POWER Ligaen Sæson 21 - Finale på ANARKIST
08D : 18T : 55M : 57S
k0nfig afviser Jaxons historie.

k0nfig afviser vild slagsmåls-historie

Den danske Astralis-stjerne afviser på Twitter, at han skulle have være indblandet i et slagsmål på Malta tidligere på måneden.

Tirsdag formiddag kom mediet Jaxon ud med historien om, at k0nfig angiveligt skulle have været indblandet i et slagsmål efter ESL Pro League-gruppespillet på Malta, som for Astralis' vedkommende løb af stablen mellem den 14. og 18. september.

Men den historie har tilsyneladende intet på sig. I hvert fald har hovedpersonen selv været ved tasterne på Twitter, og han afviser nu, at der skulle være sket noget.

Jaxon har forelagt mig rygter, som primært er vrøvl, og jeg bad dem om at respektere, at det er privat.

De gik alligevel videre med historien og tilføjede endda noget, så jeg bad dem om ikke at kontakte mig igen. Det gør helvedes ondt, men jeg håber at få grønt lys fra lægen, så jeg snart kan komme tilbage, skriver danskeren på Twitter.

Hvad der præcist er foregået, skriver k0nfig ikke noget om, men ifølge Jaxon skulle bataljen have fået Astralis til at overveje at smide k0nfig på porten som følge af episoden.

Det kom i sidste uge frem, at Astralis måtte se bort fra k0nfig til RMR-turneringen i begyndelsen af oktober, da han havde brækket anklen.

I stedet er MistR blevet hevet ind fra Astralis Talent, og han skal således med blameF, gla1ve og co. til Malta, hvor RMR-turneringen spilles i næste uge.

Dust2.dk har været i kontakt med Astralis, der ikke ønsker at kommentere på hverken Jaxons historie eller k0nfigs svar på Twitter.

Astralis' kommunikationsdirektør Steen Laursen skriver dog følgende i et skriftligt svar til Dust2.dk.

Vi kommenterer generelt aldrig på spillerrygter eller private anliggender, og vi håber på at Kristian hurtigst muligt kommer på højkant, skriver Steen Laursen.

#1(Med 1 svar)
27. september 2022 kl. 11:42
MB-J
Gad vide om det er cadian han har haft en beef mod?
#2(Med 0 svar)
27. september 2022 kl. 11:42
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Slap nu af.
#3(Med 22 svar)
27. september 2022 kl. 11:43
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Der går ikke røg af en brand uden at der er ild i den. Konfig: "mostly BS". Hvorfor ikke bare få kommenteret det, så man slipper for unødvendig spekulation?
#7(Med 2 svar)
27. september 2022 kl. 11:48
staff1ng
Lige præcis min tanke også! Lagde nemlig også mærke til "mostly BS"-delen, hvilket jo ikke ligefrem afviser historien, men vel egentlig nærmere bekræfter, at der er sket et eller andet.
#8(Med 1 svar)
27. september 2022 kl. 12:00
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg kan se, at der er flere rundt omkring, som har bidt mærke i det og jeg er enig med dig i, at det er en bekræftelse af, at der har været en episode, men også en anfægtelse af det i artiklen beskrevet hændelsesforløb.

Jeg tænker, at det havde været smartere fra Astralis' side af med et statement omkring, at Konfig har været involveret i en episode og at det enten er løst eller at man har en igangværende intern undersøgelse uden at man behøver at kommentere på transfers eller gå i detaljer omkring, hvad der er sket.
#13(Med 0 svar)
27. september 2022 kl. 12:38
staff1ng
Helt enig! Det eneste, der kommer ud af K0nfigs tweet og manglende udmelding fra Astralis, er flere rygter og mere brænde på bålet, som de ellers hurtigt kunne lukke i hvert fald delvist ned for.
#9(Med 4 svar)
27. september 2022 kl. 12:00
arseface
Nemlig. Han bekræfter mere historien end han afkræfter den. Mon ikke k0nfig er færdig. Også rimeligt risky move at ansætte ham til at begynde med med hans cheater fortid og uprofessionalisme i North.
#10(Med 2 svar)
27. september 2022 kl. 12:23
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Enig! Jeg synes nu nok, at det mest risky ved ansættelsen af Konfig var hans "inconsistency" og selvom der er kampe, hvor det har set sindssygt godt ud, så er der mindst lige så mange andre kampe, hvor det har haltet. Men det er vel med ham, som det har været på alle hans tidligere hold - på sine gode dage er han blandt de aller bedste, men set over en længere periode, så er han ikke i nærheden af de bedste. - Og hvis man dertil ligger til kontinuerlige problemer udenfor serveren til også, så tror jeg også bare tiden er kommet til at prøve noget nyt.

