Uheldigt billedet opstod på hotellet for HooXi og G2.

Spillere i kontroversielt billede på hotellet

G2 endte i en uheldig billede situation, som spreder delte meninger.

Lørdag efter G2 sejrede over FaZe og kunne glæde sig over en plads i finalen, havnede spillerne efterfølgende i en lidt uheldig situation.

Et billede på Twitter har nemlig vakt stor opsigt på organisationen og dets spillere.

Her fik spillerne nemlig taget et billede med nogle fans på hotellet, og her kan det russiske flag tydeligt ses midt i billedet.

Kort tid efter hændelsen var G2's Head of esports hurtigt ude med en tilbagemelding på episoden.

Imens vi tager billederne med fans på hotellet, havner et russisk flag fra en fan lige pludselig på billedet, før vi var opmærksomme på det.

Vi støtter ikke nogen krig, og vi håber alle ser det her som en fejl, der ikke bliver sammenlignet med den fantastiske performance spillerne leverede i dag.

Stjerne raser:

Svaret fra G2's Head of Esports kom som en reaktion på de negative kommentarer, som organisationen modtog efter billedet kom frem.

Det var nemlig langt fra alle som var tilfredse med situationen.

Blandt dem, der var kritiske, var NAVI-stjernen s1mple, som var hurtig til at udtrykke sin utilfredshed på Twitter.

Tværtimod de mange, der mener G2 skulle diskvalificeres. Er en stor del af brugere i debatten uenige og mener faktisk det modsatte.

Her skriver mange, at billedet bare er et billede, og det skal hverken forveksles, eller har betydning for den nuværende situation mellem Rusland og Ukraine.

#1(Med 9 svar)
19. december 2022 kl. 00:21
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Skide cancel culture. De ville jo sikkert bare være flinke og tage billeder. Måske de ikke så præcist hvilket flag det var. Uanset er det sku bare at billede, om de vidste hvilket flag det var eller ej. Come on.
#2(Med 6 svar)
19. december 2022 kl. 00:26
xone
Ville du reagere på samme måde, hvis det var et flag med et nazi symbol på?

*edit* For blot at tage et random nederen symbol
#4(Med 2 svar)
19. december 2022 kl. 01:00
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Uanset hvad g2 (eller et helt andet hold eller person) tager ‘et billede med’, kan en fan / hater nemt hive et flag hurtigt frem / en genstand eller hvad det nu kunne være. Det synes jeg ikke man skal klandre dem for, da de som sagt bare er nice mennesker og vil fans det bedste og tager sig tid til et billede.

Anyways, så kan jeg ikke læse russisk og hvis det direkte er et ‘krigsflag’ eller sådan noget, så det nok ikke helt smart eller cool at tage et billede med det, hvilket de nok ikke vidste det var, hvis det er tilfældet.

Er det derimod bare ‘rusland’ på russisk der står og et symbol der ikke har noget med krig / hæren at gøre, har jeg ikke noget imod det. Synes den her klandring af en hel befolkning er latterligt i det hele taget nu når vi halvt er inde på det.
#12(Med 0 svar)
21. december 2022 kl. 04:25
cLAW
Det er det russiske præsidentflag, så meningen bag (at man støtter Putins beslutning) er ret åbenlys imo. Spillerne vidste det jo selvfølgelig nok ikke, måske med undtagelse af m0nesy, men jeg synes stadig det er noget man burde passe på med når man er offentlige personer med tusindvis af unge og påvirkelige fans
#13(Med 0 svar)
23. december 2022 kl. 01:10
_Jeppe_
Der er ingen, der tvinger dem til at poste det jo?
#7(Med 1 svar)
19. december 2022 kl. 05:35
warwhale
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Er der ikke lidt skørt at sammenligne det russiske flag med hagekorset? Så skulle man også være sur hvis det var det tyske flag?

Russerne har deres Z symbol (za pobedy) som er at sammenligne med hagekorset eller nazi symbolet som du kalder det.
#11(Med 0 svar)
19. december 2022 kl. 23:55
xone
Det er helt skørt jo, og også derfor mit edit kom ind. Det kunne have været et sydstatsflag eller andet. Det var blot for at konkretisere min pointe.
#9(Med 0 svar)
19. december 2022 kl. 22:39
uedzorn
Nu skal vi huske at Det tyske flag stadig anvendes (på trods af hitlers eskapader i 40erne). Det samme kan man håbe om Rusland (folket; folket som ikke er hjernevasket af putins propaganda.) Så jeg synes at det er lidt et forkert level at tage det til. Når det så er sagt så må enhver idiot pt vide at det på cs-scenen er usmageligt at trække et russisk flag frem så længe at taber-krigen føres.
#5(Med 1 svar)
19. december 2022 kl. 01:05
RAF
Jeg tror du har ret i at de bare ikke lige var opmærksomme på flaget/og eller tænkte sig om. Men det en ret uheldig situation og de burde komme med en officiel beklagelse hvilket de nok også gør.
#6(Med 0 svar)
19. december 2022 kl. 01:07
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
En G2 officiel var meget hurtigt ude og beklage på vegne af billedet. Hvilket er mere end nok i mine øjne (hvis igen bare det her er et russisk flag lol)

Folk kan vel sætte 2 og 2 sammen og godt regne ud det her ikke er g2 der støtter russisk krigsføring men bare et billede med en fan der skal flashe et flag for some reason
#3(Med 0 svar)
19. december 2022 kl. 00:30
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Forstår godt s1mple's frustration, men ærgerligt at det skal gøres til drama ovenpå en stor og længe ventet sejr til G2.
#8(Med 1 svar)
19. december 2022 kl. 20:41
panzerlas
Hvad er problemet med at vise et russisk flag? Fuldstændigt tåbelig klovneverden.
#10(Med 0 svar)
19. december 2022 kl. 22:45
uedzorn
Kontekst: Pt. er det russiske flag synonym med den krig der foregår i ukraine; Om man vil det eller ej så fører den russiske nation aktivt krig i og mod Ukraine. Store dele af cs-scenen er vestenlig og imod invasionen. Det ville svare til at jeg trak et saudiarabisk flag frem til en wreslingskamp i US efter 9/11. Der er som sådan ikke noget galt med det saudiske flag (+/-), men at gøre det i den kontekst havde været debilt.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.