Tonnes drager mod koldere himmelstrøg.

Derfor forlader han POWER Ligaen-hold

Den 20-årige spiller rejser mod koldere himmelstrøg for at dyrke en anden passion.

For et par dage siden annoncerede DREAM, at Tonnes var blevet bænket til fordel for israelske HeavyGod. 

Senere skrev hovedpersonen selv i en TwitLonger, at bænkningen var sket efter eget ønske, da han har fået nye og spændende muligheder.

I den forbindelse har Dust2.dk taget en snak med Tonnes, som blandt andet uddyber årsagen til, at han nu forlader DREAM.

Jeg har fået mulighed for at rejse fire måneder i Canada, hvor jeg blandt andet skal dyrke min anden passion, som er backcountry skiing. Denne mulighed er ikke noget, man bare lige får grundet visummet, så selvom det er et ekstremt svært valg, så har jeg valgt at sætte CS på pause (med fokus på pause) i et lille halvt års tid.

Tonnes har ellers været en del af DREAM siden begyndelsen, og den 20-årige spiller har da også kun rosende ord til overs for holdet - et hold, han med glæde kan se sig selv vende tilbage til, når eventyret i Canada er ovre.

Jeg kunne helt sikkert se mig tilbage som spiller under DREAM-banneret. Jeg ser gerne, at jeg kommer tilbage og spiller i Ligaen, og samtidig har DREAM udelukkende været et stabilt og sundt fundament til min udvikling som CS-spiller. I det hele taget har DREAM været meget støttende i hele den her proces, selvom det har betydet, at de skulle finde en udskiftning midt i sæsonen.

Vender tilbage som AWP-spiller

I sin TwitLonger skriver Tonnes, at han vender tilbage i marts næste år. Her bliver det dog i en noget anden rolle, end han er vant til, da han agter at genoptage AWP-rollen, som han tidligere har været ganske fortrolig med.

Jeg har, siden jeg startede med at spille CS:GO, været fast AWP'er. I alle arenaer udenfor hold-CS har jeg altid været fast AWP-spiller. Det er i AWP-rollen, at jeg føler mig mest hjemme, og det er samtidig her, hvor jeg føler, at jeg performer bedst. Jeg har i min tid som competitive CS:GO-spiller altid villet være AWP’er, men det har bare ikke passet ind i holdkortet. Jeg håber altså også, at denne pause kan virke som en frisk start, hvor jeg ikke er låst i riffel-rollen, men jeg får muligheden for at vise mit værd i min rigtige rolle.

Senest har Tonnes og DREAM tørnet ud i POWER Ligaen, hvor det er blevet til ni point efter seks kampe. Holdet rangerer sig netop nu på en sjetteplads. 

#1(Med 1 svar)
3. oktober 2021 kl. 12:33
ZaNwish
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Held og lykke i Canada :)
#4(Med 0 svar)
4. oktober 2021 kl. 16:40
Tonnes
Guld Sæsonkort Sæson 17
Tak!
#2(Med 1 svar)
3. oktober 2021 kl. 15:52
rizc
Dust2TV sub
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Helt fair, held og lykke i pudderet derovre - slet ikke misundelig :D
#5(Med 0 svar)
4. oktober 2021 kl. 16:45
Tonnes
Guld Sæsonkort Sæson 17
Tusind tak rizc! I det mindste er du hjemme i studiet til majoren =(
#3(Med 1 svar)
3. oktober 2021 kl. 20:10
ma3rsk
Kommer sgu til at savne Tonnes - one of the real ones!

Hvem end løber med ham efter hans retur får en af de mest adaptive og kooperative spillere, jeg nogensinde har arbejdet sammen med. Han vil bare det bedste for sit hold, og det er fantastisk at arbejde i den slags kultur.
#6(Med 0 svar)
4. oktober 2021 kl. 16:46
Tonnes
Guld Sæsonkort Sæson 17
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
#7(Med 0 svar)
6. oktober 2021 kl. 11:28
ZQC
God tur! :) Glæder mig til at se noget lækkert CS fra din side igen :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.