CS2 ER LANDET
LIVE

OPAA VINDER POWER LIGAEN

Årets sidste vinder af POWER Ligaen er OPAA.

OPAA er vindere af POWER Ligaen sæson 18.

Det står klart, efter de netop har slået AaB i finalen.

Kampen blev skudt i gang på Overpass, hvor OPAA viste, at de bestemt stadig var varme efter semifinalesejren over Tricked. Her sørgede især Staehr for noget at juble over hos OPAA, der gik til pause med en 9-6-føring.

Efter sidebyttet viste SandeN, hvorfor han gennem hele sæsonen har været en af POWER Ligaens absolut bedste. I pistolrunden lavede han nemlig et ace, hvoraf de tre sidste blev taget, mens AaB-stjernen kun havde 1 hp tilbage.

Og hvis OPAA troede, at SandeN havde tænkt sig at stoppe der, så måtte de tro om. Den 26-årige AaB-spiller gjorde ondt på OPAA-mandskabet, men lige lidt hjalp det.

OPAA tog nemlig første map 16-11.

Dominerer på andet map

Herefter var det tid til slutspillets anden omgang af Ancient, og her startede det ud med at være ganske tæt.

Helt fra starten af opgøret bølgede kampen nemlig frem og tilbage, men fra runde syv var det ovre, da OPAA i den grad skruede op for tempoet, og her kunne AaB slet ikke følge med.

11-4 stod der ved pausen, og denne føring smed OPAA da heller ikke. Blot fem runder yderligere gik nemlig AaBs vej, inden det var OPAA, som stod sejrrigt tilbage efter et 16-9-sejr på Ancient.

Kampen blev endda lukket efter en vanvittig individuel aktion fra notaN, hvor den 21-årige OPAA-spiller vandt en 1v3-situation.

AaB
0 - 2
OPAA
Alle maps
AaB K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Danmark Nicklas 'jarko' Rasmussen 44 - 43 +1 90.1 63.5% 1.14
Danmark Rasmus 'SandeN' Sanden 36 - 41 -5 84.3 71.2% 1.05
Danmark Patrick 'Patti' Larsen 33 - 42 -9 68.2 76.9% 0.91
Danmark Christian 'Vster' Vestergaard 31 - 42 -11 72.8 65.4% 0.85
Danmark Alexander 'alexsomfan' Nielsen 28 - 41 -13 64.1 67.3% 0.83
OPAA K - D +/- ADR KAST Rating 2.0
Danmark Anton 'notaN' Pedersen 52 - 29 +23 108.9 84.6% 1.65
Danmark Victor 'Staehr' Staehr 51 - 33 +18 98.4 73.1% 1.39
Danmark Thomas 'Ryxxo' Nielsen 41 - 34 +7 85.4 76.9% 1.24
Danmark Danny 'BERRY' Krüger 31 - 39 -8 77.0 76.9% 1.01
Danmark Sebastian 'Tauson' Tauson Lindelof 34 - 38 -4 61.5 69.2% 0.90

Sådan endte slutspillet:

  • 1. Danmark OPAA (BERRY, Ryxxo, notaN, Tauson, Staehr) - 65.000 kr.

  • 2. Danmark AaB (Patti, alexsomfan, SandeN, Vster, jarko) - 10.000 kr.

  • 3.-4. Danmark Tricked (IceBerg, kwezz, kiR, PR1mE, larsen) - 2.500 kr.

  • 3.-4. Danmark MASONIC (blaq, Queenix, kraghen, m4tt, J3nsyy) - 2.500 kr.

  • 5.-6. Danmark AGF (cajunb, Nodios, Kristou, TMB, Cabbi)

  • 5.-6. Danmark DREAM (zibron, Maze, Anlelele, Vaegten, kroK)

#1(Med 0 svar)
5. december 2021 kl. 18:55
wiIIiam
Aab uden scott ResidentSleeper - Aab med scott PogChampion
#2(Med 0 svar)
5. december 2021 kl. 18:58
Boblashdk
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
GG WP!
Stort tillykke til OPAA
#3(Med 2 svar)
5. december 2021 kl. 18:59
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Stærkt at berry slutter af på den måde. Han bliver virkelig spændende at følge når det for alvor går løs som træner!
Som Sander siger - en Godfather i dansk CS talentudvikling.

