“Er jeg så kicked nu?” Kort tid efter var han

Bricksports' ingame leader blev ikke informeret om, at holdet ville spille et par kampe uden ham, hvilket fik ham til at tweete "Er jeg så kicked nu?", da han opdagede det. Kort tid efter fik han sparket.

Topholdet fra 1. Division, Bricksports, er nede på fire spillere, da holdets ingame leader, Gilborg, er fortid på holdkortet.

Det bekræfter holdets ejer over for Dust2.dk.

Modsat de fleste ændringer på den danske scene har denne skilsmisse ikke været køn.

Søndag aften gik Gilborg nemlig til tasterne, da han kunne konstatere, at holdet sad og spillede uden ham. Spillerne var offline på Steam, sad på en anden Discord og Gilborg havde ikke fået noget at vide.

Jeg er godt nok målløs! Finder ud af, mit hold sidder og instant searcher uden mig, når folk har sagt, de er taget på ferie. Super måde at håndtere tingene på, har intet fået at vide overhovedet. Er jeg så kicked nu?, skriver Gilborg blandt andet i tweetet, hvor der også er vedhæftet et billede af spillerne i aktion uden ham.

Kommunikationsproblemer

Holdet var dog ikke i gang med at teste en anden spiller som mulig erstatning for Gilborg, da det var holdets ejer, Thomas Ørts, der spillede med de fire andre.

Det gjorde han, da der har været nogle kommunikationsproblemer på holdet, og han ville derfor finde ud af, om det skyldes Gilborg eller de fire andre spillere, der er gode venner.

Vi har på holdet igennem en længere periode haft problemer med kommunikationen mellem vores IGL og de resterende fire spillere. Det er ikke nogen hemmelighed, at vores hold består af fire rigtig gode venner og vores IGL, som kommer udefra, siger Thomas Ørts til Dust2.dk og fortsætter:

Vi har haft ekstern ”rådgiver” på, der har anbefalet mig at prøve at lade de fire spille uden IGL for at se, om det var anderledes, og for at afklare om problemet er de fire spillere eller vores IGL. Jeg vælger selv at hoppe med ind og tage et par spil med dem.

Grunden til, at de alle var offline på Steam, mens de spillede uden Gilborg, skyldes, at holdejeren selv spiller for et andet hold, så han ville undgå misforståelser.

Han erkender dog, at det var en stor fejl ikke at orientere Gilborg om situationen på forhånd.

Her er det så, jeg laver en fejl og ikke får informeret vores IGL. Det er 100% min fejl, og den tager jeg på min kappe.

‘Tweetxit’

Gilborg var naturligvis meget overrasket over synet af sine holdkammerater på serveren og følte, at de var er gået bag om ryggen på ham, hvilket efterlod ham med en masse ubesvarede spørgsmål.

Da Gilborg ikke følte, at han fik tilfredsstillende svar på sine beskeder i holdets interne chat, endte han med at tweete om situationen, hvilket resulterede i, at han nu er helt færdig hos Bricksports.

Ifølge holdejeren var det ellers ikke planen at smide Gilborg på porten, men efter det pågældende tweet ser han ingen anden udvej.

Nu er situationen en anden efter tweetet, og jeg tvivler på, at det kan lykkes for de resterende fire spillere at opbygge tillid igen til vores IGL. Derfor har jeg valgt at sige, at jeg synes, det er bedst for alle parter, at han søger nye udfordringer fremadrettet, siger Thomas Ørts.

Trods udviklingen fortryder Gilborg dog ikke, at han for på Twitter og inddrog offentligheden i situationen.

Jeg fortryder ikke, at jeg tweetede. En organisation skal respektere en spiller, og jeg føler ikke, at holde noget hemmeligt over for en anden spiller nogensinde er den rigtige beslutning. Jeg stod jo og troede, jeg var på vej ud af holdet, når de ikke gav mig et ordentligt svar, siger Gilborg.

Bricksports ligger i skrivende stund nummer to i 1. Division. Hvis stillingen holder, skal holdet dyste om oprykning til POWER Ligaen i næste sæson.

