Ugens 'sultne' spiller var varm på serveren - det var desværre ikke nok.

41 kills var ikke nok for denne uges 'sultne' spiller

Ugens Hungry spiller huserer i toppen af 3. division D.

Endnu en uge i POWER Ligaen og divisionerne er overstået, og vi skal derfor også have fundet denne uges Hungry spiller bragt i samarbejde med Hungry.

Denne uge huserer ugens Hungry spiller i 3. division D og tørner ud for rækkens nuværende treer, jQntefabrikkeN.

Der er nemlig rtA, der sammen med resten af jQntefabrikkeN tabte begge ugens kampe, der begge to endte i overtid. Først mod Fulminare, der tog sejren 22-20 og senere på aftenen mod Luxera, der sejrede 25-23.

Og i den første kamp endte rtA øverst på scoreboardet, hvor det blev til 41 kills. Det var desværre ikke nok til at snuppe sejren, men det vidner om en sult hos rtA.

Derfor vil vi gerne kvittere med et gavekort til Hungry, der nu er på vej til jQntefabrikkeN-spilleren.

Du kan nominere Ugens Hungry Spiller, hvis du i løbet af ugen støder på en spiller i POWER Ligaen eller divisionerne, som du mener fortjener prisen.

Det kan både være en spiller, der har været så sulten, at personen har skudt rigtig mange, men det kan også være i den ende af skalaen, så en spiller, der ikke har fået særlig meget i løbet af ugens kampe, nu kan glæde sig lidt. Tøv ikke med at skrive til os enten i privatbesked her på Dust2.dk, en kommentar til denne nyhed eller på Twitter.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.