Det var på baggrund af hele sæsonen, at de to spillere ZorenZen og domax blev kicket, fortæller Inspire.

IGL taler ud: "De blev kicket på baggrund af hele sæsonen"

Det var dedikationen - eller manglen på samme - over hele sæsonen, der førte til bænkningen, fortæller IDK's IGL til Dust2.dk.

IDK sikrede sig i seneste sæson af POWER Ligaens 1. division oprykning til POWER Ligaen, men holdet har siden da haft en noget turbulent tilværelse.

De er nu nede på to spillere, efter ZorenZen og domax i sidste uge fik sparket, og i den forbindelse satte ZorenZen overfor Dust2.dk et par ord på sagen.

Særligt en episode op til bænkningen fik opmærksomhed og udløste flere kommentarer både her på siden og på Twitter. Holdet havde nemlig taget en pause, og den havde fungeret som en test, fortalte holdets IGL, Inspire, efterfølgende til ZorenZen og domax.

Der er dog som bekendt to sider af en sag, og Inspire har ønsket at fortælle sin side af misæren.

Han nikker genkendende til, at de spillere røg ud efter at have fejlet testen. Der er dog mere til beslutningen end bare den test, fortæller han.

Jeg fortæller René (ZorenZen, red.) og Mathias (domax, red.), at jeg vælger at kicke dem på baggrund af hele sæsonen.

Jeg siger til dem, at der simpelthen ikke blev arbejdet nok over hele sæsonen, efter adskillige samtaler hvor dette også kom på banen, fortæller Inspire.

Selve episoden omkring pausen, der senere viste sig at være en test, genkender Inspire også. Det handler dog til syvende og sidst om dedikation, mener han.

Det er fuldstændig rigtigt, at jeg fortalte alle på holdet, at vi skulle holde en uges pause, og kicket kom cirka 10 dage senere. Jeg fortæller så til sidst at den her pause var en slags test for at se, hvordan de ville reagere, både på serveren men også udenfor serveren, siger Inspire og tilføjer:

Og der føler jeg, at hvis man virkelig vil CS, og især efter de samtaler, vil man gøre alt for at vise noget dedikation. Eller som det mindste fortælle og kommunikere med mig/holdet, hvorfor man føler, at en decideret pause væk fra CS ville gøre meget for at kunne præstere, lyder det fra IGL'en.

Okay at holde pause

Beslutningen om at bænke de to spillere blev altså taget på baggrund af hele sæsonen og ikke blot på baggrund af testen. For det er nemlig helt fair at holde en pause fra spillet, lyder det fra Inspire.

Selvfølgelig er det okay at spillere holder pause og fokuserer på det, man har lyst til. Men efter man får advarsler, føler jeg, at man bliver nødt til at vise at man gerne vil det, eller snakker godt med holdet om, at man eventuelt bliver endnu mere motiveret, hvis man får lidt tid væk fra CS.

Kan du godt forstå, hvorfor Zorenzen føler, at han er blevet ‘testet’?

Jeg synes, der bliver lagt meget over på den her “test”, da det kun var prikken over i'et, og ikke var grunden til, de fik sparket. Jeg havde lagt forventninger til alle mine spillere før sæsonen og kommunikeret dem ud, og vi havde lagt forventninger til hinanden. De forventninger blev ikke opfyldt over en hel sæson, siger Inspire, der desuden oplyser, at han og ANSG1 tog beslutningen i fællesskab.

Mit ansvar

Det er dog også en IGL, der er klar til at se indad og klar til at tage ansvar for håndteringen af sagen.

Jeg er ny i lederrollen, og jeg ved med sikkerhed ikke, om det jeg gør her, er det rigtige. Jeg prøver mig frem, og jeg ved, at der kommer svære beslutninger og hårde valg, man må træffe.

Jeg har for den sags skyld også fundet ud af, at god kommunikation er vigtigt, og at den måde, jeg har håndteret det her på, er mit ansvar, fortæller Inspire.

Derfor har han også lært en vigtig lektie til næste projekt. Og der håber han på hjælp udefra.