Der er jo massere af danske spillere at tage af - gad vide, hvor stor tiltrækningskræft Astralis har på nuværende tidspunkt.
#23(Med 1 svar)
27. september 2022 kl. 14:19
jabroni
Hvor inkosistent han er, er stærkt overdrevet. HLTV havde en artikel om det så sent som i går: hltv.org/news/34617/a-look-at-inconsistency
#43(Med 0 svar)
27. september 2022 kl. 19:49
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg har ikke lige haft tid til at gennemgå artiklen, men uanset om han statistisk set er blandt de mest ustabile eller ej, så hersker der vel ingen tvivl om, at han på eye test (for at gå helt modsat) ligner en top5 rifle på sine bedste dage og andre dage er helt i bunden af de 10 spillere på serveren - gerne med 5,7 eller 8 kills.

Og når jeg er "efter" Konfig, så er det jo kun fordi, at jeg egentlig tror, at hans raw talent er til meget mere og at man jo egentlig altid bare har ønsket for ham, at han kunne indfrie det og være blandt de bedste i verden. Det håber jeg stadig for ham!
#55(Med 0 svar)
28. september 2022 kl. 06:34
RasmusRoev
Cheater fortid :) ?
#15(Med 13 svar)
27. september 2022 kl. 12:40
JakobHelms
Det kunne f.eks. være fordi k0nfig var blevet overfaldet, og ikke synes hele verden skulle forklares hvorfor han blev det. Der er ærligt talt mange situationer hvor jeg ikke rigtig synes at nogen af parterne skylder at forklare det til offentligheden.
#16(Med 2 svar)
27. september 2022 kl. 12:48
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Men der er jo ingen som beder om en forklaring og slet ikke, hvis der er tale om personlige årsager. Netop af den grund er min holdning, at man sagtens kan be- eller afkræfte om der har været en episode og at man enten har fundet en løsning eller er i gang med dette. Konfig har jo selv mere eller mindre bekræftet, så man har jo egentlig bare misset muligheden for at frame det.
#18(Med 1 svar)
27. september 2022 kl. 13:02
JakobHelms
Der er jeg altså uenig. Enhver PR-ansvarlig ville fraråde k0nfig at sige "Jaja, jeg har da bare været oppe og slås, det er derfor jeg misser RMR-turneringen!", uanset hvordan den slåskamp er startet. Det sætter bare ikke k0nfig i et godt lys, og åbner for al mulig spekulation om hvorvidt hans ankel rent faktisk er brækket, som der allerede er nogen der skriver om her i tråden, og lige så snart han fortæller halvdelen af historien, så kommer der til at være folk, der mener at de skal have resten af den.
#20(Med 0 svar)
27. september 2022 kl. 13:26
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Enig i det første, men nu har torsken jo været ude og kommentere og i sin kommentar han har jo bekræftet, at der har været en form for episode. Hvis der skulle kommenteres, så skulle det jo have været koordineret mellem Astralis og Konfig.

Jeg tror, at du misforstår mig. Jeg er ikke af den holdning, at Astralis skal kommentere på -> hvad <- der er sket, men lave et statement om, at der har været en episode og at den enten er løst eller i gang med at blive løst. En ting er, at folk spekulerer på oprigtigheden af hans brækket fod og noget helt andet er, at folk jo også spekulerer på hans fremtid på holdet og Steen Laursen kommenterer jo blot, at man ønsker ham tilbage på højkant så hurtigt som muligt og ikke på ham man ønsker ham tilbage på holdet hurtigst muligt. Den spekulation kunne man sagtens have lukket for, hvis man havde kommenteret på hans fremtid.

Astralis kan aldrig være herre over, hvad folk tænker og skriver, men de kan forsøge at påvirke historien og den tilgængelig information og på den måde forsøge at sætte en diskurs.

NIP har jo lige vist, hvordan man i hvert falde ikke kan tie ting ihjel.
#25(Med 9 svar)
27. september 2022 kl. 14:48
DanskHammer
Så snart Konfig vælger at tweete omkring det, og samtidig ikke afviser det til fulde, har han åbnet op for sluserne.
Det er ekstremt dårligt håndteret af spiller og hold, omend Jaxon er Se og Hør lignende medie.
Astralis er godt nok gået fra top til bund på mange parametre, også udenfor serveren.
#26(Med 8 svar)
27. september 2022 kl. 16:04
JakobHelms
Selvfølgelig skal han tweete om det. Han skal heller ikke lyve, så jeg synes faktisk at det er meget fint, at han siger, at han er blevet forelagt materiale, som er usandt, og at Jaxon har trykt det, og mere til, i deres artikel. Det er uspecifikt nok til at k0nfig ikke har sagt fra eller til, men man kan selvfølgelig ikke tie stille, når man bliver anklaget for at komme op at toppes på en måde der gør, at man står til at blive smidt af sit hold.