Stærk produktion dagen igennem.
God kommentering, gode spørgsmål fra Sander, god grafik til streamen.
Det eneste jeg savnede, var noget indhold i ventetiden, så der ikke er 30min bracket på skærmen mellem kampe - ting der nok kommer med tiden, når der er flere ressourcer til produktion.
#14(Med 1 svar)
6. december 2021 kl. 08:47
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Helt enig i at berry har gjort virkelig mange gode ting som erfaren spiller, IGL og nu coach, for de unge spillere på scenen. Men godfather ligefrem? Tænker en som haste er på samme niveau, hvis ikke højere - fx larsen, teses, sjuush og nodios som han spillede med i lang tid. Så har man en makker som hunden som vel har taget flest spillere fra subtop til toptier, i hans senere år som aktiv spiller og senere coach.

Tror ordet "godfather" trigger mig en smule, lidt ala "GOAT" tolker jeg det lidt som én der står over resten :D. Nok bare mig der overtolker det.
#21(Med 0 svar)
6. december 2021 kl. 12:50
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det skal ikke tolkes som en "Above all!" status, men som en af de personer, der i kredse vil blive husket for at have bragt en bunke talenter frem i de større organisationers søgelys.
For ja, der er mange godfathers i dansk CS :D
#4(Med 10 svar)
5. december 2021 kl. 20:48
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Savnede godt nok noget spiller hype/ nu man var på lan, som var det nye og desværre efter min mening alt for hypet, når man ender med der næsten intet er. HYPEdelen om at playoff skulle forgå på lan var for mig utroligt skuffet, men for spillerne nok noget andet. men mon ikke også der blev spillet på online server?

efter nogle vilde runde elelr bare genealt manglede man noget mere billede fra "lanet" fordi for mig som seere følte det slet ikke som lan, men mere som det normal er, altså online. lidt en skam man ikke har lavet en "hygge krog" hvor sander kunne få folk ind i f.eks den lange pause hvor man bare havde bracket, så er jeg sikker på man kunne havde fået en masse seere til at blive ved man havde lavet noget tiltage dertil. og der er masser af muligheder nu, med det sagt når "lan" dele var skrevet så stort op.

Ved ikke hvem ham emil var, men tænker det er en fra DR, og synes lidt det er synd for quintin, fordi mange gange virkede det godt nok til hans flov blev ødeladt af emil. (intet ondt ment)

Sander som inderviewer var lækkert nok, desværre var det mobilcam så det ud til. og 30 fps. selvom sander gør det godt, så det bare synd udstyret ikke følger med. og igen her, har det ikke været muligt at få det hele samlet under et tag? nu tænker jeg streamen og stedet, for det virkede da til der var godt nok plads. men man har valgt at dele det op?

det bliver nogle lange timer, som de også selv påpeger i dag på skærmen, så kan man heller ikke helt forstå hvorfor der ikke er flere folk med. det klart dust2 gerne vil have det bedste. men jeg mangler godt nok vært/studio delen, kontra nogle der caster. sådan det ikke er ddet samme hele dagen igennem. her forstår jeg heller ikke hvorfor man ikke gør mere ud af sin produktion. vært, analyser, caster caster. og for mig virker det som om der virkeligt skal spares frem for at lave noget der er mere lækkert. jeg er med på det koster. meen. for mig synes jeg det var tyndt, og intet nyt i forhold til sidste gang.

Jeg ved ikke hvordan spillerne har opfattet det her lan, men det er for mig utroligt tyndt at skrive lan. når vi seere ikke har mulighed for at se noget mere til dem, ud over end hvis vi self møder op. og desværre har vi alle ikke mulighed for det, selvom det kunne være nice nok.


