YEKINDAR er nu bænket.

Bænker stjernen

Virtus.pro har mandag eftermiddag bænket blandt andre YEKINDAR.

YEKINDAR og buster er ikke længere en del af startfemmeren hos Virtus.pro, der de seneste turneringer har stillet op som Outsiders.

Det skriver Virtus.pro på sin hjemmeside mandag eftermiddag.

Her forklarer organisationen, at holdet i de seneste turneringer ikke har levet op til forventningerne hos hverken fans, organisationen eller internt på holdet, og beslutningen om ændringer er derfor blevet truffet.

Men der bliver fra Virtus.pro ikke lagt skjul på, at bænkningen af YEKINDAR har forbindelse til den nuværende situation i verden med Ruslands invasion af Ukraine, som blandt andet også var årsagen til, at Virtus.pro blev udelukket fra både BLAST, ESL og senest PGL Majoren.

Der stillede holdet op ved blandt andet majoren som Outsiders.

Organisationen udtaler følgende på sin hjemmeside:

På grund af en række årsager, hvoraf nogle er relateret til det nuværende internationale miljø, slutter YEKINDARs tid i Virtus.pro-trøjen.

Vi er taknemmelige for hans tid med holdet og ønsker ham held og lykke i fremtiden, skriver Virtus.pro.

Før majoren var Dexerto ude med en historie om, at YEKINDAR overvejede fremtiden og skulle have øjnene rettet mod et skifte væk fra Virtus.pro.

Hvem, der tager over for YEKINDAR og buster på Virtus.pro-mandskabet, vides endnu ikke, men organisationen skriver på Twitter, at de vil præsentere erstatningerne snart.

Dermed ser Virtus.pro-holdkortet ud som følger:

  • Qikert

  • FL1T

  • Jame

  • dastan (coach)
    --

  • SANJI (Bænket)

  • buster (Bænket)

  • YEKINDAR (Bænket)

#1(Med 0 svar)
23. maj 2022 kl. 14:48
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
🤮
#2(Med 1 svar)
23. maj 2022 kl. 15:07
olsen225
yekindar til fnatic?
#6(Med 0 svar)
23. maj 2022 kl. 15:57
FiskereN
prøv g2
#3(Med 4 svar)
23. maj 2022 kl. 15:09
Wasin
Jeg kan nærmest ikke se hvor fanden han skulle ende henne. Min første tanke var G2 i stedet for jackz - men det virker også bare næsten for meget hvis man skal finde plads til NiKo+yekindar+hunter.

Omvendt tænkte jeg det samme da FaZe hentede ropz og det fungerer jo upåklageligt kan man sige!
#4(Med 3 svar)
23. maj 2022 kl. 15:19
JakobHelms
Det er vel nærmest en åben hemmelighed at G2, Liquid og OG er interesserede - og hvis EG allerede skal ud i et rebuild (og det bør de), så er han naturligvis også et emne man bør tale om der. Derudover er Fnatic igen igang med en omrokering, og så er der naturligvis kilder der siger, at NaVi skiller sig af med de spillere, der ikke flytter fra Rusland, her efter majoren, hvor Boombl4 har en angiveligt pro-russisk kone, mens electroNic har barn og hele molevitten, og muligvis har sværere ved at flytte fra landet; jeg kunne f.eks. godt se -electroNic +Yekindar, hvis man er nødt til at cutte førstnævnte. Spillerne selv har jo også haft snakket om "the CIS post-major shuffle", og jeg tror at ret mange af skiftene ender med at ske internt i regionen.
#7(Med 0 svar)
23. maj 2022 kl. 16:00
Wasin
Jeg tror såmænd heller ikke spørgsmålet er hvem der er interesseret. Men mere hvad der er realistisk. Jeg gætter på yekindar har ambitioner til mere end fnatic, OG og liquid.

NaVi virker som det mest realistiske bud I forhold til de ting du nævner og han vil samtidigt passe godt ind. Simple mangler en legekammerat og electronic er ikke hvad han har været.
#10(Med 1 svar)
23. maj 2022 kl. 16:57
zEden
boombl4 og hans kone er vist gået fra hinanden!
#11(Med 0 svar)
23. maj 2022 kl. 17:14
JakobHelms
De fandt sammen igen et par dage senere, og er pt. sammen :-).
#5(Med 2 svar)
23. maj 2022 kl. 15:23
JakobHelms
Det mest spændende er næsten delen om, at Virtus.Pro allerede har de to nye spillere klar og signet, og at de vil blive præsenteret snart. Der må jo nærmest have været nogen, der har spillet majoren velvidende at de ville ende her efterfølgende. Jeg ser frem til at se, hvem det bliver.
#8(Med 1 svar)
23. maj 2022 kl. 16:14
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Tror de kommer fra K23
#12(Med 0 svar)
23. maj 2022 kl. 17:27
JakobHelms
Solidt bud.
#9(Med 0 svar)
23. maj 2022 kl. 16:56
zEden
NAVI Yekindar?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.