Derfor blev de bænket: "Vi fejlede testen"

Til de flestes overraskelse blev ZorenZen og domax bænket i IDK efter oprykning til POWER Ligaen. Nu sætter en af hovedpersonerne ord på sagen.

IDK fik en hård start på sæsonen, da ZorenZen og kompagni allerede skulle i søgen efter tre nye spillere blot tre kampe inde i sæsonen.

Til trods for det gjorde IDK flot figur ved at rykke op i POWER Ligaen efter en sejr over Esport Harte i relegation, hvilket dog ikke var nok til at forhindre udskiftninger på holdkortet.

I den forbindelse har Dust2.dk hevet fat i ZorenZen for at få hans side af sagen.

Vi havde en turbulent sæson, hvor vi mister tre spillere efter tre kampe, og vi skal spille alle resterende kampe efter transfervinduet, hvor vi finder tre nye og samtidig bruger standin de sidste par kampe, fortæller ZorenZen til Dust2.dk.

Efter den succesfylde oprykning gik holdet til at bestå af fem til to spillere, da AnkjaerL selv stoppede, mens ZorenZen og domax fik sparket.

Ifølge ZorenZen skyldtes det, at han og domax fejlede Inspires 'test'.

Efter oprykningen aftaler vi en uges pause, hvor vi midtvejs i pausen har en spiller samtale, hvor David (red. Inspire) søger mere dedikation fra domax og jeg. Efterfølgende da pausen er slut, har vi et holdmøde, hvor David fortæller, at pausen var lidt en test for vores dedikation, hvor domax og jeg har holdt pause og dermed lidt fejlede den her test. Det blev derfor fortalt, at vi ikke var consistent nok, og derfor var domax og jeg ikke længere en del af IDK.

Så det var Inspires beslutning, at du og domax skulle ud?

Planen var, at vi fire spillere, som rykkede op, skulle fortsætte sammen og finde en femte spiller, eftersom Ankjaer selv valgte at træde ned. Men da vi vendte tilbage fra vores aftalte pause og skulle til at igang, blev domax og jeg kicket. Hvor vidt det er Inspire beslutning alene, eller om han har vendt den med ANSG1, tør jeg ikke udtale mig om, for det ved jeg ærligt ikke.

Hvilke følelser sidder du tilbage med nu?

Selvfølgelig bliver man da lidt ramt af en træls følelse. Nu var man endelig kommet op i den øverste række og dermed skulle spille mod de sjove hold, men sådan er gamet. Hvis det menes, at IDK vil stå stærkere uden domax og jeg, så er det jo det rigtige valg. Men jeg ser fremad og håber på at finde et nyt hold hurtigst muligt.

ZorenZen har ligeledes udtalt overfor Dust2.dk om, hvorvidt han har fundet sig et nyt hjem for den kommende sæson.

Nej, det har jeg ikke endnu, men jeg krydser fingre for, at der kommer nogle tilbud, ellers er det tilbage til den individuelle grind.

Hvad med domax’ projekt?

Jeg blev kort introduceret for det, og vi snakkede også om det, men personligt ville jeg gerne se hvilke muligheder der er, før jeg siger ja til noget. Men uanset hvad ønsker jeg selvfølgelig domax held og lykke med det, afslutter ZorenZen med at udtale.

#1(Med 9 svar)
11. december 2021 kl. 12:37
Divi
Wtf.
Det er jo den klassiske 'hun vil have du jagter hende, selvom hun siger nej.' BS.
B****, communicate clearly.
#2(Med 8 svar)
11. december 2021 kl. 12:56
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Synes det mangler en del info her. Hvis han har bedt dem om at være mere dedikeret, og de så bare slet ikke har tændt deres pc i en hel uge, kan jeg egentlig godt forstå, at han ikke vil bruge tid på det. Men hvis de har spillet faceit osv, men bare ikke har opsøgt at pracce som hold, som var deres aftale, så virker det godt nok som en barnlig beslutning fra Inspire
#4(Med 3 svar)
11. december 2021 kl. 13:36
ZorenZen
Jeg skal da blankt indrømme, at jeg personligt ikke havde pc'en tændt mere end én dag, den uges pause der var aftalt, jeg spillede 2-3 faceit og havde spillersamtalen med Inspire. Men når der er aftalt en uges pause, så er det vel op til den individuelle person om hvordan man udnytter en pause bedst? Vi havde omkring 18 kampe i dust2 + Bo3 mod Harte efter transferviduet, hvilket var ret mange kampe inden for en relativt kort tid, hvilket er grunden til den aftalte pause, derudover skal man ikke undervurderer hvad en lille pause væk fra spillet, kan gøre ved ens motivation. Problemet i min verden er, at man bliver gjort opmærksom på, at man savner lidt mere fra én under pausen hvilket er fint, David var også under samtalen god til at fortælle at man havde forbedret det man havde snakket om, ved en samtale tidligere på sæsonen, men her fik man så ikke lov til efter pausen at vise, at man tog den konstruktive kritik til sig.
#7(Med 0 svar)
11. december 2021 kl. 13:51
Divi
Om man vil det ene eller det andet, så ser jeg selv sådan en form for kommunikation til sine medspillere som ikke andet end giftig. Ligesom selvsamme parforhold ville have været i min analogi. xD
#11(Med 0 svar)
11. december 2021 kl. 16:24
Gilborg
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvis der er aftalt pause og ingen perfektion om hvor vidt nogle gerne vil have man minimum spiller lidt for at holde sit niveau, så det da 100% sin egen beslutning om man spiller 80 timer eller om man spiller 0?