Gz til OPAA, det var fra mit synspunkt ikke dem jeg havde forventet skulle vinde, nu også folk er forskellige steder, og dem som må rejse skuffet hjem må helt klart være tricked og masonic. og især masonic havde jeg regnet med skulle vinde, men måske bedre held næste sæson :)

Alt i alt en fed sæson, og ser frem til den nye.
#5(Med 2 svar)
5. december 2021 kl. 21:43
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Uden at vide det, så tænker jeg, at det handler om økonomi, de ting du påpeger som mangler.
Jeg er langt hen ad vejen enig, men jeg tror også bare, at man må affinde sig med, at budgettet ikke er uendeligt, når der ikke er tale om hold, som hr. og fru Danmark kender - Ja, der vil endda være en masse danske CS-spillere, der ikke har den fjerneste idé om at ligaen eksisterer og hvem faen ham der Berry er..

Det tager tid at bygge hypen op på nationalt tv, og det er trods alt bedre, at der bliver lavet en fornuftig produktion, hvor man kan se, at det ikke er top tier CS, men plads til forbedringer.
#6(Med 0 svar)
5. december 2021 kl. 22:06
Accepted
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Nu havde en form for "hygge hjørne" / analyst desk med 2-3 personligheder samt et par webcams i holdenes lokaler altså ikke kostet meget, og det ville efter min mening have gjort kæmpe underværker.

Fair nok at der ikke er råd til et kæmpe studie setup, men meget kunne godt være gjort med få penge. Penge som jeg nægter at tro man ikke kunne finde et eller andet sted :)

Fin feedback generelt dog, masser at tage med til kommende sæsoner!
#7(Med 0 svar)
5. december 2021 kl. 22:11
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Det kan vi hurtigt blive enige om, men i det her har vi med folk som jeg formoder er de samme fra sidste sæson, VIPR der kører produtionen, og de er hammer dygtige til deres job, blandt andet også dem som er med til the blast. og de kan så mange magiske ting, og hvad der er aftalt skal jeg ikke udtale mig om, men i forhold til sidste sæson til nu, er der INTET nyt. netop den samme måde det kørte på.

Det jeg mener med det virkeligt manglede, var fordi det netop var kaldt ud at det nu var lan playoff skulle spilles, og det var klart noget vi alle havde ventet på og så sker det. men følesen for os hjemme var ikke tilstede, plus de har spillet på online server, så at kalde det lan lan vil være meget forkert at bruge det ord.

Normalt plejer martin, sander eller victor (tidligere HYDR nu i tricked?) jo gerne vil lave noget sjovt, når man tænker på når der afholdes live fra balkongen - det jeg tænker her var jo netop man kunne lave noget sofa hygge som de normalt er gode til at lade en snak for en snak. (sander skaber jo noget når han er på, men desvære ikke udstyret der var op på dupberne) og når man nu har samlet spillerne, så kunne man hurtigt trække dem til side.

Ligelede har man lukas som også laver et lækkert show til HLTV, måske man ikke skal samlinge de 2 ting. men der er MANGE muligheder for at lave noget her, som virkeligt kunne sætte sig præg på det. kontra hvad det desværre ikke gjorde.

Jeg synes det er så fedt dr er med, men på den anden side, så er det kun deres WEB og IKKE tv. det er en stor forskel. og ja, hr og fru ved ikke hvem de forskellige er, men det gør sig her ikke den store forskel i og med at det forgår på web. og nok ikke der de fleste kommer forbi.

Jeg skal ikke blande de 2 kanaler sammen, men tv2 er jo længder foran dr, og hvis de bare vil være lidt med på beatet, så handler det vel også om at komme med noget? jeg er med på at DR kan være noget oldshcool med mange ting. men cs som forsat er nyt for mange, så burde man også lade de folk der kender til det lave det som de kan. og kan gøre. og helt ærligt, så var der ikke meget over den produktion, og næsten alle kunne da gå live og sige det var det. (ikke meget anderledes end at start din stream på twtich. sorry to say)

TV kommer ikke bare på første dag, TV2 har også været længe, men er blevet langt bedre. intro af maps osv som de er begyndt at gøre og hvor det er vigtige områder at have osv. i det her forhold er det skuffende af DR eller dust2, pas. men der var intet video materiale, og netop pre-interview kunne man f.eks godt havde lavet og sendt til studioet.

