Outsiders kunne i begyndelsen af november løfte trofæet i Rio.

BLAST slår fast: Majorvindere skifter ikke navn til World Final

Outsiders kommer ikke til at stille til start som Virtus.pro, når BLAST Premier World Final skydes i gang midt i december.

Når årets sidste megaturnering, BLAST Premier World, i midten af december skydes i gang i Abu Dhabi, så kommer Jame, FL1T og resten af Outsiders ikke til at stille til start som Virtus.pro.

Det slår BLAST nu fast overfor Dexerto.

Mediet har hevet fat i BLAST, efter Virtus.pro mandag med et opslag på Instagram gav indtrykket af, at de ville stille til start i turneringen, der også tæller hold som blandt andre NAVI, FaZe, Heroic og Vitality.

Outsiders kvalificerede sig til turneringen, efter de ved IEM-majoren i Rio gik hele vejen og tog trofæet. Dermed lyder deltagerlisten til BLAST Premier World Final, som har en præmiepulje på over 7 millioner kroner, på:

Danmark Heroic
Outsiders
FaZe
NAVI

USA Liquid
Vitality
G2
OG

Udelukket siden invasion

Jame og de fire andre spillere er stadig på kontrakt i Virtus.pro, men på grund af ejerkredsens tråde til den russiske regering, er Virtus.pro bandlyst fra flere turneringer, herunder alle ESL- og BLAST-events.

Spillerne må dog gerne stadig stille til start i turneringerne under et andet navn, og har siden begyndelsen af marts stillet op som Outsiders.

Udelukkelsen af organisationen har stået på i store dele af 2022, efter Ruslands invasion af Ukraine i februar. Beslutningen om udelukkelse har Virtus.pro flere gange kritiseret heftigt.

#1(Med 0 svar)
29. november 2022 kl. 19:41
JakobHelms
Mærkeligt. Ville gerne høre en kommentar fra BLAST om det. Som påpeget i Dexerto-artiklen har VP jo skiftet ejere siden invasionen, så Valve igen tillader dem at bruge navnet i f.eks. DotA 2. Ville være spændende at høre hvorfor ESL og BLAST så ikke gør, og hvad der skulle til, for at de ville tillade VP som navn igen.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.