Tilmelding til POWER Ligaen lukker
03D : 00T : 30M : 40S

"Vi er blevet markant bedre"

MASONIC-AWP'eren glæder sig over semifinalesejren mod Los Reyes.

MASONIC gennemførte mandag aften en vaskeægte revanche mod de forsvarende mestre fra Los Reyes, da de spillede sig videre til finalen i POWER Ligaen.

Netop Los Reyes var MASONICs bødler i den forrige sæson af POWER Ligaen, og derfor føles dagens sejr også ekstra godt hos MASONIC.

Sådan lyder det fra J3nsyy, Dust2.dk har interviewet:

Det føles virkelig godt! Vi har rykket os rimelig meget siden sidste sæson, og vi er blevet markant bedre både internationalt men også i Ligaen, hvor vi dominerede i grundspillet.

Hvorfor var det jer, der løb med sejren i dag?

Fordi vi var det bedre hold i dag. Jeg føler lidt, vi burde have vundet den her kamp 2-0, men en meget dårlig T.side på Inferno gjorde, at de lavede et flot comeback. I andet og tredje map var det bare vores spil, der var dominerende.

Havde i regnet med den sejr?

Vi havde regnet med at vinde over enten Atlantic eller Los Reyes. Vi er egentlig ikke så bange for nogle af holdene i den her turnering, da vi føler, vi er favoritter, og vi vil gerne vinde turneringen efter slaget sidste gang.

Mandag aften mødes også Tricked og DREAM, der i skrivende stund spiller om den anden finaleplads. Her var J3nsyy da også klar i spyttet, da vi spurgte ham, hvem han helst ville møde:

Vi vil nok helst møde Tricked. Jeg vil gerne se en Tricked-Masonic-finale. Nu har de ikke slået os i 2022, så jeg regner med, at det forbliver sådan!

Hvordan bliver det igen at spille for foran en masse tilskuere?

Det bliver anderledes i den forstand, at man er lidt mere erfaren nu. Sidste gang var det jo min første gang, jeg spillede foran et publikum, og det kunne jeg også mærke. Men den her gang ville vi gerne løbe med trofæet

Har I bedre chancer for at vinde nu, end i havde sidste år?

Jeg føler også, vi havde rimelig gode chancer sidste år. Men det er jo klart, at vi det her år går ind med mere erfaring og meget varmere, da vi er i en rigtig god stime lige nu.

Finalen afvikles d. 17. juli 12:00 i Anarkist | BEER & FOOD LAB lige midt i Odense.

Du kan stadig nå at købe en billet, hvis du vil være med til festlighederne.

>>KØB BILLET TIL FINALEN HER<<

#1(Med 1 svar)
11. juli 2022 kl. 22:46
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Masonic snupper den i år
#2(Med 0 svar)
12. juli 2022 kl. 17:27
WitaCasts
Dust2.dk Caster
Dust2 fantasy vinder
Det kan man da håbe for dem, det ville være fire finaler de har tabt i danske/regionale turneringer i streg, hvis de taber den til Tricked.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.