acoR har fået en plads på bænken.

acoR bænket i MOUZ

torzsi erstatter acoR som AWP'er hos MOUZ.

Så gik den ikke længere. MOUZ har officielt ikke flere aktive danskere på holdkortet, efter MOUZ NXT-spilleren torzsi er blevet forfremmet til førsteholdet.

acoR blev hentet til MOUZ fra Mad Lions i januar 2021, og det er derfor et kedeligt jubileum danskeren kan holde. Tiden hos MOUZ har været turbulent for den danske AWP'er.

Først havde acoR lidt over en måned under den danske IGL Karrigan, hvorefter han tog videre til FaZe. Derefter kom australske dexter til, og ifølge holdet selv tog det en god rum tid for den nye IGL at vænne sig til europæisk CS og et internationalt mandskab.

Senere har der i lang tid floreret rygter om, at holdets stjerne, Ropz, gerne ville skifte hold, hvilket nu ser ud til at blive en realitet.

Selvom MOUZ aldrig blev et stabilt top 10 hold med acoR på serveren, var det ikke en tid uden successer. Danskeren var med til at vinde Flashpoint 3, og dermed sikre sig deltagelse i den prestigefyldte Major, hvor holdet også nåede Legend Stage.

Det blev det andet danske exit hos MOUZ på blot en uge, da coachen mithR også sagde farvel til den tyske organisation torsdag d. 30. december 2021.

Det betyder, at MOUZ nu står uden en dansker på holdkortet for første gang siden marts 2019, da Karrigan sluttede sig til som holdets IGL.

holdkortet hos MOUZ ser nu ud som følger:

  • torzsi

  • Australien dexter

  • frozen

  • Bymas

#1(Med 1 svar)
3. januar 2022 kl. 17:02
olsen225
BREAKING eller? han har desværre ikke været den vilde spiller som han ellers har været et par gange
#4(Med 0 svar)
3. januar 2022 kl. 17:42
Hunt
Eller så har holdet bare sejlet i lang tid nu?

En igl som ikk er opgaven værdig, 2 spillere som bliver sat op før acor gør? Så er det også svært at spille op til sit bedste..
#2(Med 5 svar)
3. januar 2022 kl. 17:05
DH_JanLund
Det kunne vel ikke blive ved... Måske en tur i Powerligaen kan få genstartet ham.
#3(Med 4 svar)
3. januar 2022 kl. 17:41
Hunt
Mon dog, han behøver ikke tage 7 skridt ned...
#6(Med 3 svar)
3. januar 2022 kl. 19:36
JakobHelms
Farlig er dog heller ikke landet på en plads lige med det samme, og MSL har efterhånden været ledig længe (selvom han jo så også er lidt mere specifik end bare en AWPer), så måske er man nødt til det. Jeg synes i hvert fal det er beundringsværdigt at KennyS har været ude og sige at han er klar til at træde mange skridt ned og bevise sit værd ved at arbejde sig op igen, og samtidig har vi set f.eks. Jkaem der ikke var bleg for at gå ned til Apeks da 100 Thieves gik fra hinanden.

Enten Acor eller Farlig kan ende hos ECSTATIC, hvis de som rygtet på et tidspunkt vælger at gå med et fuldt dansk line-up, men ellers så er der bare ikke rigtigt andre muligheder end at blive samlet op af endnu et internationalt line-up eller bide i det sure æble og vise, at man tæve sig gennem POWER-ligaen - og det første får man ikke foræret.
#7(Med 2 svar)
3. januar 2022 kl. 19:41
Hunt
Er ikke uenig, Ecstatic kunne godt være en mulighed for enten acor eller farlig. Synes dog der er et ret stort gap mellem top 20-25 ecstatic der vinder hltv tuneringer og så et powerligaen hold pt.

En af dem (Acor/Farlig) til astralis og den anden til ecstatic. (eller et evt nyt flames hold på sigt).

Tænker ikke hold som Madsport, Masonic eller DREAM lige henter Acor. (Det er vel nærmest virkelig skidt hvis Tricked ikke saver ligaen over næste sæson..)
#8(Med 1 svar)
3. januar 2022 kl. 20:54
JakobHelms
Ja, en af dem havde været selvskreven til et nyt Flames hvis de ikke holdt fast i de nuværende 5. Astralis havde også gerne nuppet en af dem tidligere, hvor det ikke blev til noget, og rygterne at de igen var interesseret i Farlig blev i hvert fald ikke til noget.

Så jeg tænker bare lidt, hvad er der som er niveauet under ECSTATIC, men højere end POWER-Ligaen? Jeg er enig i at forskellen er stor, men der mangler bare lidt en mellemting, de kan ende i. Ville da være fantastisk hvis en org sikrede sig pengene til et line-up med Bubzkji, Acor og 3 andre af de ledige danske spillere, men det er ønsketænkning.
#9(Med 0 svar)
3. januar 2022 kl. 21:30
Hunt
Farlig er vist låst bag en ret stor buyout hos FPX og da de har fyret deres EU del skulle det vist være meget besværligt at købe/handle med dem.

For udover device er det jo kun farlig eller acor (måske nicodoz hvis vi er glade) som kan være awp på det niveau. Til en vis grad måske af mangel på bedre, men det har også været et problem at device har siddet tungt hos astralis og med cadian/msl som igl/awp på holdene under. Så har der bare været meget langt for nye danske awp spillere til at komme frem.

Så det er vel lidt den danske scene som bliver bidt i røven af sig selv.
#5(Med 0 svar)
3. januar 2022 kl. 19:18
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Har indimellem vist gode takter, men langt største delen af tiden har det ikke været godt nok.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.