YNk er dybt utilfreds med ESIC.

YNk raser: Luk ESIC

Den serbiske CS:GO analytiker og tidligere træner er meget utilfreds med ESIC.

Fredag meddelte ESIC, at HUNDENs udelukkelse pludselig er blevet løftet, og det har fået flere til at rette kritik af ESIC.

En af dem er tidligere FaZe-coach og analytiker YNk, som nu er nået til et punkt, hvor han nu mener, at ESIC bør lukkes.

Han har ikke længere tillid til organet, der ellers er sat i verden for at sikre integriteten i esport.

Luk ESIC. Det er efterhånden bare en joke, og det gør mere skade end gavn. Det virker som om, at hele processen er blevet så dårligt forvaltet, at
alt de er kommet med hele året (hvis ikke længere), bare får dig til at cringe, skriver YNk på Twitter.

Det pisser mig helt vildt af, at de her klovne fratog en fyr som RobbaN (nuværende FaZe-coach, red.), der har været i og omkring det her spil i mere end 20 år,
chancen for at stå bag hans hold i Antwerpen, da de vandt majoren på grund af noget bullshit. Skrid ud fra vores spil, inkompetente idioter.

YNk er ikke den eneste profil, der er utilfreds med esportens vagthund. FaZe-spilleren ropz har nemlig erklæreret sig enig i YNks kritik af ESIC.

Enig, fuldstændig ude af trit med esporten, skriver ropz i et svar til YNk.

Også den anerkendte interviewer Banks knytter en kommentar i Twitter-tråden, hvor han retter kritik mod organets manglende gennemsigtighed.

Hver gang ESIC træffer en beslutning, står jeg tilbage og er forvirret. Der mangler altid noget information eller nogle detaljer, som bliver udeladt...

Der er meget delte meninger om, hvorvidt ESIC skal have noget at gøre med esport eller ej, men det er tydeligt, at mange er forvirret og uenige i deres beslutninger samt deres påvirkning på sporten.

#1(Med 0 svar)
2. december 2022 kl. 23:25
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
👶👶👶😭😭😭

😂😂😂
#2(Med 0 svar)
2. december 2022 kl. 23:54
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det jo også den største joke nogensinde
#3(Med 0 svar)
3. december 2022 kl. 17:48
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg synes egentlig, at de startede meget godt og håndteringen af den første bølge i coachbuggen synes jeg også var helt okay.

Derfra er det hele blevet noget rodet og ugennemsigtigt 🤷🏼‍♂️
#4(Med 1 svar)
3. december 2022 kl. 18:04
JakobHelms
Det er fandeme svage argumenter man kommer med, når man er nødt til at referere til "en fyr som RobbaN" og "han har været på scenen næsten 20 år".

Ja, det er da en skide ærgerlig situation at han sidder med coach buggen aktiveret en hel kamp, og at han efterfølgende bliver bannet, men så må man lade være med det. Det kan simpelthen ikke være et forsvar at de tabte kampen alligevel (1-16), ej heller "jeg mutede mig selv" - hvis ikke det kan bevises. Det er selvfølgelig ærgerligt at så mange coaches af forskellige årsager åbenbart ikke har været klar over hvordan de skulle håndtere situationen, men det er da godt nok ens egen fejl at man ikke kalder en tech pause og forklarer den slags situationer til en admin, når man står i situationen, så man netop kan løse det på pågældende tidspunkt og ikke senere.
#5(Med 0 svar)
3. december 2022 kl. 18:07
JakobHelms
Generelt set synes jeg forresten også at ESIC har været gode. Deres håndtering af coach buggen var fin, og at Valve så vælger senere hen ikke at ville justere i ting, så nogle coaches (som guerri) rammes uhensigtsmæssigt er simpelthen ikke ESICs skyld. Omkring coach buggen var de jo også 100% gennemsigtige i hvordan sanktioner var udregnede og hvad der skulle til, med downloadlinks til alle relevante demoer etc. Der kan jeg simpethen ikke se hvad mere man skulle kunne ønske sig.

Der har så helt klart været nogle situationer, som ikke har været super godt håndteret (blandt andet de coaches der blev midlertidigt bannet op til en major, hvor dexerto havde et rygte ude om, at en af de coaches som havde oplevet samme bug og ikke blev bannet var Zonic), og denne her situation, hvor et ban med HUNDEN er nødt til at blive trukket tilbage - men det virker da ikke ligefrem til at folk mener, at det ban ikke skulle være blevet uddelt i første omgang. Så må man jo ligesom sige, at ESIC har gjort sit, når de har forsøgt at opretholde det, selvom det så viser sig, at det kan man ikke.
#6(Med 0 svar)
3. december 2022 kl. 18:19
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er vel ret simpelt. ESL og BLAST skal droppe støtten, så forsvinder ESIC helt af sig selv. Synes generelt de to store TO’s slipper let her, når der er kritik af ESIC, for når man blindt tager ESIC’s domme til sig har man automatisk også et medansvar
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.