Dust2.dk fangede refrezh midt i holdets forberedelse til semifinalen.

Det bliver det vildeste

refrezh tror på Heroics chancer mod G2 i lørdagens semifinale, der bliver spillet i en udsolgt arena.

Majoren i Stockholm kører for fuldt drøn, da to af de fire semifinalister blev fundet torsdag aften, hvor Heroic og G2 skød sig videre.

Majorens sidste danske hold lever derfor stadig, da Heroic blot er to sejre fra at løfte det mest prestigefyldte trofæ i to år.

Selvom Heroic lignede et hold i kontrol i kvartfinalen mod Virtus.pro, har danskerne også mødt bump på major-vejen. De var således kun en enkelt kamp fra at ryge ud af Challengers Stage.

Vi startede rigtig godt ud i Challengers Stage med 2-0, og vi ender så med at tabe til Entropiq og Flames, hvor vi på en måde bliver lidt kede af det, fordi vores major måske kunne slutte efter blot en kamp mere. Men vi endte så med at have en snak om det, hvor vi kom ud med en masse følelser efter nederlagene, og der fandt vi bare det rigtige mindset, vi skulle bruge. Og så viste vi det også dagen efter mod Movistar Riders, da vi endte med at gå videre, fortæller refrezh til Dust2.dk.

Heroic har allerede klaret sig bedre end holdets egen målsætning, der lød på en plads i majorens slutspil.

Vi har hele tiden haft et mål om at komme i top 8 til majoren - det var måske en lidt høj målsætning, men vi er rigtig glade for, at vi har nået den.

Hvordan var det så at komme i top 8 og komme ind i arenaen og spille på scenen?

Det var en kæmpe forløsning at komme i top 8. Vi har haft nogle problemer med at få de resultater, vi gerne vil have på LAN, så at gøre det til en major er jo det største nogensinde. Så vi er super glade for det, siger en smilende refrezh i hotellets lobby.

Som at være på hjemmebane

Selvom arenaen havde mange tomme sæder og kun var nogetm der lignede kvart fyldt, da Heroic mødte Virtus.pro torsdag aften, var det tydeligt at høre, at der var stor støtte til danskerne.

Her er de bedste CSGO betting sider.

Der blev sunget sange fra flere danske fan-grupper, som havde været flittige med at hænge Dannebrog op rundt omkring. Der var faktisk flere danske flag, end der var svenske, og Heroic-spillerne kunne da heller ikke undgå at mærke støtten.

Det var super fedt at kunne mærke så mange danske fans i arenaen. Vi kunne næsten høre og se dem alle sammen. Vi mødte også mange af dem efter kampen og faktisk også nogle før kampen mod Virtus.pro, så det er super fedt at se al den støtte, der er hjemme fra Danmark af.

Heroic blev hyldet af stort set hele arenaen efter sejren i kvartfinalen.

Støtten betyder, at Heroic-spillerne følte sig hjemme på scenen, og det gav dem ekstra ro.

Det får os egentlig bare til at føle os hjemme, og det giver en ro i maven at vide, at der er så mange, der tror på en og hepper på en. Det er en super fed energi, og de råbte mange forskellige ting, og det er bare mega sjovt, siger en storsmilende refrezh, der tydeligt sætter pris på støtten.

Velspillende G2 venter

Majorens med afstand største opgave for Heroic venter lørdag, når danskerne træder ind på scenen i Avicii Arena for at spille semifinalen mod G2.

Bookmakerne har G2 som favorit, og det forstår refrezh godt, men han synes trods alt, at Heroic ser bedre ud end G2 på visse parametre.

Vi er flere spillere, der ikke rigtig har prøvet at spille til de største LAN-turneringer, og dermed har vi ikke så meget erfaring i forhold til at spille på en scene i de helt store arenaer. Så på den front vil jeg give dem favoritværdigheden, men spiller for spiller står vi stærkest, og det synes jeg også, vi gør som hold. De har helt klart nogle ting, der kører for dem, fx NiKo der spiller rigtig godt, og det bliver også en af de ting, vi skal lukke ned for, så han ikke kommer til at kunne gøre lige, hvad der passer ham.

Vi fangede refrezh lige efter, Heroic havde set kampen mod Virtus.pro igennem. Det er primært sådan, holdet forbereder sig, men de kigger selvfølgelig også på modstanderen.

Vi kan først og fremmest godt lide at se vores egne kampe igennem for ligesom at kigge indad, så vi finder ud af, hvad vi selv kan gøre bedre. Og så kigger vi på vores modstander med fokus på deres spillestil og tendenser. Nogen spiller meget langsomt ligesom Virtus.pro gjorde, det blev vi faktisk lidt fanget af, da vi blev overraskede over, hvor langsomt de spillede nogle gange, og andre har en mere eksplosiv spillestil og reagerer hurtigere på det, der sker. Så det handler om at forstå, hvad for nogle spillere, man står overfor, fortæller refrezh og fortsætter:

Et eksempel er en spiller som nexa fra G2, der er meget defensiv og passiv. Så hvis man ved, at han står på det her bombsite, så skal man nok ikke regne med den aggressive løsning fra ham men mere den passive. Der er mange af de her tendenser, som man kan læse ud fra modstandernes kampe, og det prøver vi at gå i dybden med og få en god forståelse af.

NiKo spillede helt forrygende mod NIP i torsdagens anden kvartfinale.

Det bliver en noget anden arena-oplevelse for de to semifinalister, når de tørner sammen lørdag aften. Arenaen er nemlig udsolgt både lørdag og søndag, så der forventes over 10.000 tilskuere på lægterne.

refrezh håber selvfølgelig, at størstedelen kommer til at heppe på Heroic, og det er da heller ikke helt utænkeligt, da Heroic har majorens sidste svensker med på scenen i form af coachen Xizt.

Lige nu er det svært at sætte ord på, men det bliver nok vildere, end jeg forventer. Det bliver nok det vildeste, jeg nogensinde kommer til at prøve. Jeg håber egentlig bare, at publikum også kommer til at heppe på os, for det vil da ikke være så fedt, hvis de primært holder med G2.

Heroic og G2 tørner sammen i semifinalen lørdag klokken klokken 16:30.

#1(Med 2 svar)
5. november 2021 kl. 17:01
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Er det kun mig der synes det er lidt underligt at et hold der så længe har leget med i top 5 i verden, kun havde ambitioner om top 8? Jeg havde, mindst, forventet et hold som Heroic, som må være enormt sultne for at vise deres værd på LAN, ville betragte alt udenfor top 4 som skuffende.

Fedt de er top 4. Håber de gør det godt 💪
#2(Med 0 svar)
5. november 2021 kl. 17:22
kr1zzer
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
Aim low, hit high!
#3(Med 0 svar)
5. november 2021 kl. 19:00
fLix8
Præcis samme spørgsmål jeg sad med. Kan heller ikke forstå, at de havde så lave forventninger, men om ikke andet, så er det bare super fedt at se dem nå så langt. Så tager de også lige kampen mod G2 og ender i finalen, det ville sgu være stærkt!
#4(Med 0 svar)
5. november 2021 kl. 21:20
Lang
Nu er det ikke for at være irriterende og pedantisk eller noget, men det kunne godt være man lige skulle give kommateringen i denne artikel en ekstra once-over. Derudover fedt at se Heroic i top 4. Held og lykke til drengene!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.