POWER Ligaen Sæson 21 - Finale på ANARKIST
08D : 18T : 32M : 24S
Anubis har taget Dust2's plads i mappoolen.

Blandede reaktioner på tilføjelsen af Anubis

Valve kastede en bombe natten til lørdag, da Anubis tog Dust2's plads i Active Duty-mappoolen. Alle er dog ikke helt enige om ændringen.

Nattens opdatering i CS:GO bød på udskifting i Active Duty-gmappoolen samt ændringer til M4A1-S-riflen og AWP'en.

I denne artikel kigger vi nærmere på, hvordan nogle af de professionelle CS:GO-spillere har reageret på nævnte ændringer.

Indtil videre har reaktionerne været meget blandede, da nogle af spillerne er optimiske og åbne overfor tilføjelsen af et helt nyt map, mens andre pudser monokollen og i stedet havde set nogle af de gamle maps vende tilbage.

NiKo er ikke bleg for at give sine meninger og holdninger til kende, og den legendariske G2-spiller lægger heller ikke skjul på, at han er uforstående overfor ændringen.

Den bosniske superstjerne er hverken indforstået med, hvorfor man har valgt at fjerne Dust2 samt hvorfor man har valgt at tilføje Anubis til mappoolen fremfor Tuscan eller Cache.

Modsat NiKo virker dupreeh meget åben overfor ændringerne til især M4A1-S-riflen og til dels AWP'en, mens den tidligere Astralis-spiller ser frem til at lege med nye maps og muligheder på Anubis.

Anubis, Vertigo, Ancient og Nuke.

Det er nogle maps, som brasilianerne ikke er kendte for at have som hjemmebane.

I den forstand joker FalleN nemlig med at gå på pension.

Ligesom dupreeeh er ELiGE meget imødekommende overfor ændringerne, da man er nødt til at se, hvordan det udspiller sig, inden man kan begynde at drage til konklusioner.

Skiftede Valve det rigtige map ud, og hvad synes du om ændringerne til M4A1-S og AWP'en?

Giv din holdning til kende i kommentarfeltet

#1(Med 3 svar)
19. november 2022 kl. 12:28
TheAndrew
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Min reaktion var "Hvorfor dust2? Er det ikke på tide at Mirage ryger ud i stedet?"
Og som Niko skriver, hvorfor ikke Tuscan eller Cache... Altså nogle sjove ændringer det her
#4(Med 2 svar)
19. november 2022 kl. 17:08
Divi
Nok noget at gøre med mængden Dust2 bliver spillet professionelt og casual. Kulkælderen sammenlignet med mirage.
#6(Med 1 svar)
19. november 2022 kl. 19:42
Hunt
Dust 2 var det mindst spillede map til i Rio..
#8(Med 0 svar)
19. november 2022 kl. 23:11
Divi
Netop. XD
#2(Med 0 svar)
19. november 2022 kl. 12:30
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg tog en løbetur rundt på Anubis efter nyheden kom frem. Jeg kan sagtens se, at det kan blive godt. Der er dog vanvittigt mange choke points og vinkler, og om det er for “smalt/småt”, på trods af, at det samtidig føles enormt og snørklet, det vil tiden vise.

Nerfet til de to våben er gode, synes jeg. Man har umiddelbart ikke nerfet m4a1-s for meget, jeg er nærmere i tvivl om man har gjort nok. Jeg er ikke stødt på afstande endnu, hvor to skud ikke kan dræbe, men om det var hensigten ved jeg egentlig ikke.

Jeg tror, at folk undervurderer betydningen af, at magasinet på AWP’en er halveret. Man skal ikke misse mange skud, før man skal være sårbar i et par sekunder, og de endeløse Wall- og smokebangs med stokken bør aftage.

