Sådan så det ud i København sidste år.

Spiller turneringen uden Anubis

Når BLAST Premier Fall Final 2022 løber af stablen i København, bliver det uden Anubis og de andre nye ændringer.

BLAST Premier Fall Final 2022 bliver uden Anubis eller ændringerne til M4A1-S og AWP'en.

Det afslørede BLASTs innovationschef, Nicolas Eestrup, overfor HLTV.org:

Vi anvender ikke den nye opdatering til BLAST Premier Fall Final 2022, nej.

Natten til lørdag lancerede Valve nemlig et par markante ændringer til CS:GO, da Dust2 blev erstatttet af Anubis i Active Duty-mappoolen, mens M4A1-S-riflen og AWP'en blev nerfet.

BLAST Premier Fall Final 2022 sættes i gang den 23. november, hvor hold som Heroic, NaVi og FaZe kæmper om titlen, 1.440.000 kroner samt et spot til BLAST Premier World Final 2022.

Inden året er omme, skal holdene i BLAST Premier World Final 2022 et smut til Abu Dhabi, hvor intet mindre end 7.200.000 kroner er på spil.

#1(Med 0 svar)
19. november 2022 kl. 21:20
nylsnej
Umiddelbart fair nok. Umuligt at nå at forberede sig ordentligt for deltagerne.
#2(Med 3 svar)
19. november 2022 kl. 21:31
JakobHelms
Der burde egentlig bare stå i BLASTs regler, at man spiller med den nyeste opdatering der er tilgængelig X dage før turneringen, så man ikke altid skal ud i denne her situation, hvor det skal afgøres og meddeles. Så kunne man jo krydse fingre for, at Valve også havde forsøgt at få den ud de enkelte dage før, der skulle til, for at den var tilgængelig til BLAST-turneringen. Nu ser jeg bare frem til at se Anubis i aktion til World Finals i stedet :-).
#4(Med 1 svar)
19. november 2022 kl. 21:53
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Men der er jo også de situationer, hvor en Update er mindre indgribende eller hvor den retter en bug, og så skal man alligevel til at forholde sig til og eventuelt dispensere fra reglen.

Jeg synes, det er fornuftigt, at de aktivt skal forholde sig til de patches/updates der kommer mellem annonceringen af turneringen og til den løber af stablen :)
#6(Med 0 svar)
20. november 2022 kl. 01:57
JakobHelms
Helt klart - men der er jeg uenig :-). For mig fungerer det bedst med klare regler, uanset hvor stor eller lille en evt. opdatering måtte være. Jeg ville nok have en anden holdning, hvis opdateringerne i CSGO var hyppigere, men som det er nu, så er det jo heller ikke særligt ofte at man evt. ville være nødt til at spille på en "gammel" version.

Jeg synes så generelt også at der er forskel på patches/bugfixes og dedikerede opdateringer, og jeg er sikker på at BLAST ville kunne lave et regelsæt, så man altid spillede på den nyeste opdatering mht. bugfixes, mens at eventuelle balance/map-mæssige opdateringer var noget man tjekkede for f.eks. 14 dage før turneringens første spilledag.
#5(Med 0 svar)
19. november 2022 kl. 22:02
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Meget stor forskel på hvor stor en update er. Er det bug fixes, eller er der er helt nyt map er jo 2 vidt forskellige ting i forhold til en stor turnering.
#3(Med 0 svar)
19. november 2022 kl. 21:50
C1rkus
Forståeligt. Det har jo "aldrig" været brugt før. Jeg ved godt tilfældet var det samme med ancient, men jeg har lige spillet anubis i DM for første gang i 3 mdr. og må sige at det er så overfyldt med hjørner og vinkler at i en evt. pro kamp vil din utility være næsten værdiløs. Men jeg bliver gerne modbevist.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.