Meld dit hold til majoren i Rio

ESL har fastsat datoer for de åbne kvalifikationer til IEM Rio Major og har nu åbnet for tilmelding.

Hvis du går med drømmen om at spille mod nogle af de største hold i verden og måske endda få drengedrømmen opfyldt og gå hele vejen til majoren - så er det nu, du skal melde dit hold til de åbne kvalifikationer til IEM Rio Major.

ESL har nemlig offentliggjort datoer og åbnet for tilmelding dertil.

For Europa vil der være fire chancer for at spille sig til den endelige RMR-turneringen, og de ligger i slutningen af sommerferien.

Reserver disse datoer i kalenderen:

1. åbne kvalifikation: 15.-17. august
2. åbne kvalifikation: 18.-20. august
3. åbne kvalifikation: 22.-24. august
4. åbne kvalifikation: 26.-28. august

De åbne kvalifikationer begynder netop som den officielle spillerpause slutter, og der vil derfor være mulighed for at tage store hold på sengen i de ubamhjertige vind-eller-forsvind Bo1-kampe.

Hold, der kvalificerede sig via de åbne kvalifikationer til PGL Major Antwerp 2022 RMR, tæller store navne som BIG, OG, fnatic og Spirit.

Du kan melde dit hold til ved at trykke her

#1(Med 5 svar)
23. juli 2022 kl. 01:44
Hunt
Så skal Astralis vel spille de her kvals samtidlig med Blast hvis ikke de kommer igennem den første
#2(Med 4 svar)
23. juli 2022 kl. 04:20
JakobHelms
Alt efter hvilken gruppe de er i kommer der nok til at være et overlap, ja. Det er sgu noget af en kamel de må sluge der. Bliver spændende at se om de kan klare nåleøjet, det er nogle benhårde BO1-dage.
#3(Med 3 svar)
23. juli 2022 kl. 04:29
JakobHelms
Blast-reglerne tillader dog Astralis at spille den åbne kval fra faciliteterne under turneringen, såfremt der ikke er en mulighed for at de møder et andet hold, der også er til BLAST-turneringen - dvs. Astralis og OG må ikke spille mod hinanden i denne her online-turnering, mens de er til BLAST, i følge BLASTs regler. Det kan godt gå hen og blive en smule presset og problematisk.
#4(Med 2 svar)
23. juli 2022 kl. 13:58
Hunt
Hvis OG/Astralis kan udspille hinanden ved at møde hinanden. Ville alligevel være en træls måde ikke at komme med til majoren på
#5(Med 1 svar)
23. juli 2022 kl. 14:00
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Der er alligevel 4 åbne kvals, og det er ikke unormalt at (store) hold bliver nødt til at skippe en af dem, selvom det selvfølgelig langt fra er optimalt.
#6(Med 0 svar)
23. juli 2022 kl. 14:11
JakobHelms
Ja, klart - men så misser de et par prep-dage til BLAST, for at spille den første. Kampdagene for gruppespillet er 19./20./21. alt efter gruppe - så hvis Astralis er i gruppe C kan de sikkert godt spille nummer 2, ellers går det nok ikke.

Tredje kval bør ikke overlappe med andet end hviledage, og fjerde kval overlapper 100% med kampdage, uanset hvordan man har klaret sig.

Teknisk set kan de måske komme til at spille nogle af de her kvals, hvis de udelukkende har tidlige dage hos BLAST - så bør de være færdige inden kvalsne starter klokken 18.

Jeg er ikke i tvlv om at Astralis klarer sig igennem, men det er sgu lidt af en fesen situation at stå i, hvis de kun kan spille to kvals, som oven i købet ligger lige klods op af at de skal spille en anden turnering. Det giver dem ikke meget rum at lege med. Forhåbentlig kommer de gennem nåleøjet første gang, så de ikke behøver at bekymre sig mere om dét :-)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.