Snappi kan godt lide at råbe under kampene.

Snappi: "Jeg håber ikke, vi har peaket endnu"

ENCE går ind til majoren i forrygende form, mens holdets danske ingame leader håber ikke, at vi har set det bedste fra ENCE endnu.

Majoren i Stockholm nærmer sig, og her skal danske Snappi forsøge at lede ENCE til sejr.

ENCE kvalificerede sig med en rigtig god præstation til IEM Fall, hvor holdet sluttede som toer. Holdet har også senest kvalificeret sig til IEM Winter ved at slå blandt andre Complexity, og det giver dem en øjeblikkelig 11. plads på verdensranglisten.

Det er det højeste nogensinde for det her ENCE-hold, der peaker lige op til majoren.

Vi er glade for at have vist god form efter sommeren, men vi skal forsætte, hvis vi vil etablere os som et ægte tophold. Vi havde en god debut til IEM Fall på LAN, som for alle drengene var enten deres første LAN nogensinde, eller første tier 1 LAN, så det er jeg rigtig glad for. Jeg håber ikke, vi har peaket endnu, men jeg er selvfølgelig glad for, at selvtilliden på holdet bør være god, når vi starter turneringen, siger Snappi til Dust2.dk om den kommende major.

Snappi kom til ENCE i januar 2021 og fik hurtigt holdet op omkring top 30. I flere måneder lå de lige omkring 30. pladsen, men den seneste tid er det kun gået fremad for ENCE.

Udviklingen skyldes ifølge den 31-årige dansker blandt andet, at spillerne stoler blindt på ham.

Jeg tror bare, vi har fået samlet et godt hold uden for mange egoer. sAw (holdets coach, red.) og jeg får lov til at tage styringen, og folk stoler blindt på os. Vi har haft tid til at bygge en god base af taktikker og små aftaler, samtidig med at spillerne løbende har udviklet sig både personligt og spilmæssigt. Så det må være en kombination af flere faktorer.

Intet fast mål

ENCE har ikke fastsat noget mål for turneringen.

Det handler for holdet udelukkende om at tage en kamp ad gangen, og så må tiden vise, hvilken placering ENCE slutter på.

Vi har ikke sat noget fast mål, det bliver en kamp ad gangen, og så ser vi, hvor det bringer os. Det var den, vi kørte med både ved ESL Pro League, hvor vi endte i top 8, og IEM Fall, hvor vi endte i top 2. Så vi forsætter med den taktik, siger Snappi.

ENCE starter i første stadie af PGL Major Stockholm, så holdet skal allerede i kamp den 26. oktober, hvor de møder GODSENT.

ENCE består af:

  • Danmark Snappi

  • dycha

  • hades

  • Spinx

  • doto

  • sAw (Coach)

Faktaboks

PGL Major Stockholm

I første stadie, Challengers Stage, dyster 16 hold i et swiss gruppespil. Når man rammer tre sejre, går man videre, mens man ryger ud med tre nederlag på kontoen. Holdene møder hele tiden andre hold, der har samme score som dem selv.

Når de 8 bedste hold er fundet, går disse videre til næste stadie, Legends Stage. Her venter de 8 hold, som optjente flest RMR-point gennem kvalifikationerne. Disse 16 hold dyster i et nyt swiss gruppespil. De 8 bedste går videre til majorens slutspil, Champions Stage, der spilles som bo3 single elimination i Avicii Arena.

Challengers Stage: 26. - 29. oktober

Danmark Heroic

Danmark Astralis

Danmark Copenhagen Flames

FaZe

ENCE

MOUZ

Broken inline Virtus.pro

BIG

Brasilien GODSENT

Brasilien paiN

Brasilien Sharks

Entropiq

Spirit

Australien Renegades

TYLOO

Movistar Riders

Legends Stage: 30. oktober - 2. november

NaVi

Gambit

Sverige NIP

Vitality

G2

Brasilien FURIA

USA Liquid

Evil Geniuses

Champions Stage: 4. - 7. november

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.