Tilmelding til POWER Ligaen lukker
04D : 04T : 21M : 52S
Opbakningen fra de danske fans i Royal Arena har i mange år været massiv.

Så tæt er Astralis på Royal Arena

Meget skal gå galt, hvis vi ikke skal få Astralis at se i Royal Arena til efteråret.

BLAST Premier Fall-gruppespillet er skudt i gang, og jagten på en af de i alt otte pladser til BLAST Premier Fall Final i Royal Arena er dermed sat ind.

Fredag blev den første gruppe afgjort, og her sikrede Astralis sig det bedste mulige udgangspunkt, inden de afgørende knockoutkampe i næste uge.

For da sidste skud i kampen mod Vitality var affyret, stod det klart, at blameF og co. var vindere af gruppe A, og dermed er de nu snublende tæt på en plads til BLAST Premier Fall Final, der spilles til november i Royal Arena.

Vi gennemgår her de tre scenarier, der alle kan sende Astralis ind i Royal Arena og dermed ind til den opbakning, som blameF lovpriste her på Dust2.dk tidligere på ugen.

1) Den lige vej

Astralis er qua deres gruppesejr direkte i runde 3 af knockoutfasen, og dermed skal de "blot" vinde én bo3-kamp for at sikre billetten til Royal Arena.

Det står endnu ikke klart, hvem de kommer til at møde, men kampen spilles lørdag i næste uge.

2) Den lidt mere kringlede vej

Her forudsætter det, at Astralis taber knockoutkampen i runde 3. Det vil i så fald betyde, at de ryger i last chance-stadiet, hvor de duellerer om en plads imod de tabende hold fra runde 2 og 3 i knockoutfasen.

Disse kampe spilles ligeledes som bo3-kampe og afgøres søndag i næste uge.

3) Den lange vej

Dette scenarie er kun aktuelt, hvis Astralis heller ikke lykkedes med at kvalificere sig i last chance-stadiet.

Et nederlag i det stadie vil nemlig betyde, at de bliver sendt i Showdown, der spilles til oktober, hvor også hold fra kvalifikationer samt et inviteret hold er at finde.

Her spiller otte hold om én plads til BLAST Premier Fall Final.

Faktaboks

BLAST Premier Fall Groups består af tre stadier, som du kan blive klogere på herunder.

1. Gruppespillet

De 12 hold er delt ind i tre grupper á fire hold. Hver gruppe spilles som et double elimination bracket, men ingen ryger ud. Der spilles om seeds til andet stadie.

2. Knockout

Nu kommer seeds fra første stadie i brug. I et 'king of the hill'-format mødes nummer tre og fire fra grupperne i første runde. Vinderne af disse kampe møder en toer, og vinderne af de kampe møder en etter fra gruppespillet. De tre vindere af hver single elimination bracket går videre til Fall Final-eventet senere på året.

Taberen af første kamp mellem nummer tre og fire ryger i Showdown-turneringen, der også spilles senere på året. Taberne af de to andre kampe er videre til tredje stadie.

3. Sidste chance

I det tredje og sidste stadie er der seks hold tilbage fra Knockout. Disse seks hold mødes i tre kampe, hvorfra vinderne går videre til Fall Final, mens taberne ryger i Showdown.

#1(Med 4 svar)
20. august 2022 kl. 22:44
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det der system blast kører er hovedløst. Ingen konsekvens for holdene. Ergo; ingen spænding.
#2(Med 2 svar)
20. august 2022 kl. 22:59
HorzaK
Der er nu temmelig mange fodbold glade folk, som troligt følger diverse nationale ligaer, selvom der her også er plads til en del nederlag, før set bliver afgjort.
#3(Med 1 svar)
20. august 2022 kl. 23:15
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Du kan da ikke sammenligne en bracket med en liga.
#5(Med 0 svar)
20. august 2022 kl. 23:59
HorzaK
Hvorfor ikke? Du snakker om ingen konsekvens ved at tabe, men jeg synes konsekvensen er ganske sammenlignelig med en den der er i en lige; reducere muligheden for at vinde på længere sigt.
#4(Med 0 svar)
20. august 2022 kl. 23:17
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Dunno, et underligt gruppespil så meget vil jeg da give dig, men nu har jeg set rigtig mange af kampene de sidste 2 dage og synes det har været nogle rigtig spændende kampe at følge af forskellige grunde.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.