HooXi er i den grad kommet i søgelyset hos G2.

HooXi adresserer flag-kontrovers

Danskeren er ikke bare kaptajn for G2 på serveren, men også i sager udenfor serveren.

HooXi har oplevet stor succes hos G2 de sidste par måneder, hvor det er blevet til guldpokaler ved BLAST World Final og IEM Katowice og en førsteplads på verdensranglisten.

Men den store opmærksomhed kommer også med en bagside.

Da holdet havde spillet sig i finalen i Abu Dhabi ved BLAST World Final, kom de i PR-problemer, da de uvidende stillede op til en selfie med en fan, der bar en variant af de russiske flag, der bruges til at udtrykke støtte til krigen i Ukraine.

Det var noget, som bl.a. s1mple blev rasende over.

Nu er holdet igen kommet i flag-problemer - denne gang i Katowice under en autograf-session.

Endnu en gang var det en fan med et flag, der ville tage et billede med holdet. Klog af skade valgte HooXi at lægge flaget til side og tage en selfie uden.

Problemet var bare, at denne gang var det et ukrainsk flag, og nu bliver G2 klandret for ikke at ville tage billeder med et ukrainsk flag.

HooXi maner til besindighed

Det har den danske kaptajn nu addresseret i en twitlonger, hvor han en gang for alle slår fast, at spillerne er imod krig, og at de i virkeligheden bare er nørdede gamere, der ikke er specielt politisk engagerede.

Det sidste, jeg vil tale om, er folk, der hater på ukrainske og russiske spillere, som er venner og tager billeder sammen til events. I skal stoppe med at gå efter spillerne. De har ingenting at gøre med hvad, der foregår, og jeg synes det er et tegn på håb for menneskeheden at vi kan se udover den slags som normale mennesker og stadig have et godt forhold, for det handler ikke om, hvor du er fra eller hvordan du ser ud, men om du er et godt menneske, skriver HooXi.

#1(Med 0 svar)
14. februar 2023 kl. 21:15
RasmusRoev
Når vi ikke har større problemer i verdenen end dette :)
#2(Med 3 svar)
14. februar 2023 kl. 22:02
XUqrudt
unclejakes 'der bar en variant af de russiske flag' hvordan kan du kalde et andet lands flag variant af et russisk flag? Det er et Serbisk flag ffs!
#3(Med 1 svar)
14. februar 2023 kl. 22:20
PtrsN
Serbisk? Hvad snakker du om? Det var russisk…
#4(Med 0 svar)
14. februar 2023 kl. 22:27
XUqrudt
Tager det i mig igen. Lagde kun mærke til midten af flaget og ikke farverne rækkefølge.
#5(Med 0 svar)
14. februar 2023 kl. 22:29
JakobHelms
Nej, det var netop et russisk flag, med det russiske våbenskjold på, som man ofte ser forbundet med russisk nationalisme. I og med at det russiske våbenskjold forestiller en ørn kan jeg godt forstå, at man kan forveksle det med det serbiske flag, selvom farverne er omvendt.

Men det er selvfølgelig sådan noget det ville være pænt at have styr på, når du åbenbart skal ud og forsøge at rette andre på en utrolig nederen facon.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.