Jeg er positiv som seer af t1-cs, men som amatør er jeg bekymret (i mangel på bedre udtryk) over Anubis - det virker som et svært map, og jeg tror læringskurven er meget stejl på det :)
#3(Med 0 svar)
19. november 2022 kl. 12:48
Unlucky-Luke
Jeg synes bare generelt det er godt med noget nyt indimellem og alle er altid ude med riven når der sker noget nyt.
Til alle dem der siger hvorfor dust2.... Dust2 har været det mindst spillede map ved de sidste mange store turneringer og derfor giver det selvfølgelig mest mening at det er det map der ryger ud for nu.
#5(Med 3 svar)
19. november 2022 kl. 18:56
Wasin
Jeg har ingen holdning til anubis som map. Det bliver alligevel sikkert den samme tur som hver gang et nyt map kommer. Fuldstændig one-sided eller komplet fyldt med bugs.

Men derimod hvordan man fjerner dust2 over røv syge overpass som er fuldstændig ct domineret pt eller nuke med bug mollys og det samme smoke udenfor eller rush a mønster hver kamp.

Dust2 var først lige ved at finde sin meta efter lower dark ændringen.
#10(Med 2 svar)
23. november 2022 kl. 20:29
Rubel
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Lower dark ændringen? Hvad har jeg misset?
#11(Med 1 svar)
23. november 2022 kl. 21:25
Wasin
Dårligt formuleret. Ændringen i midten der gør man har mulighed for at løbe i lower dark.

My bad :)
#12(Med 0 svar)
24. november 2022 kl. 10:17
Rubel
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Fair nok. Jeg har nemlig været uden pc i nogle måneder, grundet en brand i min gamle bolig. Synes dog at jeg havde fulgt nogenlunde med. Så jeg skulle lige være sikker :D
#7(Med 0 svar)
19. november 2022 kl. 21:19
C1rkus
Jeg tror kun jeg har spillet anubis 1 gang xD Det er fedt de laver om i mappoolen og har det egentlig fedt med at det er dust der ryger, men de kunne godt have skiftet et mere. evt. Overpass eller Mirage.
#9(Med 0 svar)
20. november 2022 kl. 00:21
DOMINA7HOR
Kunne være fedt hvis I lavede en gennemgang af mappet på et tidspunkt, ligesom i gjorde med blaq på Ancient.

Mine første tanker er, at det er interessant map. A er et loft rodet site, og overall er der rigtig mange gode boost opportunities, som kan give nogle interessante vinkler og positioner, især omkring A site.

Mid control bliver vigtig, som på andre maps. T's adgang til B er enten via outside long eller connector, eller mid, via palace. Det er et lidt slattent AWP spot, mid, og jeg tror den vil blive spillet meget aggressivt, ligesom vi ofte ser mid på Ancient. Det kan også være med en aggresiv AWP'er, som bevæger sig mellem mid og mid doors.

Til B, er som sagt to primære adgange som T, udover mid, hvilket er connector og outside long/ruins. Der er nærliggende for CT at have en i palace/bricks, som kan hjælpe mid og have fokus på connector B, med et halvt øje på lang.

Så 1 mid, 1 mid/B palace/bricks (er vedkommende cheeky og har et godt spawn, er connector også et godt sted at placere sig), og 1 B alley/sniper's nest.
Er spændt på hvor mange der vil spille B long/ruins aggressivt. CT kan spille både bridge (fra mid) og long/ruins aggressivt.

Så er der A, hvor T kan komme enten fra main eller mid. En mindre indgang at dække, men... Selve sitet er rodet, og der som sagt rigtig mange boost mulighed, både på A site og i main.
Nærliggende, er det, at have en til at spille heaven, hvorfra man også kan trække tilbage til tunnels. Fra heaven kan man tjekke både site, main og mid. Får T overtage kan man trække sig til tunnels og afvente backup. Og så have en liggende ude i main. Evt. spille to i main fra start, og spille aggressivt der ud mod canals.

Alt i alt synes jeg det ser spændende ud. Og jeg glæder mig til at se, hvordan mappet bliver grebet an!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.