Som min bror sagde. nu kender jeg ikke det nye map, og var det på tvpakken, så var der bliver skiftet channel.

men overall: Plads til forbedringer: Bestemt, men det var stort det det samme som sidste sæson. ergo ingen forbedringer til denne sæson? ud over at spillerne sad i samme rum.
#10(Med 6 svar)
6. december 2021 kl. 00:03
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
I min optik er det en forkælet opfattelse, hvis man regner med, at det skal sendes på DRs hovedkanal - og i øvrigt urealistisk.
Derudover så koster en produktion bare penge, og jeg kan selvfølgelig ikke svare på vegne af Dust2.dk, men man er nødt til at forstå, at det er en satsning fra DR. De har udgifter på rettigheder, fotografer, kommentatorer, lokaler med mere. Så set fra deres stol skal produktet bevise, at det giver mening at kaste flere penge efter det. Og det koster det altså, hvis du skal aflønne en ekstra fotograf, to-tre ekstra til et studiesegment, leje webcams og flytte det eksisterende studie derud. Foruden lønnen skal de her mennesker have et sted at overnatte, der skal hyres ekstra mandskab til at flytte og sætte op, og det har de jo vurderet, at det ikke er det værd i denne omgang.

Dertil må man lægge, at selvom den gennemsnitlige Dust2.dk-bruger ved, at det lige gør det en anelse federe, så er man måske ikke klar over, hvor meget ekstra det kan give produktet, hvorfor jeg godt forstår, at den "eneste" forskel fra sidst er, at man har betalt for, at spillerne kan være samlet fysisk. For hvad afkast giver det for produktet? Man er nødt til at teste det først.

Og selvfølgelig er det da et LAN. IEM Winter er også et LAN.

Jeg tror, at folk har en urealistisk forventning til, hvad den her aftale vil sige. Hvis alle vil være utaknemmelige, så spænder vi ben for os selv, og så ender det som med eSuperligaen, som ingen opbakning har, og hvor folk alligevel vil whine over alt muligt.

Så støt op om det. Kom med konstruktiv kritik - måske endda løsningsorienteret kritik. Og for helvede nyd at nogen vil det her.
#12(Med 1 svar)
6. december 2021 kl. 00:54
puffin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Der er mange punkter som kan tages op her.

Først og fremmest tænker jeg ikke at forventningen er at de sender det på DRs hovedkanal, men når det er sagt, så giver den her satsning fra DR ikke særlig meget mening.

1. De smidder en pose penge til Dust2 for at kunne vise deres playoffs. DR giver ikke produktet en reel chance, når de vælger at streame det på en anden kanal inde under deres live tv, samtidigt gør DR nærmest ingenting ift. at markedsføre produktet ud til et nyt publikum.

2. Derudover hiver de en person ind fra DR, uden at svine Emil, men han har ikke været en del af sæsonen op til playoffs, så det virker underligt i min bog at han skal have lov til at være med på streamen, i stedet for at give den plads til en af de mange ildsjæle som har været en aktiv del af sæsonen.

3. Jeg tror ikke forventningen er at der skal smiddes mega mange penge til at få forskellige fotografer og andre ind over produktionen. I min optik tror jeg at seerene gerne vil kunne føle LAN stemningen, og det kræver ikke meget mere end et par webcams i lokalerne, så produktionen kan skifte til de reaktioner som spillerne kommer med efter en vundet/tabt runde.

Fra DRs perspektiv, når de vælger at vil investere i et nyt produkt, må målet vel være at få flere unge mennesker til at se på deres kanal. Når de så gemmer den stream væk inde på deres hjemmeside og ikke markedsfører den virker det ikke til at være et vellykket samarbejde.

