Det ligner mere og mere, at majoren kan blive afholdt i Stockholm som planlagt.

Tilskuerrestriktioner løftes i Sverige

Den svenske regering har nu fjernet COVID-19-begrænsningerne for deltagere til private og offentlige arrangementer, hvilket betyder, at majoren i Stockholm nu kan afholdes uden begrænsninger.

Det skriver det svenske medie fragbite.se.

PGL, som afholder årets major, har tidligere meldt ud, at der var to ting, der kunne stå til hinder for afholdelsen af majoren. Den første af disse bestod i, at de svenske indrejseregler gjorde, at spillerne ikke ville kunne rejse ind i landet.

Dette blev dog løst i midten af august, da det svenske Indenrigsministerium valgte at lempe indrejsereglerne for esportsatleter.

Det andet problem bestod dog i, at der var fastsat et loft for, hvor mange tilskuere der måtte være til private såvel som offentlige arrangementer.

Dette skulle der dog nu være fundet en løsning på. Fragbite.se skriver nemlig, at den svenske regering i går afholdt et pressemøde, hvor det blev offentliggjort, at de har planlagt at fjerne begrænsningerne for tilskuere. Dette skal effektueres i slutningen af denne måned.

Majoren skydes i gang den 23. oktober med finalen den 7. november. Den er planlagt til at blive afholdt i Avicii Arena i Stockholm.

PGL har i skrivende stund ikke kommenteret på de nye lempelser i Sverige og dermed heller ikke om majoren fortsat forventes at blive afholdt i Sverige.

Esportal
#1(Med 1 svar)
8. september 2021 kl. 08:59
rask
Fan af AGF
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Gode nyheder!
#2(Med 0 svar)
8. september 2021 kl. 10:26
birdycantswim
Så skal vi på tur!
#3(Med 0 svar)
8. september 2021 kl. 13:16
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Med al ære og respekt for Rumænien, så har jeg bare indtrykket af, at der vil være mere hype omkring en major i Stockholm end i Bukarest, eller hvor de ville afholde den.

Jeg glæder mig helt vanvittigt til majoren!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.