Synes det virker mærkeligt.

Jeg er på ZorenZen's vogn her.
#19(Med 0 svar)
12. december 2021 kl. 12:04
Bertelsen
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ved ikke lige helt hvad jeg har tænkt. Det er selvfølgelig personligt hvordan man gerne vil holde ferie, og hvis du gør det bedst, ved at holde helt pause, er det naturligvis det du skal gøre. Så jeg er helt enig med resten, om at valget Inspire tager, er helt hen i hegnet..
Beklager
#5(Med 2 svar)
11. december 2021 kl. 13:36
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Er uenig. Hvis du har ferie skal du bruge din ferie bedst som du gerne vil. Hvis det er bedst for dig at næsten spille intet og bruge noget tid med din familie/kæreste som du måske ikke bruger så meget tid med når du ikke har fri så skal du have lov til det. Det har jo ikke noget at gøre med at man ikke er dedikeret men noget at gøre med at man gerne vil bruge sin ferie på noget af det man ikke har tid til midt i sæsonen for eksempel
#6(Med 1 svar)
11. december 2021 kl. 13:48
ZorenZen
Tak Pirat, du rammer den i min verden perfekt her, om hvordan jeg har brugt pausen. :D
#17(Med 0 svar)
12. december 2021 kl. 01:20
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
For mig lyder det fuldkommen vanvittigt at man kan få sig selv til at kicke nogle spillere fordi de bruger deres pause på at holde pause. Det er fair nok hvis man siger: lad os tage en pause men vil gerne se i stadigvæk spiller noget faceit eller sådan noget i den stil. Men virker ikke til at det er det der er blevet sagt.
#18(Med 0 svar)
12. december 2021 kl. 11:06
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
I hvilken verden er det okay?

“Hey, vi savner dedikation til projektet, men tag lige en ferie og få ladet batterierne op!”

- Yes boss!

“Hvorfor har du ikke arbejdet i din ferie?!”

Det er satme dårlig ledelse
#3(Med 0 svar)
11. december 2021 kl. 13:02
QuaLy
Snork
#8(Med 0 svar)
11. december 2021 kl. 13:54
DamiX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Inspire rofl, til grin mester shifu
#9(Med 0 svar)
11. december 2021 kl. 15:03
Kristja
Tag en pause gutter, i har fortjent det efter oprykningen! Vend tilbage med ny energi, så flækker vi igen.... Btw I er kicked fordi i tog pausen gutter, og brugte den på noget andet i jeres liv end CS!

Det er satme giftigt haha føj altså :D
#10(Med 0 svar)
11. december 2021 kl. 16:05
sekke
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
For mig viser dette umodenhed i lederskabet, men han er stadig ung og forhåbentlig vil lære at folk har brug for at bruge deres pause forskelligt. Hvis han søger motivation og dedikation fra sine spillere på en bestemt måde, så må han være mere direkte og fortælle hvad han forventer. Jeg har aldrig forstået hvorfor man vil 'teste' folk, i stedet for at sige direkte hvad man forventer. Jeg håber du finder et godt projekt René og bouncer back, som du har gjort før. :)
#12(Med 2 svar)
11. december 2021 kl. 17:21
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Auch. Håber ledelsen har været med i beslutningen og det ikke er inspire alene. Et hold i øverste række af danske CS kan simpelthen ikke have en coach som har sådan en tilgang til holdet og spillet hvor man, basalt set, prøver at snyde de gutter som er en stor del af de fine resultater.

Det er sgu en ommer. Held og lykke domax+ zorenzen.
#13(Med 0 svar)
11. december 2021 kl. 17:54
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Idk er hverken en org eller haft coach inde over af hvad jeg ved, så virker til at alt der foregår omkring holdet starter og slutter ved spillerne.
#14(Med 0 svar)
11. december 2021 kl. 18:01
ZorenZen
Bare lige for at pointerer, at IDK ikke har/havde en org eller coach omkring holdet, så der er ingen ledelse eller coach som har påvirket beslutningen.
#15(Med 1 svar)
11. december 2021 kl. 18:00
bennO
Storhedsvanvid! Den eneste grund til Inspire nogensinde har holdkammerater er at han sidder på nogle gode spots i ligaer. Han har i lang tid været håbløs og her beviser han at det ikke er blevet bedre.
#16(Med 0 svar)
11. december 2021 kl. 18:00
popechild
:p
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.