt i semipro CS, altid spændende at se hvordan man garderer sig selv - både som hold og som spiller.
#58(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 18:15
arNolder
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Måske Sashi ejeren skulle have taget en meget seriøs snak med Patti inden beslutningen og kommet med en begrundelse/løsning. Så tænker jeg ikke der var kommet et stort interview ud af det. Kan sku godt forstå du råber op Patti
#63(Med 2 svar)
31. august 2022 kl. 19:29
Bergizzle
Hold da op hvor er kommentarerne bagkloge.
Dust2 har spurgt efter svar fra modparten, og der kommer ingen. Ergo sagen lukket.
Hvad er det så Patti skal føle dårlig samvittighed over?
#84(Med 1 svar)
1. september 2022 kl. 00:09
DanskHammer
Han skal da ikke føle dårlig samvittighed overhovedet - han bliver bare gjort opmærksom på at sådanne udtalelser kan give bagslag overfor evt. kommende arbejdsgiver i sporten.

Jeg tror du undervurderer hvor meget holdene går op i hvordan spillerne agerer før, under og efter kontrakt. Det også derfor du ser en som Smooya have svært ved at holde sig aktuel for de bedre hold.. Han er jo dygtig på serveren, men der er en grund til at han på 5 års Prof-cs ikke har været på et hold i mere end 6 måneder af gangen.

Hvis jeg har en til jobsamtale der sviner sin tidligere arbejdsgiver til, så er det da med i overvejelserne om hvordan han så taler om det sted jeg ville ansætte ham.. Så det er ikke altid hvad man siger, det også hvordan man siger det. Det vægter!
#97(Med 0 svar)
1. september 2022 kl. 16:42
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Godt skrevet :-). Der er ingen der skriver at Patti er en dårlig person, eller at hans samvittighed bør være elendig - men blot at man som yngre spiller skal tænke (og lære) fra den her slags ting.
#67(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 19:44
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg synes du skal se fremad Patti, du er en fremragende spiller, træls at blive misbrugt som hold på den her måde.
Håber du kommer bedre ud på den anden side. Jeg kan sku godt forstå du råber op det stensikkert! 😵‍💫
#71(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 20:24
smed
Errrrudum en rutsjebanetur hva Bastian, håber sgu du kommer ud på toppen. Sagde det fra start af, at det ville sejle med Claus ved roret, husk på det!
#72(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 20:57
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Synes det fint at der bliver gjort opmærksom på dårlige arbejdsforhold.
#76(Med 0 svar)
31. august 2022 kl. 21:45
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Resten af team SASHI + Patti, i svinger bare en DM hvis vi skal kigge på at redde jer fra slagteren og få re-united jer et bedre sted ;-)
#85(Med 0 svar)
1. september 2022 kl. 00:10
mesterslagter
De rigtige pro cs-spillere kører kun på milkey way og pølsehorn, så jeg kan godt forstå reaktionen, hvis I tager sandwitch med på bootcamp.
#89(Med 6 svar)
1. september 2022 kl. 07:11
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
D0kt0r3ns instagram kan anbefales.
#91(Med 4 svar)
1. september 2022 kl. 09:18
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hvad fanden er det jeg kigger på.
Det er jo som en klon af Jeppe K bare med lyst hår. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
#93(Med 2 svar)
1. september 2022 kl. 10:42
Lemmy
Man skulle tro han havde tid nok til en forklaring siden han har to ure på🤣
#94(Med 0 svar)
1. september 2022 kl. 10:49
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det ser så hamrende dumt ud.
#100(Med 0 svar)
1. september 2022 kl. 21:53
ZaNwish
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Så er han ovre problemerne om det skal på højre eller venstre :D
#96(Med 0 svar)
1. september 2022 kl. 16:41
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Den sammenligning fik mig til at trække på smilebåndet da jeg kiggede forbi instagram :D ..
#98(Med 0 svar)
1. september 2022 kl. 17:40
warwhale
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Edit: fandt selv linket
#95(Med 0 svar)
1. september 2022 kl. 16:27
Zenta
😂
#99(Med 0 svar)
1. september 2022 kl. 21:36
Cass
Vil også tilføje fra casters side af at d0kt0r3n ikke har styr på så meget. Han stillede utilregnelige krav og nægtede at udbetale en vagt for en co-caster der ellers havde gjort et fremragende stykke arbejde i det de blev kaldt sent ind. Har så ondt af spillerne, og specielt Patti. Patti-kickey stinker af manglende indsigt. En kæmpe skam.
#102(Med 0 svar)
2. september 2022 kl. 01:24
Preben
Ingen overraskelse, sådan som manden opførte sig på stream for et par år siden.
Og ja, som en anden er inde på, så er den instagram jo det rene guld.

I bund og grund synes jeg egentlig det er syndt for ham. Han har formentlig manglet noget opdragelse i sin opvækst, og desværre, har faren bare kastet penge efter ham som en trøst.
- Og så får man en voksenbaby ud af det.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.