Det bliver desværre ikke i denne omgang, at vi får device tilbage på serveren. Danskeren er fortsat sygemeldt, selvom Jaxon senest har meldt ham som en mulig signing for Astralis.

Ingen device blandt udskifterne

ESL har offentliggjort RMR-holdenes registrerede udskifter.

Tidligere på måneden skulle holdene til RMR-turneringerne indlevere holdkort med de fem spillere, en coach samt en mulig stand-in, som ESL nu har offentliggjort.

Det giver os mulighed for at se, hvem holdene har registreret.

Særligt interessant er det, at NIP ikke har registreret device som udskifter. Det sætter uden tvivl endnu mere gang i spekulationerne om den danske spillers fremtid i NIP, da flere medier allerede har meldt danskeren tæt på et exit.

Derudover er MistR som bekendt indskrevet som stand-in hos Astralis, der kommer til at gøre brug af ham, da k0nfig har brækket anklen.

Hos Heroic er det den tidligere North- og BIG-spiller, gade, der er blevet registreret, mens hverken ECSTATIC eller Sprout har registreret nogle udskiftere.

Hvis man får brug for en stand-in i løbet af turneringen, men ikke har registreret nogen, er det holdets coach, der må træde til som spiller.

Derfor må vi som danskere også opgive drømmen om at se vorborg som CS:GO-spiller, da Evil Geniuses har valgt at gøre brug af muligheden for at registrere en udskifter.

Her er udvalgte holds udskiftere:

 • Danmark Astralis - Danmark MistR

 • Danmark Heroic - Danmark gade

 • Danmark ECSTATIC - Ingen

 • Danmark Sprout - Ingen

 • FaZe - olofmeister

 • G2 - Lekr0

 • fnatic - Peppzor

 • ENCE - HENU

 • MOUZ - Bymas

 • OG - Marix

 • Vitality - Snax

 • Brasilien 00NATION - fox

 • Brasilien FURIA - Brasilien decenty

 • Brasilien Imperial - Ingen

 • Complexity - Ingen

 • Evil Geniuses - USA viz

 • USA Liquid - Ingen

 • NIP - maxster

Du kan se de resterende registrerede hold ved at trykke her.

De europæiske RMR-turneringer skydes i gang i starten af oktober. Her skal 32 hold dyste om 16 pladser til majoren i Rio.

#1(Med 6 svar)
22. september 2022 kl. 14:50
JakobHelms
Egentlig mere overrasket over, at NIP ikke bare har smidt Plopski på som indskifter.

I øvrigt spøjst at MONTE har fået lov til at stille med et lineup, der ikke er det, der vandt kvalifikationen? Invitationen går til de 5 spillere, så BOROS burde vel være på holdet, mens Fessor er indskifter? Det påvirker jo så også f.eks. stickers denne her gang, fordi at vinde RMR-turneringen nu giver kvalifikation til de 5 spillere på holdet, og ikke en eventuel indskifter, selvom man har brugt denne.
#2(Med 5 svar)
22. september 2022 kl. 15:19
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
BOROS har vidst ikke fået visum, samme gælder AUNKERE.
#3(Med 4 svar)
22. september 2022 kl. 15:21
JakobHelms
BOROS har vel aldrig planlagt at spille turneringen, så det virker mærkeligt at give dem særregler, der tillader dem at skifte en ekstra spiller ind til majoren, ifht. andre hold, hvis de skulle ønske det.
#4(Med 3 svar)
22. september 2022 kl. 15:33
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Jeg er ikke sikker på, at jeg helt forstår.

Hvorfor skulle BOROS ikke ville spille turneringen?
MONTE har ikke registreret nogen udskiftere, så måske FESSOR bare er blevet skiftet ind allerede? Det ved jeg ikke, men hvis de går videre til majoren, så er det vel ikke BOROS, der får en sticker, går jeg ud fra.
#5(Med 2 svar)
22. september 2022 kl. 15:49
JakobHelms
Fessor begyndte at spille for MONTE for et par uger siden. Han burde i følge reglerne være registeret som indskifter, mens BOROS burde være registreret som spiller, da BOROS var med til kvalifikationen, og at invitationen går til de 5 spillere uden mulighed for at erstatte med en anden inden turneringen starter. Jeg ved ikke hvorfor BOROS stoppede med at spille for Monte, men det retfærdiggør vel ikke at der skulle gælde særregler for dem. Jeg afviser da ikke at jeg kan have fejlfortolket noget i reglerne, jeg synes bare, at det virker mærkeligt, at de får en "gratis" indskiftning.

Tidligere har det været sådan, at det var de 5 spillere på lineuppet, der fik stickers. I og med at man har ændret i reglerne, så invitationen til selve RMR-turneringen gives til de 5 spillere fra kvalifikationen, og at det er de 5 spillere uanset brug af indskiftere der får invitationen til selve majoren, så er der præcedens for at det burde være BOROS, der fik en sticker, og ikke Fessor.

EDIT: de relevante regler står i IEM RIO 2022 Roster Restrictions: "A team also cannot adjust their roster
between the qualifying stage and the RMR." og i Valve's Major Supplemental Rulebook: "A team cannot adjust their core lineup between the RMR and the Major." - hvor en roster/core lineup er defineret som de 5 primære spillere, dvs. inklusive BOROS, som kvalificerede sig til RMR-stadiet med holdet. Fessor bør være indskifter for holdet, mens BOROS bør være registeret som spiller.
#6(Med 1 svar)
22. september 2022 kl. 15:57
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Nåh på den måde.

Kan godt se hvad du mener. Det ville ikke undre mig, hvis ESL ikke har helt styr på det, og det behøver ikke at være ift. reglerne nødvendigvis.
I går eller forgårs var den side, som artiklen linker til med holdkort + indskiftere også tilgængelig, men den var slet ikke opdateret, altså den havde forkerte og/eller manglende spillere listet.
#8(Med 0 svar)
22. september 2022 kl. 17:28
JakobHelms
Ja, vi må se - det var mest også for Fessors skyld at det er noget af en ting. Man kan se på Twitter at han er ved at tænke over sit sticker-design, og hvis han så er i en situation hvor han reelt set ikke kan få stickers, selv hvis "han" (på BOROS' spot) kvalificerer sig til majoren.
#7(Med 0 svar)
22. september 2022 kl. 17:06
RAF
Snax for vitality - han kommer da omkring
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.