Jeg synes hverken det er dårligt eller godt håndteret. Det er ærligt talt bare ret standard praksis, det her.
#27(Med 7 svar)
27. september 2022 kl. 16:17
DanskHammer
Han skriver Mostly BS.. Det kunne ikke været håndteret dårligere. Men han slår mig heller som vanvittig intelligent.. ☺️
#29(Med 6 svar)
27. september 2022 kl. 16:36
JakobHelms
Ja tak, jeg kan godt selv læse.
#31(Med 5 svar)
27. september 2022 kl. 16:51
DanskHammer
Åbenbart ikke hvis du ikke kan se at han ikke afviser historien.
#32(Med 4 svar)
27. september 2022 kl. 17:03
JakobHelms
Kan du redegøre for hvad Jaxon har fremvist for ham, hvad k0nfig synes er sandt, hvad k0nfig synes er usandt, og hvad Jaxon senere hen har lagt til i artiklen? Nej, præcis. K0nfigs udtalelse er jo bevidst uspecifik, fordi han hverken bekræfter eller afviser at der skulle have været en slåskamp, eller andre specifikke dele af historien - han holder sig til kun at afvise, at noget af artiklen, som den står nu, er usand i hans øjne. Måske synes han ikke der er hold i det, mens han synes der er hold i, at holdet overvejer at skære ham fra. Måske er det sande i k0nfigs øjne at de er ved at købe dev1ce. Måske bare at han har haft en kontrovers med en anden spiller, men at der ikke har været en slåskamp. Det er hele pointen, at han ikke siger fra eller til. Det er så nemt at se.

Men tak for din nydelige kommentar.
#37(Med 3 svar)
27. september 2022 kl. 18:30
DanskHammer
Hvor tit i løbet af dagen trækker du offerkortet? Altså udover de gange herinde..
#38(Med 2 svar)
27. september 2022 kl. 18:38
JakobHelms
Vor Herre til hest. Hvis du har så stort et problem kunne du bare lade være med at kommentere på de ting, jeg skriver. Det virker virkelig til, at det går dig på, når du kommer til det.
#52(Med 1 svar)
28. september 2022 kl. 00:20
DanskHammer
Det går mig langt fra på.. Jeg plejer altså at hygge mig med de typer der prøver at lege politisk korrekte, og straks går til "din slemme mand"-kortet når de bliver presset.
#54(Med 0 svar)
28. september 2022 kl. 01:29
JakobHelms
Hvordan er det lige du får det til at handle om "politisk korrekthed"? Det ligner sgu offerkortet, det du trækker op der.

Du kunne også bare vælge at fokusere på det, jeg skriver, men det kan jeg godt forstå, du ikke kan finde ud af. Utroligt at du skal sidde og tude over at jeg skriver, at din kommentar var "nydelig", når du skriver, at jeg ikke kan læse - og straks skal du trække "ej-men-du-er-jo-politisk-korrekt"-kortet. Jeg troede egentlig, at du havde mere at byde på, men dét er godt nok min fejl. Ærgerligt.
#4(Med 0 svar)
27. september 2022 kl. 11:46
Radski
My goat 🗣🗣🗣
#5(Med 8 svar)
27. september 2022 kl. 11:46
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Nu går jeg lige fuld konspirationsteori-mode.

