blameF har været flyvende i første halvdel af 2022. Og det er der især to grunde til.

Spiller mere end de fleste

To ting har været vigtige for det vilde individuelle halvår, og så er der stadig et stykke vej til toppen, slår blameF fast overfor Dust2.dk.

Fredag skydes BLAST Premier Fall-gruppespillet i gang, og her sætter hold som Vitality, NIP og Astralis jagten ind på en af de seks pladser i BLAST Premier Fall Final, der til november løber af stablen i Royal Arena.

Arenaen har flere gange dannet ramme om de store events, hvor især Astralis-fans har fyldt godt op og sørget for god stemning.

Og det vil betyde meget at sikre billetten til Royal Arena allerede nu, slår Astralis' bedste spiller i 2022 indtil videre, blameF, fast overfor Dust2.dk.

Det betyder meget for os at spille i Royal Arena, fordi vi har fået vist stor opbakning her før, så det er en kæmpe fed oplevelse.

Det er også fedt for danske Astralis-fans at kunne se deres hold spille på hjemmebane, så det betyder meget for os.

Rutinen

blameF har i første halvdel af året været skræmmende god og topper flere af statistikkerne. Og danskeren peger på flere ting som årsagen til, at det er gået så godt individuelt.

Dels handler det om rollerne, men også rutinerne for Astralis-spilleren har været vigtige.

Hvor andre måske ikke er lige så gode til det, så er jeg god til at holde fast i de rutiner; spise sundt, træne, spille min deathmatch, se min anti-strat - alle de der ting, som jeg ved, jeg skal gøre. Det er jeg god til at holde fast i, uanset hvilke betingelser der er rundt om mig.

Jeg spiller nok mere end den gennemsnitlige pro, og så ved jeg også godt, at jeg spiller mange af de roller, hvor man har mulighed for at skyde mange - især på CT i hvert fald. Der spiller jeg mange af de roller, hvor at hvis jeg ikke skød særligt mange, så ville det også blive bemærket ret hurtigt.

Hvordan kan du tage det niveau med ind i anden halvdel af sæsonen?

For mig er det bare det samme som altid. Jeg følger bare mine rutiner og spiller så meget, jeg kan.

Når min 8-timers pracc er overstået, eller hvor lang tid vi nu praccer, så går jeg i fitness, og så går jeg hjem og spiller resten af aftenen også eller ser demo, eller hvad jeg nu lige har brug for for at være klar til næste pracc-dag. Nu er der også et map, jeg caller på, så der er selvfølgelig også lidt ekstra arbejde på at forberede ting, pistolrunder, eco-runder, nye strategier, alle mulige ting man skal have forberedt.

Så jeg skal ikke ud og lave noget specielt, som jeg ikke er vant til. Jeg skal bare følge den samme rutine, som jeg plejer at gøre. Det er meget simpelt for mig.

"Vi er ikke tæt på at være de bedste i verden lige nu"

Mens Astralis for år tilbage skovlede titler og trofæer ind, kan man ikke påstå, at hængslerne på trofæskabet er slidt i stykker i de seneste par år.

Faktisk skal vi tilbage til december 2020 for at finde Astralis' seneste turneringssejr, og blameF lægger da heller ikke skjul på, at der er lang vej for at nå det gamle Astralis-holds niveau.

Vi er ikke tæt på at være de bedste i verden lige nu. Man kan sige, at vi er nummer fire på ranglisten, men jeg føler ikke, at vi har vist, at vi er det bedste hold i verden. Det føler jeg overhovedet ikke.

Måske i en eller to turneringer i slutningen af sæsonen, har vi måske vist, at vi er deroppe ad, men ellers så føler jeg ikke, vi er det 4. bedste hold i verden lige pt.

Så der er lidt vej endnu, det er der da. Der er helt sikkert nogle ting, der skal til for at vi kan være deroppe, hvor vi siger, at vi kan måle os med det gamle Astralis-hold, og det ved jeg ikke, om der nogensinde kommer til at ske igen.

Vores mål er at kunne konkurrere med de bedste hold i verden, og det er jo FaZe og NaVi, og der er vi ikke helt endnu i hvert fald.

Jeg tror godt, vi kunne konkurrere med mange af de hold udenfor. Vi har i hvert fald vist, at vi kan slå nogle af dem her for nyligt, og vi kan godt tage maps fra de bedste. Vi tog et map fra FaZe og var lige ved at tage et fra NaVi, så vi har vist, at vi godt kan konkurrere lidt med dem, men vi kan ikke slå dem i hvert fald. Så der er en del vej endnu.

Et superteam

Sommerpausen har budt på flere transfers, blandt andet med HooXi og jks, der er kommet til G2, mens Vitality har byttet misutaaa ud med Spinx.

Og netop Vitality har blameF høje forventninger til.

Hvem jeg tror kan give de bedste resultater, det vil nok være Vitality. De har fået en spiller ind, der nok kan fuldende holdkortet, og de har haft lang tid til at arbejde på deres spillestil og blive enige om den.

Så hvis de har den på plads nu og har fået en spiller ind, der kan fuldende rollerne, og som har noget firepower, så føler jeg, de har et godt hold. Jeg føler godt, man kan kalde dem et superteam på den måde, de er nu. De har mange spillere, der burde være i stand til at spille rigtig godt, siger han.

blameF og Astralis skyder BLAST Premier Fall-gruppespillet i gang fredag eftermiddag, når de møder NIP klokken 14 i gruppe A, der desuden også består af Vitality og OG.

#1(Med 0 svar)
19. august 2022 kl. 12:46
RAF
Fedt interview!
#2(Med 0 svar)
19. august 2022 kl. 12:55
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Han tilgang er fantastisk.
#3(Med 0 svar)
19. august 2022 kl. 12:59
Ib1ng
Han er svær ikke at holde af. Arbejder hårdt, ydmyg og ærlig kommunikation.
#4(Med 0 svar)
19. august 2022 kl. 13:04
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Fed spiller! Håber vi snart se Astralis på toppen af ranglisten igen, selvom det, som han selv siger, nok aldrig kommer til at ske igen, at et hold bliver så dominerende, som det gamle Astralis-hold var.
#5(Med 0 svar)
19. august 2022 kl. 13:16
Daffestah
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Den mand er bare klasse
#6(Med 0 svar)
19. august 2022 kl. 13:39
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Forfriskende med lidt ærlighed fra Astralis-lejeren. Man kan ikke andet end at beundre BlameF og hans tilgang til det hele.
#7(Med 0 svar)
19. august 2022 kl. 14:03
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Den mand er simpelthen for vild og sindsygt dedikeret.

Det med dedikationen og rutinerne har bare altid været der. Husker tilbage til CPH games, hvor han (vist nok) spillede for Great Danes, og hvor alle andre røg i baren, sad han og spillede DM hele aftenen.
#8(Med 0 svar)
19. august 2022 kl. 14:13
sn0lle
kom så astralis!
#9(Med 0 svar)
19. august 2022 kl. 19:44
TubbyGold
Godt interview ja. Manden har en god arbejdsmoral og indstilling til tingene, det må man bare sige
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.