blameF og Complexity er i søgen efter en erstatning for k0nfig.

Trækker sig fra turnering

Compexity har valgt at skippe DreamHack Open November, da holdet ikke har et fuldendt holdkort.

Det skriver messioso, som er CS:GO General Manager for Complexity, på Twitter.

Valget om at skippe DreamHack Open November skyldtes, at Complexity i øjeblikket ikke huserer et fuldendt holdkort, hvorfor det ville være en skam overfor fansene, DreamHack og deres egen spillere, skriver messioso.

Complexity-mandskabet er blevet erstattet af forZe, som for få dage siden var på rov hos danskejede Singularity.

Esportal

Gennem de seneste par uger har Complexity stået overfor store ændringer på holdets startfemmer, da k0nfig først valgte at forlade holdet, mens poizon kort tid efter blev bænket.

Følgende hold deltager i DreamHack Open November:

  • ENCE

  • BIG

  • MOUZ

  • Spirit

  • MAD Lions

  • forZe

  • fnatic

  • GamerLegion

Esportal
#1(Med 0 svar)
23. oktober 2021 kl. 11:07
RAF
Nok meget godt lige at trække vejret i complexity lejren og finde ud af hvad de gør herfra...
#2(Med 6 svar)
23. oktober 2021 kl. 11:16
Wasin
Det var mere eller mindre det jeg skrev efter deres sidste nederlag mod fnatic - det var simpelthen en hån mod både dem selv og fans.

Super fornuftigt at trække stikket lidt, få styr på tingene og vend tilbage på fuld power!
#3(Med 5 svar)
23. oktober 2021 kl. 11:55
RAF
Jeg ku godt forestille mig at blamef smutter. Han er dem sidste tilbageværende fra den "Juggernaut" som tog astralis i en kæmpe upset, hvilket desværre er det vildeste der er sket siden (medmindre jeg har glemt noget). Det ville ihvertfald ikke overraske mig hvis der er forhandlinger lige nu hos col... På den positive side så kan man sige, at modsat jks og poizon, så har både konfig og blamef virkelig vist deres potentiale i deres tid hos col og han burde, ligesom konfig, ikke have noget problem med at finde et hold. Jeg ku f.eks. sagtens forestille mig ham erstatte magisk, men det kommer nok ikke til at ske, jf. Igl kollision og jeg har også en fornemmelse af at magisk bliver (modsat dupreeh).
#4(Med 0 svar)
23. oktober 2021 kl. 12:12
Wasin
Uden jeg kender blameF personligt på noget punkt - så slår han mig set udefra som en type der er ret stolt, og jeg tror hans stolthed også gør han måske ikke er helt klar til at give slip her endnu.

Omvendt så tror jeg fandme også han har det godt i complexity - de der NA organisationer er for vilde. Deres setups er helt outstanding og lønnen sikkert også derefter. Jeg håber han bygger noget nyt op og bliver top contender endnu en gang!
#5(Med 3 svar)
23. oktober 2021 kl. 12:33
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Poizon var virkelig, virkelig god før han skade - så han har leveret tidligere.

JKS har dog været en skygge af sig selv i 95% af tiden.
#6(Med 1 svar)
23. oktober 2021 kl. 23:14
DamiX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hans roller nu er også total anderledes end de fragger roller han havde før i tiden hvor han bare var en fryd at se spille
#7(Med 0 svar)
23. oktober 2021 kl. 23:23
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det har du helt ret i. Men selv, hvis man prøver at tage det in mente, så har han heller ikke leveret i de roller, han har fået tildelt.

Om det er et udtryk for, at han kun fungerer i rollen som den, der hele tiden bliver spillet rundt om, eller om det er noget andet, det ved jeg ikke noget om.

Jeg synes dog ikke, det er urimeligt at sige, at han ikke har leveret, som man med rette kunne forvente af ham :)
#13(Med 0 svar)
25. oktober 2021 kl. 09:51
uedzorn
JKS er den nye RUSH! :D
#8(Med 3 svar)
24. oktober 2021 kl. 02:18
DOMINA7HOR
Jeg kalder den lige her. Complexity henter 2 tidligere 100T/EXTREMUM-spillere ind i skikkelse af jkaem og Gratisfaction.

blameF (IGL/lurk), es3tag (support), jks (rifler), jkaem (entry), Gratisfaction (AWP). Tager blameF over AZR som IGL og over BnTeT som lurker. Og es3tag over Liazz som support.

100T vibes.
#9(Med 2 svar)
24. oktober 2021 kl. 11:43
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Ikke, at det ikke er muligt, men hold nu op, hvor ville det være "underwhelming". Jeg synes, at et bytte mellem JKS og Jkaem havde givet mening, da Konfig stadig var en del af planerne og da man lige havde signet es3tag. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke ville gide se ovenstående hold spille. Jeg håber, at alle Australierne tager hjem, danner et hold og spiller sig op igen - jeg har i hvert fald ikke brug for eller lyst til at se Gratisfaction spille cs.
#10(Med 1 svar)
24. oktober 2021 kl. 12:33
DOMINA7HOR
Min bagtanke var 100T i deres prime. Og her gik det jo meget godt, synes jeg, ligeledes for Gratisfaction. Tror sagtens blame kunne få det til at fungere. Og både jkaem og Grat må være sultne efter at vise at de stadig kan ovenpå EXTREMUM-perioden, hvor de aldrig rigtig kom op i gear.

Og med tanke på, at de begge er ledige på markedet, så tror jeg også det er realistisk. jkaem har udtalt, at han allerede har fået tre forskellige tilbud og jeg faktisk 85,6% sikker på at et af de tilbud er fra Complexity.
#11(Med 0 svar)
24. oktober 2021 kl. 13:00
MattShades
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg siger ikke, at det ikke kommer til at ske! Jeg siger blot, at det ikke er et hold, som jeg har lyst til at se på. Om det så er 10% sikkert eller 90% sikkert, er for mig ligegyldigt. Der er så meget CS at se og så mange andre spændende spillere, at jeg simpelthen ikke kan finde tid eller lyst til at sætte mig ned og se Gratisfaction spille cs. Han har set sløj ud til alle "Big Events", i min optik.
#12(Med 0 svar)
24. oktober 2021 kl. 20:29
Frankyou
Nu må Blame komme videre. Han er den eneste på det mandskab, som har en lys fremtid. Astralis, kom så. Nap ham og k0nfig.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.