alexsomfan satser på at gå hele vejen i POWER Ligaens slutspil, der skydes i gang lørdag.

Forsvarende mester: "Gode forudsætninger for at gentage succesen"

alexsomfan regner med, at AaB kan gøre en bedre figur til weekendens LAN-slutspil i POWER Ligaen.

POWER Ligaens slutspil står for døren, og i den kommende weekend skal seks af Danmarks bedste hold kæmpe om den samlede sejr i POWER Ligaen sæson 18.

Efter et veloverstået grundspil hvor AaB endte øverst i tabellen, er nordjyderne direkte i semifinalen, og titelforsvaret er dermed stadig en mulighed. Og det er da også målet, fortæller alexsomfan, som Dust2.dk har fået en snak med.

Jeg synes, vi har gode forudsætninger for at gentage succesen fra sidste sæson. Det eneste hold, der kommer med det samme lineup, som de har haft igennem hele sæsonen, er Tricked, hvis man ser bort fra OPAA.

Tricked er heldigvis et hold, der altid choker mod os, så det er perfekt. Det er dejligt, at den danske scene er så ustabil, når vi selv har mistet en spiller. Det gør det hele lidt nemmere, siger alexsomfan.

AaB mistede i begyndelsen af november Buzz, der skiftede til AGF, som også er at finde i slutspillet. AGF kan dog ikke gøre brug af Buzz, da han er låst til AaB's holdkort.

Men at AaB ikke længere kan drage nytte af riffelspillerens kvaliteter er at slag for titelchancerne, erkender alexsomfan.

Det var en uheldig timing med Buzz, men desværre kunne AaB ikke holde på ham. Det sætter os selvfølgelig dårligere, da Buzz var en del af det lineup, der bragede igennem grundspillet, men Vster er rimelig instant, så det skal sgu nok gå, siger alexsomfan og tilføjer, at han ikke ser AGF nå langt i slutspillet:

Situationen gør også, at hvis vi skulle møde AGF, skal vi tænke over hvordan vi spiller, da Buzz kender os ret godt. Men ser man deres nuværende form, tror jeg, de ryger ud 2-0 til Tricked, ellers skal de fandeme have en varm stand-in, siger AaB-IGL'en.

Så du forventer ikke, at AGF bliver en egentlig trussel i slutspillet?

Nej, det tror jeg heller ikke selv, de regner med. Der er julefrokost i en oldboys cs-gruppe lørdag, hvor både René (cajunb, red.) og jeg er inviteret, og så vidt jeg ved, har han sagt, han kommer.

Men hans øgenavn er bailerborgen, så den er usikker, siger alexsomfan.

AGF kommer til at bruge TMB som stand-in i slutspillet.

Akuma-radaren

Slutspillet bliver afviklet på LAN i det tidligere HYDR, nu Tricked Esports Center, i Storkøbenhavn. Dermed får AaB muligheden for at rette op på seneste LAN-resultat, som var til NPF.

Her blev det til exit i anden knockoutrunde, og dengang spillede flere faktorer ind, fortæller alexsomfan.

Dengang vidste vi dog allerede, at Buzz skulle til AGF og ja, så har jeg bare aldrig vundet over v1gzZ på Lan. Men hvis det er, som jeg husker, så sidder man vidst i eget rum, så går det helt galt, kan vi altid rulle gardinerne ned og tænde for Akuma-radaren, lyder det fra alexsomfan.

Men tror du, I kan få styr på LAN-nerverne?

Det håber jeg. Vi har i hvert fald snakket om, at vi skal hygge fredag og lørdag, så det hjælper forhåbentlig med at komme ind i en afslappet stemning, siger IGL'en.

AaB skal først i kamp søndag morgen, hvor de møder enten MASONIC eller DREAM.gg, der brager sammen lørdag eftermiddag i den ene kvartfinale. Og her regner alexsomfan med, at det bliver blaqs tropper, AaB skal slå for at nå finalen.

Inderst inde håber jeg selv på MASONIC. Deres spillestil passer bedre til den måde, vi spiller på, så der vil vi være lidt bedre stillet.

Udover det har de haft en del officielle på det seneste, så der har været mere at se på. DREAM.gg er også et stærkt hold, og inden sæsonen startede havde jeg dem som Dark horse, men jeg tror ikke, de kan tage MASONIC uden den israelske bomber (HeavyGod, red.), slutter alexsomfan.

Slutspillet i POWER Ligaen skydes i gang lørdag og kan følges direkte på DRTV.

AaB stiller med følgende spillere til slutspillet:

  • Danmark alexsomfan

  • Danmark jarko

  • Danmark SandeN

  • Danmark Patti

  • Danmark Vster

#1(Med 0 svar)
3. december 2021 kl. 14:22
Zealc0
TMGOD!!
KSDH
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.