Du kan sammenligne det med coaching. Hvis du ikke giver den coach du ansætter de vilkår og ressourcer, så personen kan indføre de ting som han gerne vil indføre på holdet, kan du reelt set ikke vurdere ham på den performance han har givet, da han ikke har haft rådighed og ressourcer til at indføre det han gerne vil indføre.

Du kan også sammenligne det med at indføre et nyt IT produkt til en virksomhed, hvis der ikke er støtte fra bestyrelsen til at inkorporere og uddanne menneskerne til at bruge det IT produkt, er det nyttesløst investering.
#19(Med 0 svar)
6. december 2021 kl. 09:53
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det letteste er velsagtens, at jeg svare på dine punkter, så here goes:

1. Jeg kan slet ikke følge pointen i, at de ikke giver det en chance. For mig lå det på forsiden på DRTV hele dagen. Hvor er det i øvrigt, at du (og andre) vil have, at de skal vise det, hvis det ikke er i orden med deres web-TV?

2. Det er totalt selvmodsigende, når man siger, at de gør for lidt, når de har valgt en, som i forvejen får sin løn for at formidle livesport hos DR. Jeg synes ærlig talt, at Emil gjorde det ganske hæderligt, selvom man - som altid - kan diskutere konstellationen. I rollen som vært gjorde han det altså ganske fint med relevante spørgsmål, gode betragtninger og en ydmyg tilgang. Så kan det godt være, at han ikke analyserer spillet, men er det hans rolle som vært? Jeg er måske nok enig i, at der måske manglede lidt analyse og hype, men det kan du ikke klandre ham, for det er ikke hans primære opgave. Hvis du vil have et professionelt setup, så kan du ikke bare sætte en tilfældig ildsjæl ind på sådan en satsning. Så er det altså vigtigt, at man har en, som har bevist, at han kan formidle og levere et fint produkt.

3. Jeg tror ikke, at du har nogen anelse om, hvad den slags koster. Når man allerede har opgraderet hele setuppet til LAN, så sender du lige en ekstra regning til DR på 50k bare på det, og så koster foruden leje af webcams, som jeg har nævnt, også bemandning i yderligere timer. Der kan du snildt regne med i hvert fald 15-20 timer.

Jeg er helt med på, at man må investere for at få et afkast, men du overser den store investering, der allerede er blevet lavet, når de i denne sæson er på LAN.
#15(Med 3 svar)
6. december 2021 kl. 08:54
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Synes du skyder forbi skiven med din kommentar, om end den er meget velment. Flere kommentarer virker netop, for mig som udefrakommende, netop som konstruktiv kritik - hvor det nemme havde været bare at sende en sviner afsted, uden dybere information. Der gives ideer og råd til hvad der kunne være gjort, flere af disse som ikke havde kostet mange penge.

Og du har helt ret i det med økonomien - der skal være en balance, det er klart. Men, du ved også at hvis man kun satser halvhjertet, så kan det også give et resultat derefter, som det virker til mange at det har gjort her. Ikke at man skal droppe 100 millioner, eller intet, men med så mange kompetente folk hos dust2, er jeg nu sikker på at man med god forberedelse, kunne have lavet et langt mere lækkert setup.

Jeg så kun lidt af finalen, og derfor ikke ventetider el. lign. Synes streamen kørte fornemt med et fint overlay - men kan ikke gå dybere ind i de andre ting. Mjorh, så lige med undtagelse af at jeg er enig i at Sander igen gør det skide godt, men at det virkede som om vi var tilbage i oldtiden hvor jeg selv var aktiv, hvor man blev interviewet i en kvalitet der, mest af alt, mindede om en Nokia 3210i :D
#20(Med 2 svar)
6. december 2021 kl. 10:07
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg mener på ingen måde, at jeg skyder forbi skiven. Måske har vi bare ikke samme opfattelse af, hvad konstruktiv kritik er, og så skulle jeg måske have lavet nedslagspunkter og citater i MLA-format, men det orkede jeg ikke lige.