Er der billeder af at det faktisk er anklen?
… eller er det faktisk hånden den er galt med? Som selvfølgelig ville lyde 10x mere sketchy, hvis de meldte ud at det var håndleddet der var brækket ;-)
#33(Med 7 svar)
27. september 2022 kl. 17:01
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er faktisk knoerne man plejer at brække ;) Det gør av.
#41(Med 6 svar)
27. september 2022 kl. 19:27
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Kan du have ret i, har ikke tabt nogle slagsmål endnu 🙃
#56(Med 1 svar)
28. september 2022 kl. 06:37
RasmusRoev
Og vi andre er slet ikke i dem ;) Det er nemmere end at skulle vinde/tabe.
#61(Med 0 svar)
28. september 2022 kl. 18:43
kREZ
Det faktisk ret let at tabe ;-D
#62(Med 3 svar)
29. september 2022 kl. 07:44
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Du vandt også lige i sejhed der. Wow!
#63(Med 2 svar)
30. september 2022 kl. 14:30
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Troede den omvendte smiley gjorde min joke åbenlys. Åbenbart ikke 😂 Jeg er sku’ ikke en slagsbror, tværtimod
#64(Med 1 svar)
30. september 2022 kl. 14:32
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg fik den godt. Jeg tilføjede bare. Jeg troede også, at mit ville blive opfattet ironisk, men det handicap deler vi jo bare :D
#65(Med 0 svar)
30. september 2022 kl. 14:33
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Stærkt. God dag! :D
#6(Med 1 svar)
27. september 2022 kl. 11:46
JernLars
Er der nogen der ved om slagsmålet relaterer sig til hans skade?

"The Danish team needed aggression, and they got that with k0nfig – apparently also outside the server." Jaxon holder i hvert fald ikke tilbage
#14(Med 0 svar)
27. september 2022 kl. 12:38
JakobHelms
Det er vel i hvert gald det, der lægges op til, når det er samme dag, at hans ankelskade skete.
#11(Med 0 svar)
27. september 2022 kl. 12:23
cleansation
Han afviser ikke 100% og Kasi Jesper sjakalen Steen Laursen gør det heller ikke. Så mon ikke der er noget om historien.

Kan sku godt lide Konfig, selvom han er lidt ... excentrisk. Lad ham komme på er hold med lidt mindre pres, og lad ham shine igen.
#12(Med 0 svar)
27. september 2022 kl. 12:26
TubbyGold
For helvede da Konfig. CS'verdenens svar på Russell Crowe! Han holder sig heller ikke for god til en god gammeldags nævekamp.
#17(Med 0 svar)
27. september 2022 kl. 12:48
Bluerose13x
Nu undrer jeg mig også over om “Jeg gled i lufthavnen” historien holder vand.
#19(Med 0 svar)
27. september 2022 kl. 13:22
DOMINA7HOR
Der går meget “der går ikke røg af en brand uden at der er ild i den” i den.

Lad os nu se. Lige nu ønsker jeg ham blot en speedy recovery og god bedring.

Jeg kan sgu godt lide k0nfig. Han er som han er, han er en tiltalende ung mand, og ligger ikke fingre i mellem. At der har været dårlig omtale af ham, både på og udenfor serveren er hvad det er. Vi har vores issues af den ene eller anden grad. Og i sidste ende er han også en fantastisk CS-spiller, selv om han ikke helt har ramt niveau over en periode nu.

Er historien falsk, så fuck Jaxon (undskyld Slot). Er der noget om snakken og en vis sandhed til, og vælger Astralis at vippe ham ud, så ønsker jeg ham alt det bedste og håber han får chancen et andet sted.
Hell, hvis han ryger ud, så må eventuelle investorer gerne kontakte mig, så vi kan stable et hold på benene med Fessor, k0nfig, Bubzkji, Kjaerbye og NaTo!
#21(Med 0 svar)
27. september 2022 kl. 13:31
cellar32k
Hvis Astralis rent faktisk ville noget godt for k0nfig så burde de sgu komme med en melding her.
#22(Med 1 svar)
27. september 2022 kl. 13:34
Hunt
-konfig
+es3tag

Så har vi 5 passive spillere der ikke tør(kan) åbne noget som helst, det kan ikke gå galt!
#57(Med 0 svar)
28. september 2022 kl. 06:40
RasmusRoev
Selvom du jævnligt er træls. Så var det der sjovt sagt :P
#24(Med 0 svar)
27. september 2022 kl. 14:26
jabroni
Det er en ommer, dust2. Overskriften er misvisende. Han afviser jo ikke historien overhovedet. Han siger bare, de (også) kontaktede ham om rygter uden hold i.