Bricksports består nu af:

  • Danmark MaKiii

  • Danmark -BeZexZ

  • Danmark -zix

  • Danmark Hyldeblomst

#1(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 09:47
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Godt move lige at smide sin igl ud når man ligger og spiller med om oprykning. 😂
#2(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 10:06
zevve
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Shitshowet blir ved hahaha
#3(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 10:10
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Øhhhhhhh
#4(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 10:11
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
bricksports 🤡🤡
#5(Med 3 svar)
17. juni 2022 kl. 10:17
xone
Hvem er ham der Thomas Ørts?
#7(Med 2 svar)
17. juni 2022 kl. 10:25
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Elemenation
#17(Med 1 svar)
17. juni 2022 kl. 11:43
xone
Ligner en uden nogen former for ledelseserfaring
#25(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 14:56
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ja, det håber man næsten :D
#6(Med 2 svar)
17. juni 2022 kl. 10:22
Kristja
"opbygge tillid igen til vores IGL" Øhhhhhhhhhh er det ikke den anden vej roundt WTF :D
#11(Med 1 svar)
17. juni 2022 kl. 11:21
JakobHelms
Hahaha ja, tænkte jeg også, det er sgu da deres IGL der aldrig ville stole på dem igen, fandeme mærkeligt hvis de er mopsede over at man tweeter i sådan en situation.
#18(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 11:48
Kristja
Helt enig! Beskynderlig udmelding altså :D
#8(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 10:54
QuaLy
Det er sgu helt væk fra vinduet, det der. At man kan få sig selv til at lægge den hen på Gilborg og et tweet, han laver pga. det rotte move, de lavede, er jo himmelråbende ignorant. Jeg kender ingen af parterne og reagerer udelukkende på udmeldingen fra holdejeren. Hold da kæft en kegle udtalelse af kaliber.
#9(Med 2 svar)
17. juni 2022 kl. 10:57
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hold kæft en joke man
En igl ingame er intet uden han bliver respekteret af sine spillere.
Hvis spillerne ikke gør som han siger og stoler blindt på ham så kommer der gnidninger.
Du kunne have glaive siddende på det hold der og tøsefnidder ville stadig opstå hvis spillerne ikke er gamle nok til at fatte lidt autoritet.

