larsen regner stærkt med, at Tricked sender AGF hjem med et nederlag i bagagen.

“Når det hele spiller, så spiller det på fuld skrue”

Der er høje forventninger fra Tricked, der i seneste sæson tabte finalen af POWER Ligaen.

Lørdag skydes årets sidste udgave af POWER Ligaens slutspil i gang med kvartfinalerne mellem MASONIC og DREAM.gg samt AGF og Tricked.

Og vi bliver ved sidstnævnte, der i de seneste tre sæsoner er gået hele vejen to af gangene. Meget er dog ændret siden sidste mesterskab, hvor Lucky svang AWP’en for vaskebjørnene og henholdsvis zyp og sycrone har været inde som caller.

I denne sæson er larsen og IceBerg kommet ind fra det kuldsejlede Singularity-projekt, og Dust2.dk har fået en snak med førstnævnte om Trickeds chancer i det forestående slutspil.

Og der er høje forventninger til både slutspillet som helhed og især første kamp, hvor Tricked i den ene kvartfinale møder AGF, der før sæsonen var udråbt som klar titelfavorit.

Jeg forventer en sejr. AGF har været meget op og ned, og jeg tror, man havde større forventninger til dem, da holdet lige blev lavet, end man har nu.

Men vi må se. Vi går ind til kampen med samme indstilling, som vi altid gør; en forventning om at vinde, siger larsen, der regner med, at Tricked går hele vejen i POWER Ligaen sæson 18.

Klager ind ad brevsprækken

En sejr over AGF vil sende Tricked til semifinalen søndag, hvor OPAA, der sluttede toer i grundpillet, venter. De har i begge sæsonens opgør smadret Tricked henholdsvis 16-2 og 16-3. Men denne gang er anderledes, lyder det fra larsen.

Det kommer ikke til at gentage sig. Vi viser noget LAN-niveau fremfor det online-CS, vi har spillet mod dem i grundspillet af ligaen. Vi har fået mere styr på tingene, og nu kommer svesken på disken, siger larsen.

Slutspillet afvikles på LAN i det, der tidligere hed HYDR Esport, men som nu har skiftet navn til Tricked Esport Club. Og netop at det er på LAN ser larsen som en klar fordel for Tricked, der ved seneste LAN, NPF, nåede semifinalen.

Jeg ser det i hvert fald som en fordel for os, da jeg føler, vi spiller meget bedre, når der er en god stemning. Den stemning er lidt nemmere at få, når vi ikke sidder derhjemme, for så ville der nok komme et par klager ind ad brevsprækken. Vi spiller med høj energi, og når det hele det spiller, så spiller det på fuld skrue, siger han.

"Vi har set dem floppe en gang på LAN"

I slutspillets anden bracket finder vi foruden DREAM.gg og MASONIC også de forsvarende mestre fra AaB. Det er dog ikke nordjyderne, larsen peger på som favorit, hvis han ikke må svare Tricked.

DREAM. Hvis de slår Masonic så er de allerede sikre på de vinder LAN’et. Det må man jo forvente holder stik, siger han.

Hvorfor ikke AaB?

Fordi jeg ikke føler, de er det bedste hold i den anden del af bracket. Vi har set dem floppe en gang på LAN, så det kan være, det sker igen, lyder det fra larsen.

Tricked og AGF brager sammen lørdag klokken 16:00 i en kamp, der vises på DRTV.

Tricked stiller med følgende til slutspillet:

  • Danmark larsen

  • Danmark IceBerg

  • Danmark kiR

  • Danmark PR1mE

  • Danmark kwezz

  • Danmark Winspai (coach)

#1(Med 0 svar)
4. december 2021 kl. 15:50
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Han ser sku udhvilet ud den gode larsen
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.