Jeg er ked af, at alt det her skete, og jeg ser gerne, at der er en manager/coach over det næste projekt, da jeg gerne vil have en at snakke med omkring de generelle problemer på holdet og få et andet synspunkt på, hvordan man kan arbejde med problemerne, slutter Inspire.

IDK består nu af følgende to spillere:

  • Danmark Inspire

  • Danmark ANSG1

#1(Med 0 svar)
14. december 2021 kl. 13:34
verSatile
Håber I finder de sidste spillere I mangler, og giver den gas i næste sæson!
#2(Med 3 svar)
14. december 2021 kl. 13:42
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg forstår godt, at du er ærgerlig over, hvordan det endte, men jeg synes godt nok også at sådan en slags 'test' er lidt kærestepar-på-15-agtigt. Jeg er helt med på, at du føler, at man ikke giver nok, hvis man slukker computeren i en uge, men det er forskelligt fra person til person, hvordan man får det bedste langsigtede resultat af en pause.

Så næste gang, så synes jeg I skal sætte jer ned og forventningsafstemme pausen, for det giver også god nok mening, at man lige holder sig lidt i gang. Men det kunne jo være, at I kunne finde en løsning, hvor man 3 dage i løbet af pausen skal spille min. 2 timers DM eller lignende. Så kan folk selv prioritere tiden og bruge dagene som de har brug for, så de kommer tilbage og er max klar på at give den gas, for du vil altså heller ikke stå i en situation, hvor folk kommer tilbage og er udkørte/trætte, så har pausen været useless.

Held og lykke med det hele, glæder mig til at følge jer :-)
#5(Med 0 svar)
14. december 2021 kl. 14:23
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
+1 på den "test"
#9(Med 0 svar)
14. december 2021 kl. 14:40
blaqCSGO
MASONIC
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Vi har talt om det over på twitter også!
twitter.com/heyblaq/status/1470398693262118924

Jeg ønsker det bedste for Inspire, jeg har sympati med det at skulle navigere i lederrollen. Godt det perspektiv kommer med, nemlig at se indad.
"Du kan ikke lave om på andre, men ændre på måden du håndterer dem på".
#19(Med 0 svar)
14. december 2021 kl. 22:08
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Enig. Det er fandme et stærkt råd til alle hold. Sæt jer ned og brug noget tid på at forventningsafstemme med hinanden... Man sparer satme nogle konflikter.
#3(Med 0 svar)
14. december 2021 kl. 14:00
xone
"Kan du godt forstå, hvorfor Zorenzen føler, at han er blevet ‘testet’?

Jeg synes, der bliver lagt meget over på den her “test”, da det kun var prikken over i'et, og ikke var grunden til, de fik sparket."

Lige præcis den her, synes jeg virkelig er vild.
#4(Med 0 svar)
14. december 2021 kl. 14:22
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Der er handlet skidt i både ledelse og kommunikation.

Ingen, som i ingen som helst arbejdspladser giver deres ansatte en "test" og ikke fortæller om det er en test, og den med at give ferie og så sige bagefter at det var en test er så langt ude og umodent at man må undre sig hvad der går igennem en leders hoved hvis de tror at deres "test" bliver noget man kan bruge til noget andet end en dårlig undskyldning.

Ledelsen mener simpelthen i det her tilfælde at når man giver ferie, så skal spillerne altså kunne læse ledelsens tanker og vide "aha, de mener faktisk at jeg skal træne i min ferie", det er jo rent galimatias at tro på fra ledelsens side.

Jeg tænker gud ved om mit arbejde også gerne vil have jeg arbejder i den ferie som jeg fuldt har fortjent, vederlagsfrit.
#6(Med 0 svar)
14. december 2021 kl. 14:24
AGR
Efter min mening så laver en god leder ikke mind games eller tester sine spillere i smug, specielt ikke baseret på en antagelse om hvordan andre fungerer ("hvis de er dedikerede nok, så holder de ikke pause i pausen"), selvom man ingen anelse har om det.