Der er simpelthen ufatteligt så mange organisationer, der ikke kan finde ud af PR. Så snart Astralis ved, at der kommer en historie om k0nfig, som både stiller ham i et dårligt lys men også afslører Astralis' cover up, bør de handle. Jeg ved ikke, om den passive spillestil eller passive PR-strategi kom først. Vågn op.
#28(Med 6 svar)
27. september 2022 kl. 16:27
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Var det ikke (også?) pga. slåskamp i bylivet at han i sin tid brækkede/ skadede hans håndled som gjorde han skulle opereres? Spændende hvad der skal ske, og om det er et farvel til ham :)
#30(Med 5 svar)
27. september 2022 kl. 16:45
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Nej han gled i en lufthavn.
#34(Med 4 svar)
27. september 2022 kl. 17:04
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Var det dig der skubbede ham dawg 😂🤙
#40(Med 3 svar)
27. september 2022 kl. 18:51
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Må indrømme jeg ikke rigtig er til slåskamp!
Men nu har jeg set topspillere være oppe at slås, så kunne nok godt følge med 😅
#48(Med 2 svar)
27. september 2022 kl. 22:09
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hahaha shots fired.
Men tænker ikke du ville op til dans med Benjamin 😂
#51(Med 1 svar)
28. september 2022 kl. 00:08
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Skal liiiiiige lidt mere i fitness før jeg byder blame op til dans..
#66(Med 0 svar)
30. september 2022 kl. 16:50
Ztereo
Jeg kan godt se kampen den dag 😂
#35(Med 15 svar)
27. september 2022 kl. 18:14
Kezse
Giver vanvittig meget mening at være oppe og slås og brække foden. Kender det godt, daskede os til konen derhjemme med en flad og brækkede hoften
#36(Med 1 svar)
27. september 2022 kl. 18:26
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Tænker det samme.
Det lyder helt væk jo😂😂😂
#45(Med 0 svar)
27. september 2022 kl. 21:24
Kezse
Jesus mand. 😂😂
#39(Med 12 svar)
27. september 2022 kl. 18:41
cleansation
Det er da ikke uhørt, at man brækker en ankel i en slås kamp? Især ikke hvis alkohol er involveret...

Men kunne da også være han bare var uheldig, at brække den, et par dage efter at have været oppe at slås.
#44(Med 11 svar)
27. september 2022 kl. 21:23
Kezse
Hold op, det er sgu da uhørt. Hvis han har brækket anklen fordi han har sparket burde han sgu da sidde inde for vold.
#46(Med 10 svar)
27. september 2022 kl. 21:26
JakobHelms
Det kan sagtens være at ingen af parterne har været synderligt interesseret i at anmelde det. Jaxon kæder heller ikke direkte slåskampen sammen med hans ankelskade - og jeg tror ærligt talt også, at hvis man brækker sin ankel i en slåskamp, så er det mere sandsynligt at det sker, fordi man bliver sparket på den, end hvis man selv sparker, men det har jeg heldigvis ingen erfaring med.
#47(Med 9 svar)
27. september 2022 kl. 21:31
Kezse
Jeg forstår godt hvad du skriver. Men synes bare historien lyder mere og mere urealistik… Og sådan blev en mus til en elefant, UDEN nogen ved noget som helst omkring det. Det jo vanvittigt.

Det her minder mig om folkeskolen hvor en af pigerne fra klassen havde sagt at Per havde taget hende på brysterne, men det der skete var at Per havde taklet hende i fodbold og taget bolden fra hende.
#49(Med 0 svar)
27. september 2022 kl. 23:06
QuaLy
Ej, Per er seriøst klam. Håber de bortviser ham
#50(Med 4 svar)
27. september 2022 kl. 23:53
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Per fik vel lige 10 min ude foran døren på gangen!
#53(Med 3 svar)
28. september 2022 kl. 00:22
DanskHammer
Ja dengang fik Per 10 min ude foran døren, i 2022 var der lavet underskriftindsamling for at han skulle hænges sammen med sine forældre der jo ikke havde opdraget ham ordentlig.

Hængingen skulle selvfølgelig eksekveres at rasende kvinder, som mener de aldrig kunne blive ledere for andet end netop hængning.
#58(Med 2 svar)
28. september 2022 kl. 08:44
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hahaha, that escalated quickly. Elsker det.

Problemet er måske i virkeligheden kvinder?
#59(Med 0 svar)
28. september 2022 kl. 09:38
DOMINA7HOR
Er det dig, Tate? 😅
(undskyld, kunne ikke lade være)
#60(Med 0 svar)
28. september 2022 kl. 10:47
DanskHammer
Problemet er ikke kvinder. Problemet er kvinder der tror at ligestilling betyder at de får fordele. :D
#67(Med 2 svar)
10. oktober 2022 kl. 17:11
cleansation
Nå Keze... Er det så langt ude stadig? ;)
#68(Med 1 svar)
21. oktober 2022 kl. 19:55
Kezse
Tja. Selvforsvar? :-)
#69(Med 0 svar)
24. oktober 2022 kl. 17:06
cleansation
Der er vel stadig slagsmål lige meget hvem startede det.

Men mon ikke der er to sider til sagen også. Selvom dørmænd har det med at være nogen magtliderlige svin.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.