Gilborg kan sagens være toxic har jeg sku også set før herinde, men for satan da løs dog problemerne med en coach der evt kan holde gang i kommunikationen. På det niveau i spiller må coach både kommunikere og være på samme ts mens i spiller. 🤦
Godt nok dårlig måde det her er blevet håndteret på.
At blive ekskluderet fordi de andre 4 allerede kender hinanden
4mod1 kæft hvor er det plat.
Hvilken igl er det lige i vil have til at løse en 4mands gruppe mod ham der kommer udefra????
#14(Med 1 svar)
17. juni 2022 kl. 11:24
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Udfra mit synspunkt lyder det os mere som om vi har afgøre med 4 alt for selvoptagede spillere samt en coach som slet ikke er voksen og professionel nok til at påtage sig en coach rolle. Nu ved jeg ikke om holdet har nogen større hoveder over coachen, men hvis de har det, håber jeg da de har hans fremtid kraftigt op og vende
#24(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 13:02
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ja den ser virkelig slem ud set udefra den her.
Klart 4 venner holder sammen, og mega nederen at holde iglen udefra selskabet / inderkredsen. Man kommer altid til at fremstå som den hårde, autoritære, skrappe spiller når man er igl, det kan man ikke undgå, men det her, det fortjener ingen sku. Og mon ikke en af de 4 venner sidder med utrolig dårlig smag i munden, men ikke tør sige noget fordi det nærmest er blevet en lille inderkreds.
#10(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 11:18
R8shabt
Det her beviser jo bar endnu engang, at holdejer/adm. På esport hold sejler. Det her gælder ikk kun i power liga, men også hele vejen til top pro Esport.
De forstår ikke Hva det vil sige at styre et hold og kommunikere med holdet ang. problemer, udskiftninger osv.
de lader spillere styre showet, og det farligste på esport hold. Det er gudhjælpnede tá 4 rigtig goe venner også 1 random. De 4 venner de bliver sammen også må 5 mand bar være passager, og håbe en pleaser deres ve og vel. Det er bar de færste hold ejer der enten tør, kan eller vil gribe ind hvis der er problemer på holdet. De lader spillerene klare det.
Det vil ikk overraske mig at den nye 5 mand på brick bliver en RIGTIG go ven af de 4.
tá nu bar EG for at tá stew2k. Hold ejerne fatter ikk en skid. Og det show er jo en fiasko.
#12(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 11:23
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Generelt kan jeg personligt ikke lide Gilborg, han har samme mindset som mange danskere på scenen, og synes hans opførsel normalt er dårlig og barnlig, men det her???? Hvad fuck er det for en joke Bricksports fyrer af? Skal de 4 andre opbygge tillid til Gilborg igen? Efter det er dem som ikke har fortalt ham hvad der foregår, og da de så bliver fanget ikke giver ham et godt nok svar. Dumt at han smider det på Twitter Imo, og selvom jeg ikke ser mig enig i beslutningen, forstår jeg den sku godt og situationen er nok endt bedst for begge parter med et brud her. Håber satme Bricksports tager et kig på de 4 spillere og den dynamik der er på det hold, hvis de har intentioner om at få en ordentlig caller ind. Held og lykke med det Gilborg, hvor fucked denne situation end er og synd med de resultater i viser, så har du tydelig vist dodget en stor bullet ved at ryge af holdet.
#13(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 11:23
Wasin
For helvede elemenatioN. Den er satme ikke god.
#15(Med 1 svar)
17. juni 2022 kl. 11:27
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Bricksports virker til at være på den gale i denne situation. Man kunne måske have undgået Twitter-dramaen ved at håndtere det internt, men hey; hvem elsker ikke dansk Twitter-drama? ;)
#30(Med 0 svar)
18. juni 2022 kl. 14:15
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
❤ Twitter ❤
#16(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 11:34
panzerlas
Helt igennem dårlig stil.....

Og bare rolig Gilborg, dit tweet havde intet med beslutningen om at smide dig ud at gøre! Det gjorde det bare nemmere.
Godt du gjorde det så andre kan se hvilke forhold du har måtte udstå.
#19(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 12:07
zyh
Scenen har aldrig været så professionel. Der er alle muligheder i dag, alligevel smider folk lortet væk til højre og venstre. Er der absolut ingen tilbage til at lære folk af vores fejl der er blevet begået helt op til nu?
#20(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 12:13
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hold kæft et shit show. Måske ham Thomas skulle kigge lidt ind ad først
#21(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 12:22
Lynet
Satme til grin, hold da op haha
#22(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 12:37
ValcoNN
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
:D
#23(Med 2 svar)
17. juni 2022 kl. 12:51
pHENOMENON
Hold kæft nogle scumbags!
"De gik offline på steam fordi holdejeren selv spiller for et andet hold"

Kunne han så ikke bare have gået offline selv?
Det er eddermame en heino forklaring.

Gilborg, op med hovedet min ven. Du skal nok finde et ordentligt hold igen som vil dig og forhåbentlig kan opføre sig ordentligt :D
#28(Med 1 svar)
18. juni 2022 kl. 13:00
Lyng
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Tænkte det nemmeste havde været bare, at forklare sit eget hold at han var nødt til at tage et par games med dem pga. problemer. Så havde han ikke behøvet at gå offline, det jo helt på månen. "Nu gemmer vi os i hulen, fordi Gilborg må ikke se os" hold kæft en børnehave😂
#29(Med 0 svar)
18. juni 2022 kl. 14:08
pHENOMENON
Den der forklaring han/de kommer med, er i hvert fald helt hen i vejret :D
#26(Med 0 svar)
17. juni 2022 kl. 15:10
Luc4s
hold kæft en klovne fiesta haaha
#27(Med 0 svar)
18. juni 2022 kl. 01:44
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
"og jeg tvivler på, at det kan lykkes for de resterende fire spillere at opbygge tillid igen til vores IGL."

.... aiiight 🧐
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.