Jeg kan godt sætte mig ind i at det kan være træls at føle at man selv ligger meget arbejde og dedikation i at forbedre sig (og endda holdet) og blive irriteret over det hvis man har teammates der ikke gør det samme. Men så må man også bare være tålmodig og i stedet for at sige at man vil have dedikation, kalde en pause og så kick folk fordi de ikke brugte pausen som man selv havde set det (uden at have kommunikeret hvordan man så spillerne bruge deres pause), så kunne man have ventet til efter pausen og fundet ud af om det at de tog en hel pause fra CS faktisk var det der skulle til for at spillerne opnåede den ønskede dedikation fremadrettet.

En leder skal være en man kan have tillid til, det kan man ikke hvis der bliver lavet mind games og man ikke tør give tillid tilbage. 🤷‍♀️
#7(Med 5 svar)
14. december 2021 kl. 14:32
cube
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det er ret interessant at læse kommentarerne synes jeg.

Det er en dårlig idé at lave en "test" også forvente folk kan læse ens tanker, men for det første er det ikke et job de er blevet fyret fra og for det andet så laver alle fejl, især ledere der ikke er vant til at være i rollen. Det kan ske og så længe man lærer af sine fejl så er der jo ikke så meget andet at gøre.

Jeg synes dog det er bemærkelsesværdigt, at stort set ingen forholder sig til, at man har 2 spillere på et ambitiøst hold der sågar formår at rykke op i Danmarks bedste liga, der slet ikke lægger arbejdet i det, og på trods af gentagende snakke(kan man tyde både udfra dette interview og hvis der er fulgt lidt med på twitter) ikke har fixet deres ting.

Held og lykke David, er sikker på det bliver en succes og jeg tror det var den rigtige beslutning, om end måden du kom frem til det ikke var perfekt.
#10(Med 2 svar)
14. december 2021 kl. 14:51
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg er lidt både enig og uenig i det du siger her. Det virker til at zorenzen uden at vide hvad det præcist er sket har haft en masse problemer med hans hænder osv i løbet af sæsonen og så er det svært at være dedikeret. Men er helt enig i at det er vildt at der ikke er blevet lagt tiden i det når man rykker op i ligaen som trods alt må være det alle hold udenfor ligaen drømmer om. Men hvis zorenzen rent faktisk har haft så mange problemer som han skriver så er det vel klart at han gerne vil have ferie og bare få noget tid til at slappe af og komme sig over den stress der er med at have problemer samt skulle spille hold cs
#12(Med 0 svar)
14. december 2021 kl. 15:00
cube
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Helt forståeligt, og jeg er sikker på, at det må være meget frustrerende for zorenzen at skulle døje med problemer med helbredet, dog er mit indtryk, at det ikke har været en udfordring igennem hele sæsonen :)
#16(Med 0 svar)
14. december 2021 kl. 19:36
ZorenZen
Jeg har haft en rough sæson mht. helbredet, jeg fik efter vores første 2 kampe, mit andet vaccinestik som gav mig kronisk hovedpine og feber i 3-4 uger. Hvor vi så efter genoptager sæsonen sådan for alvor, da jeg mener det er der hvor transfervinduet sker, efterfølgende er jeg ramt af den her hånd, fødder, mund sygdom, som er sår/vabler/blister alle steder på kroppen (forskelligt fra person til person) hvor jeg er helt oppe at indtage 8 panodiler og 3 ibuprofen dagligt i 2 uger (efter en læges anbefaling, selvfølgelig). Hvor tingene begynder at aftage. Dette skal slet ikke være en undskyldning, for brænder for cs og vil da gerne bevise mig, men dette er en af grundene til at da vi var færdige med sæsonen, følte jeg for en velfortjent pause og få et reset.
#11(Med 0 svar)
14. december 2021 kl. 14:55
Koste
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
+1
#13(Med 0 svar)
14. december 2021 kl. 15:14
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Den med dedikation er lidt slem og en af grundene til at situationen her er nået hvor den er i dag, tror jeg kommer fordi Inspire også sidder som ejer af spottet. En ting er at sidde som igl og se folk ikke ligge nok timer i, men en anden er som ejer. Man vil jo automatisk føle det er lidt respektløst, især hvis der har været flere samtaler undervejs som Zorenzen ikke benægter.
#8(Med 0 svar)
14. december 2021 kl. 14:33
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Kommunikation og forventningsafstem nu bare med hinanden. Test osv. dur ikke. Hverken i CS eller virkelighedens verden.
#14(Med 0 svar)
14. december 2021 kl. 15:15
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg ved sku ikke helt hvad jeg skal synes om situationen. Det er en svær case, når man som Inspire er lederen på holdet, men samtidig også ejer spottet. Det virker til at der har været flere samtaler undervejs om at folk ikke spiller nok. Zorenzen har måske taget lidt for let på det siden, ordet ”advarsel” ikke direkte er blevet brugt. Men når man står som ejer af spottet og prøver at lede et hold, så forstår jeg godt at dedikationen spiller en stor rolle. Det er basicly en umulig balance at være leder på et hold og samtidig ejeren af holdet. Det er den største fejl imo. Som spiller ved man heller aldrig om det er ejeren af holdet man taler med eller bare sin igl.