Spøg til side så forstår folk ikke, hvor stor en ekstra udgift det allerede er, når man skal have holdene samlet i en LAN-setting. Det er noget, der koster nord for 50k, som for DR bliver en merudgift sammenlignet med sidste slutspil.

For mig ville den konstruktive kritik bestå i, at 7ri eller andre ytrede sig på en måde, så det ikke lyder som om, at Dust2 er forpligtet til at gøre dit og dat. Jeg er med på, at intentionen helt sikkert er, at de vil hjælpe til at elevere produktet, men det hjælper bare ikke noget, når man helt uvidende om omkostningerne har den forkælede holdning, at der selvfølgelig var råd til bedre kamera til interviews, webcams til reaktion, analysedesk, OB-produktion med kommentering i Søborg og måske også tre bananer og syv æbler.

Personligt mener jeg, at det er helt at skyde forbi skiven, når man ikke kan sætte pris på, at der bliver gjort noget, men kun kan pege fingre af de ting, der kunne gøres bedre. Selvfølgelig er der forbedringsmuligheder, men man er altså nødt til at tage et skridt ad gangen. Og jeg er sikker på, at det kan komme, hvis folk støtter op om det.
#23(Med 1 svar)
6. december 2021 kl. 15:13
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Beklager, text kan som regl lyder mere voldsom end det er. men når det er sagt jeg holder jeg forsat fast på man BURDE havde gjort noget mere. men jeg synes joi netop jeg giver min opbakning ved at sidde klistet til skærmen hen over weekenden. men jeg sidder tilbage med virkeligt en tam omgang, fordi det var langt fra hvad man forventet, og ja, forventer måske for meget. men det her, det var jo næsten kun at starte en stream og have en discord samtale mellem producer og sander.

Jeg er udmærket klar over det IKKE er gratis at lave de forskellige setup de steder det nu finder sted. (hvis de skulle rykke) - men i det her tilfælde har Dust2/Lukas jo selv et lækkert setup når de laver HLTV Comf - det kunne man havde sat op og sendt et Feed til DR - jeg mener ikke det skulle havde været på hovede kanalen, men mere måden det mange gange bliver skrevet på og hvad folk skriver. de skal se DR for at se cs, som IKKE er rigtigt, det er deres WEB og lur mig om der ikke er kæmpe forskel på deres hovede kanal kontra deres web?

Når vi nu snakker den kvali der var på det mobil kamera eller hvad de burde fordi det var godt nok ikke vild kvali da. så kunne man havde haft en pc og kører noget NDI og igen sende det feed til DR, for igen, var den kvali god nok til DR, hvorfor har man så ikke brugt den noget mere? den har sikkert ikke været god nok, derfor de også har haft holdt de interview så korte som muligt.

Ligeledes så når sander var på, så var det jo ikke en kvali der var super skarp, ergo havde et normalt webcam nok været fint nok kval til DR? men synes du skal læse hvad jeg skriver, fordi jeg har netop nævnt de kunne havde taget live fra balkongen ind, fordi de er gode til at have en snak for en snak, og når nu man er samlet, så var det da oplagt man lige kunne trække nogen til side. ikke meget anderledes når du skal interview en spillere til blast eller whatever.

Self er det lan, men når vi som seere intet får at se, så kan jeg bare ikke se det som lan lan, ja. IEM har da i det mindste noget kamera på, og er godt klar over deres budget måske er noget helt andet. Men vi er altså også et sted, hvor DR har prøvet at været med til CS før. og mon ikke de kigger sig over skulder på hvad TV2 laver? så at gøre det halvhjertet giver ingen mening for dem selv, hvis de vil have nye seere så må man da også gå ind i det.

