Astralis-drengene er havnet i samme gruppe som landsmændene fra Heroic.

Astralis og Heroic havner i samme gruppe til IEM Fall

De to danske tophold er begge endt i gruppe B.

Astralis, Heroic og Complexity er alle havnet i gruppe B til IEM Fall, hvorfor der bliver gode danskerdueller i gruppespillet.

Sammen med de tre mandskaber med danske spillere er også Sinners, Endpoint og Movistar Riders havnet i gruppe B, hvorfor der bør være gode muligheder for de danske spillere.

Det er dog ikke kun i gruppe B, der er dansk deltagelse. I gruppe A er gades BIG, acoRs mousesports, Farligs FunPlus Phoenix og Copenhagen Flames nemlig at finde, hvorfor der også her bliver spændende kampe mellem de danske drenge.

I de to sidste grupper er der også danske spillere. Her er OG, Sprout, ENCE og MAD Lions at finde i gruppe C, mens gruppe D tæller danskerne karrigan og device på holdene FaZe og NIP.

Gruppe A:

  • BIG
  • G2
  • mousesports
  • FunPlus Phoenix
  • Danmark Copenhagen Flames
  • Sverige AURA

Gruppe B:

  • Danmark Astralis
  • Danmark Heroic
  • Complexity
  • Sinners
  • Storbritannien Endpoint
  • Movistar Riders

Gruppe C:

  • Vitality
  • OG
  •  Sprout
  • Sverige Dignitas
  • ENCE
  • MAD Lions

Gruppe D:

  • FaZe
  • Sverige NIP
  • Sverige fnatic
  • SKADE
  • Fiend
  • DBL PONEY

Turneringen, som består af i alt 24 hold i den europæiske del, er ekstra vigtig for mange af mandskaberne, idet det er en RMR-turnering, hvorfor holdene kæmper om vigtige point, som er nødvendige for at gå videre til årets Major.

Ovenstående er kun grupperne for den europæiske del af turneringen. Fem andre regioner har ligeledes dele af turneringen, hvor blandt andre tophold som NaVi og Gambit er at finde i CIS-delen.

#1(Med 4 svar)
22. september 2021 kl. 10:57
Ztereo
Puha, svær gruppe for Flames.

Der er vel principielt "kun" to hold de på papiret kan slå i form af AURA og FPP.
#3(Med 1 svar)
22. september 2021 kl. 12:20
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Tænker faktisk de har gode muligheder med den form de er i pt.
Big spiller som dag og nat. Fpx er helt kolde og den smule de har spillet har ikke været imponerende.
Mouz og G2 bliver måske en stor udfordring, men alt kan ske i bo1.

Jeg er til gengæld lidt spændt på at se hvilke maps de ender med at spille. Som jeg ser det, så er deres bedste maps ancient, overpass og vertigo, hvilket er specialist maps. Der er nok mange hold der vil banne de tre maps, så de ender med at spille deres fjerde bedste map. Sådan tror jeg ikke nødvendigvis det kommer til at foregå for andre hold.
#6(Med 0 svar)
22. september 2021 kl. 14:47
JakobHelms
Deres Mirage har også været skarp den sidste måned, men det er nok ikke der jeg helst ville ende mod et hold som G2. Ærligt håber jeg på at Pita kan hjælpe dem med at videreføre den stolte danske tradition om at være god på Nuke.

Særligt Mousesports tror jeg at det bliver enormt svært at få en fordel i vetoen. Tror man skal krydse fingre for, at topholdene slår hinanden og ikke får samlet nok point, mens Flames laver et stort upset (og krydsede fingre for at de laver 2!).
#8(Med 1 svar)
22. september 2021 kl. 15:38
vorborg
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det kan godt være det er en svær gruppe at få 2-3 sejre i ift. nogle af de andre, men jeg synes faktisk at hvis vi skal have lov til at drømme om en top2-3, så synes jeg det er en god gruppe vi har fået.
Ift. det vante niveau, så er hverken G2, BIG, Mouse eller FPX på et super godt sted lige nu, og det skal vi se om vi kan gå ind og udnytte, selvom det helt sikkert bliver svært.
#10(Med 0 svar)
23. september 2021 kl. 10:51
Ztereo
I cheer for ya! 🧡
#2(Med 1 svar)
22. september 2021 kl. 11:40
cellar32k
Blir det på LAN?
#4(Med 0 svar)
22. september 2021 kl. 14:15
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ja :)
#5(Med 1 svar)
22. september 2021 kl. 14:37
JakobHelms
Gruppe B ser nok mest stacked ud, for at være ærlig. I og med at det er BO1-kampe og at man som minimum skal komme top 3 for at få RMR-point (og langt de færreste hold til turneringen har en chance for at komme videre hvis de ikke får point her), så skal der ikke så mange upsets til før man sidder i saksen. Et hold som Heroic er mere eller mindre sikret en plads, men når der er 11 pladser til majoren, og 10.-pladsen og højere til turneringen får flere point end Astralis pt. har, så ville det være katastrofalt for dem ikke at komme ud af gruppespillet - og Complexity er 100% ude af majoren, hvis de ikke kommer blandt top 3 i deres gruppe.

Gruppe A synes jeg ser god ud for Copenhagen Flames. Der er nok ikke nogen af grupperne hvor de kunne tage en top-2-placering, men jeg håber her at de kan tage nogle af de større hold, hvis de snubler - og tror klart der er større chance for at hold som BIG og G2 snubler, end Astralis, Heroic, OG og NiP. Jeg er ikke ligefrem optimistisk, men hold da kæft hvor ville jeg gerne se Flames til majoren.
#7(Med 0 svar)
22. september 2021 kl. 15:37
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Skulle lige til at skrive at Flames ikke fortjener et spot til en major, men så opdagede jeg at de er kravlet helt op på en 24. plads på HLTV ranglisten. Og der er 24 deltagende hold til majors nu til dags (16 hold førhen). Vildt hvis Flames kvalificerer sig :-)
#9(Med 0 svar)
23. september 2021 kl. 04:24
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg tror på, at Flames har en chance. Som jeg ser det, kunne de nærmest ikke have håbet på en bedre pulje.

G2 er ualmindeligt skidt kørende og både BIG og Mousesports har til tider udfald. Aura er et hold, som Flames bør kunne slå og det samme gør sig egentlig gældende med FPX (omend FPX er et bedre hold end Aura).

Flames skal vinde over Aura og FPX, og så et enkelt godt resultat mod et af de store hold i gruppen. Det kan sagtens vise sig at være nok, når det er online, hvor det seneste halvandet år har lært os, at favoritterne ikke er udødelige og smider dumme maps oftere end på LAN.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.