FASHR skal i fremtiden lære SoMe-spillet fra eksperter som roeJ og nicoodoz.

FASHR til fnatic

Der har ifølge rygter været flere om buddet, men fnatic endte med at trække det længste strå, da de har formået at hente FASHR til startopstillingen.

FASHR har ikke fået nok af danskere.

Han er i hvert fald gået med til at bytte to danske holdkammerater ud for to nye i form af roeJ og nicoodoz.

Det er faktum efter fnatic for kort tid siden offentliggjorde deres nye femtemand via twitter.

Det har ikke været ligetil for fnatic at finde deres femtemand efter organisationen valgte at bænke ALEX, poizon og Peppzor og dermed bygge holdet op på ny med mezii og KRIMZ.

Kort efter kom de tidligere Copenhagen Flames-spillere roeJ og nicoodoz til, men femtemanden har ladet vente på sig.

Først fik de nye stjerner lov til at spille med en gammel fnatic-legende i form af f0rest som stand-in, hvorefter HEAP fik en prøveperiode hos holdet.

Her gjorde han sig desværre ikke uundværlig, hvilket fik organisationen til at fortsætte med sin søgen efter den rigtige rifler.

Det mener de så at have fundet nu med FASHR, der skifter fra danske ECSTATIC, hvor han har spillet sammen med bl.a. birdfromsky, maNkz og Daffu i løbet af det sidste år.

Det nye fnatic vil få sin officielle debutkamp i den åbne majorkvalifikation den 15. august, skriver organisationen på egen hjemmeside.

Her slår de samtidig fast, at mezii forbliver holdets IGL fremover. En opgave han overtog efter bænkningen af ALEX i maj måned.

fnatic's færdige hold er:

  • Danmark roeJ

  • Danmark nicoodoz

  • Storbritannien mezii

  • Sverige KRIMZ

  • FASHR
    --

  • Storbritannien keita (Coach)

#1(Med 3 svar)
5. august 2022 kl. 14:31
JakobHelms
Så har Fnatic de to spillere på scenen med de mærkeligste settings!

Det bliver spændende at se, hvordan holdet klarer sig. Jeg synes det er et godt valg, og i den grad også et godt skifte for FASHR. I og med at cArn fra Fnatic har været ude og bekræfte, at de snakkede med Aleksib om en plads på holdet, så tænker jeg at Mezzis plads ikke må være helt sikret - mon ikke det er den kommende major, der afgør, om han får lov til at fortsætte som IGL?

I øvrigt fedt for dem, at de får lov til at spille alle 4 RMR qualifiers (modsat Astralis og OG), og at de kan fokusere på dem fra deres bootcamp i London - det kommer helt sikkert til at gå godt!
#5(Med 2 svar)
5. august 2022 kl. 15:49
SNAZ
Hvad er mærkelige settings?
#6(Med 1 svar)
5. august 2022 kl. 16:00
JakobHelms
youtube.com/watch?v=ShVldipvisk

Både Mezzi og FASHR går fremad med højre museknap. Jeg mindes at Mezzi faktisk ikke har en knap han reelt kan nå til at sigte med AWPen, hvis han har en. Og ja, selvfølgelig - inverted mouse.
#9(Med 0 svar)
5. august 2022 kl. 19:24
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Wow okay det er sygt nok :D
#2(Med 2 svar)
5. august 2022 kl. 14:45
DOMINA7HOR
Fortjent skifte. Har med længder - og al respekt for Bird - været ECSTATICs bedste mand over en længere periode. Her har han vist, at han har niveauet til at træde op og være med på det højeste niveau.

Spændende om de så også skifter IGL, med rygterne om AleksiB. Håber dog et eller andet sted, af de beholder mezii og giver han chancen. Individuelt er han i hvert fald en dygtig spiller, og bringer også mere firepower end Aleksi.
#3(Med 1 svar)
5. august 2022 kl. 14:52
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Har tilføjet til artiklen at mezii i hvert fald for nu forbliver IGL.

fnatic snakkede med Aleksib, men min vurdering af deres udtalelse er, at Aleksi er for dyr, hvilket giver fin mening, da han kun er et halvt år inde i sin kontrakt med en af verdens største esport-organisationer.

og ja, FASHR har været for vild. Jeg kunne faktisk ikke helt forstå, hvorfor han ikke var samlet op noget før af en større org.
Han har leveret omtrent det samme på tier2, som roeJ gjorde inden Flames overraskede alle med deres major runs.
#8(Med 0 svar)
5. august 2022 kl. 16:42
DOMINA7HOR
Han er nok ikke i den helt billige ende, nej. Fint nok, som sagt, så synes jeg mezii fortjener chancen. Synes han er undervurderet. Om han også er det som IGL må se.
#4(Med 0 svar)
5. august 2022 kl. 14:55
Hunt
Mouz må være faldet i søvn med de talenter de misser ud på, efter at være blevet blinde over én god tunering på et 4 måneder. Det samme kan vel siges om Astralis.
#7(Med 0 svar)
5. august 2022 kl. 16:18
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Det kan man da kalde et interessant lineup, og endelig den velfortjente chance til FASHR.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.