Vi ved heller ikke om Dust2 har betalt for at få holdene ind, men dust2 måske bare har skaffet lokaler/pcer ' som nok er kommet i samarbejde med tricked/Victor fra HYDR som også har været en god del af de talkshow der nu har været der. ergo har der nok ikke været den store udgift ved det. men det jo kun dust2/tricked der ved det.

Dertil et spørgsmål spillere måske kunne svare på, om de synes de havde den lan lan eff som der var lagt så meget op til. Fordi Dust2 var rigtige godt til at hype det op til at nu var det playoff på lan, (og ja det er hammer fedt) men følsen man sidder med efter som seere er virkeligt ringe.

Bare for at runde det af. hvis det er de folk fra VIPR der lavede produtionen, så¨er de hasmmer gode til deress job, så burde de også havde muligheden for at folde sig ud.

Lukas der allerede besidder god kvali når der laves HLTV, hvorfor har man ikke taget noget alla det ind i deres program (ved ikke om lukas var tilstede.) og ved lukas har haft en lang sæson med mange timer, og måske kunne slappe lidt af til playoff.

Sander der allerede står som interviewer af spillere, men hvorfor bliver han ikke kastet i sofaen og kommer med en god snak, jeg er da sikker på der er flere der godt vil havde været med. Tidligere har der jo været brugt HUNDEN, men desværre står han nok ikke højt på listen mere.
#24(Med 0 svar)
6. december 2021 kl. 15:13
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Der har været så mange fede kampe i ligaen, både overraskelser, overtime og alt muligt andet og den glæde har jeg da selv også haft, men hvorfor tager man ikke en masse stats får det på skærmen eller bare snakker om det.

Det eneste jeg har at sige til den Vært Emil, han gjorde det sådan set fint. men problemet er bare når man ikke deler det op, og han også skal caste, så smadre han virkeligt et godt cast for Quintin og det er virkeligt synd. ergo derfor jeg har skrevet hvorfor man ikke deler det op. og i og med Dust2 har haft en del caster igennem sæsonen. hvorfor bliver de så IKKE kastet med ind i det? for netop at dele det. så vi ikke skal hører det har været en lang dag. for det bliver det, når der KUN er 2 personer på.

men jeg ser det skam pisse hammer positiv at TV2 og DR kommer mere og mere med på vognen også når det gælder Subcs - og jeg er da sikker på at TV2 også havde taget nogle af de her punkter med eller i selv havde sagt d et til dem. når der laves noget på tv2. men der er TV2 bare lidt mere med på beatet.
#9(Med 0 svar)
5. december 2021 kl. 23:48
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
For vildt BERRY 😎🤩
#11(Med 0 svar)
6. december 2021 kl. 00:09
MSAA
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Kæmpe tillykke til BERRY og co. - og et endnu større tillykke til Krüger med en bemærkelsesværdig karriere, som man kun kan respektere. Personligt lærte du mig meget, da jeg var en ung knøs, og det var kæmpe stort, da jeg fik lov til at være standin til DEL i 1.6. Tak for minderne!
Nu glæder jeg mig til at følge dig i rollen som coach. Det, tror jeg, bliver rigtig godt.

I forhold til showet synes jeg altså, at det var ganske godt. Man kan altid diskutere mangler, men hvor er det fedt, at DR vil være med til den her rejse, og det bør man forsøge at bakke op om. Nu har de prøvet LAN-delen, og så håber jeg, at de kan se, at det er pisse fedt, så det bliver spicet endnu mere op til næste gang!
#13(Med 0 svar)
6. december 2021 kl. 06:54
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg under BERRY det så meget!
#16(Med 1 svar)
6. december 2021 kl. 08:57
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Stort tillykke til OPAA! Hvad vandt de egentligt?
#18(Med 0 svar)
6. december 2021 kl. 09:09
rask
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Førstepræmien er på 65.000 kroner :)
#17(Med 0 svar)
6. december 2021 kl. 09:09
rask
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Kæmpe tillykke til de fem gutter!
#25(Med 0 svar)
6. december 2021 kl. 19:02
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Tillykke til dem!! 🏆
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.