Selve tingen med testen er lidt meh. Jeg kan sagtens se andres pointe i at man ikke burde gøre sådan, synes dog ikke man kan sammenligne et cs hold, uden org, coach, manager eller noget som helst, med en arbejdsplads. Jeg er også i mod at lave sådan et test uden at sige det. Jeg tænker lidt inspire har haft tanken at testen aldrig ville påvirke negativt, de kunne kun overraske i denne situation, fordi at han allerede havde besluttet sig om at kicke dem, men måske er 1% usikker. En anden gang skulle du bare have sagt at i havde tænkt over tingene i pausen og besluttet ikke at kører videre med dem. Der var ikke nogen grund til at nævne noget med en test, især når de ikke har fået noget at vide om den.

Sket er sket og nu handler det bare om at lære af sine fejl.
#15(Med 0 svar)
14. december 2021 kl. 17:14
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Der er sket fejl, det kan slet ikke stilles spørgsmål ved. Men han erkender han ikke har erfaring nok, og prøver sig lidt frem, og respekt for det.

Selv ledere med masser erfaring laver fejl, men kun en rigtig leder erkender, bruger hvad han har lært til at udvikle sig og fortsætter det tunge arbejde det er at være leder.

Kommunikation betyder utroligt meget, det er en sport hvor folk har store drømme og ambitioner, uden folk reelt har en ide om alle de delmål det kræves at have undervejs for at få opfyldt drømmen.

Hvad er hårdt arbejdende? er det at spille faceit pugs mens man pjatter med gutterne?

Hårdt arbejdende er for mig kun når man har en plan, og at man kan kende forskel på hvornår man arbejder på planen og hvornår man pjatter.

David du en god dreng, jeg har haft under vingerne før, og jeg er altid klar til en snak det ved du. Jeg har måske ikke løsningerne på alt, men jeg er frygtelig god til at stille spørgsmål ved ambitioner og drømme for at man selv kan spore sig ind på hvordan planen skal se ud, fordi hvis andre ligger din plan er der mindre chance for du formår at følge den. End hvis du selv planlægger hvad dit næste træk er..

Held og lykke, Tror der er ledige bygninger i helte byen hvis det er :D
#17(Med 0 svar)
14. december 2021 kl. 19:41
ZorenZen
Jeg må stadig se mig uforstående over for de her kommentarer med at det er blevet klargjort igennem sæsonen, at jeg mangler mere dedikation og tid i spillet, da spillersamtalerne mellem Inspire og jeg, udelukkende har været om forbedringer ingame og omkring mit tonelege når jeg giver info ingame. Der har aldrig været snakket om at jeg mangler dedikation under disse 4 øjnes samtaler. Hvilket også er derfor det først personligt går op for mig, at du forventer mere, da du fortæller det til spillersamtalen under pausen, som jeg også så fint beskriver i mit eget interview.
#18(Med 0 svar)
14. december 2021 kl. 22:00
WeiZ
Håber satme ikke jeg bliver fyret i min juleferie for at holde ferie. :s
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.