Finale i POWER Ligaen - Astralis Talent vs. CEPTER BITSKINS
LIVE
trace ses yderst til højre på billedet, da fnatic blev nummer to til Mad Catz Birmingham i 2013.

Tidligere stjerne søger nyt hold

trace er færdig i Singularity, hvorfor han nu søger nye udfordringer.

Singularity-spillerne gik hver til sit for et par dage siden, og nu melder trace, som var holdets coach, også ud, at han er færdig i organisationen.

Det gør han i et opslag på Twitter.

I sit opslag skriver den tidligere mTw- og fnatic-stjerne, at mandskabet havde svært ved at finde en passende femtemand, og at nogle af spillerne ønskede at gå fuldtid, som dog ikke var muligt for hele holdet, hvorfor de til sidst besluttede, at det var bedst at skilles.

Allerede nu er trace dog klar til at søge nye udfordringer hos et andet mandskab, da han gerne vil finde et nyt hold at coache.

Allerede tilbage i marts bekræftede Singularity over for Dust2.dk, at de var i dialog med trace, og i maj blev han altså officielt offentliggjort som værende en del af holdet.

I sin tid hos Singularity endte mandskabet blandt andet på en 5.-6. plads i POWER Ligaen Sæson 17, men mere prangende resultater blev det ikke til, inden han nu vinker farvel til organisationen.

Singularity bestod af:

  • Danmark larsen
  • Danmark smF
  • Danmark IceBerg
  • Danmark holzt
  • Danmark Vster (standin)
     
  • Danmark notaN (bænket)
  • Danmark trace (coach)

 

#1(Med 18 svar)
29. juli 2021 kl. 22:13
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Trace til Astralis?
#2(Med 17 svar)
29. juli 2021 kl. 22:15
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Nu jeg på ingen et orakel, når det gælder hold skift. Men den vil jeg gerne vædde en øl på, ikke sker ;)
#3(Med 16 svar)
29. juli 2021 kl. 22:18
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg havde for 3 dage siden ikke været i tvivl om, at Hunden var endt i Astralis. Den tror jeg ikke på lige nu.

Jeg ved det er et vildt gæt, men hvorfor ikke? Trace kommer med samme erfaring (sådan ca.) som zonic, og han har allerede en del erfaring som coach også.

Jeg er ikke parat til at vædde ungernes børneopsparing på den, men jeg kan sagtens se visse fordele ved det :)
#4(Med 15 svar)
29. juli 2021 kl. 22:38
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Tror bare, med tryk på tror, at Trace ikke helt er på det niveau som Astralis søger. Dog et kvalificeret gæt, da der heller ikke ligefrem vrimler med gode træner på niveau med dansk pas.

Børneopsparing ?? Min datter må klare sig uden. Fars odds under EM gik ikke igennem ;)
#6(Med 14 svar)
29. juli 2021 kl. 23:33
Hunt
Synes det er svært at vurdere hvor gode trænere er, for selv zonic og hunden tilsammen kunne ikke have fået det SNG hold til at vinde noget.

Samt zonic har kun vist noget med et verdensklasse hold under sig, ikke for at tage noget fra nogen. Men giv mithr eller ruggah verdens bedste hold og så skal der nok også komme trofæer hjem.
#7(Med 0 svar)
29. juli 2021 kl. 23:42
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ja også derfor jeg skriver “tror”. For reel viden om trænernes indvirkning og kvalitet er svær at måle. :)
#8(Med 0 svar)
30. juli 2021 kl. 00:14
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
God pointe. Da Astralis spillerne ikke leverede individuelt var der småt med titler.

Havde en anden træner kunnet ændre noget hurtigere eller bedre end zonic? Det er svært at sige noget om.

Måske er zonic CS’ svar på Ståle Solbakken, der kun vinder ligaen, når truppen er markant bedre end konkurrenternes.
#12(Med 11 svar)
30. juli 2021 kl. 14:03
wazorntB
Jeg tror du undervurderer hvor dygtig en coach zonic og hunden er. Hvad zonic har udrettet først som spiller og efterfølgende med Astralis som coach, kan i mine øjne ikke sammenlignes med andre. Ikke at der ikke er andre dygtige coaches som også havde en flot cs karriere selv - De har bare ikke gjort det lige så flot, i gennem lige så mange år, eller vundet lige så meget som Danny har. Hans erfaring kan måles med meget få, hans resultater vil jeg påstå er enestående.
#13(Med 10 svar)
30. juli 2021 kl. 14:18
Hunt
Men hvad kan zonic så snart han ikke står med 5 verdensklasse spillere? Det kan man kun gætte på.

Jeg betvivler ikke zonics evner, men det er begrænset hvad han har mødt af modgang. Han har haft fast 5 mand under sig i flere år.
#14(Med 7 svar)
30. juli 2021 kl. 15:21
jabroni
Astralis var jo ikke verdens bedste hold, da zonic kom til. Man kan med rette argumentere for, at zonic har en kæmpe del af fortjenesten for succesen. Modgang har der da været masser af? Karrigan bliver erstattet af glaive, kjaerbye skifter på overraskende vis til North, og Magisk kommer til. Device døjer med sygdom, dupreeh mister sin far efter et trist og hårdt sygdomsforløb. Xyp9x får stress, glaive det samme. De har alle stået sammen igennem det hele og imponeret gang på gang. Hvad er modgang i din optik?
#16(Med 6 svar)
30. juli 2021 kl. 16:27
Hunt
Vi taler stadig om at der bliver skiftet ud stjerne for stjerne.

At spillerne har haft problemer, sker på alle hold. Der har bare været fokus på lige astralis her i danmark.

Modgang kunne være hvis zonic får bubzjki, lucky, fessor, glav1e og magisk til at blive top 3 hold. Astralis var jo ikke ligefrem uden for top 20 eller 30 på noget tidspunkt. Så ift mange andre har han haft det "nemt". Hvis holder mister en spiller, så ALLE danske spillere klar til at smide alt for at spille for astralis. (Well indtil nu, men nu stopper zonic så også..)

Han kan sagtens være verdens bedste træner, men for alt vi ved har han kun vist han kan stå bag et top hold. Kunne han have gjort som hunden og tage et hold fra 1-2 niveauer længere nede og få dem i tier 1? Måske, men vi ved det ikke før han prøver.
#18(Med 0 svar)
30. juli 2021 kl. 17:19
jabroni
Der er vi så uenige. Ingen har kunne få det ud af glaive eller magisk, som zonic har formået. Men lige meget hvad er det jo irrelevant, om han kan coache et 3500 elo pug hold og få dem i top 50, eller om han ikke kan. Han er en tier 1 træner og vil næppe komme til at coache andet end tier 1, hvis han fortsætter coaching karrieren.
#19(Med 4 svar)
30. juli 2021 kl. 21:36
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg kan ikke helt følge din logik. Det virker til at du insinuerer at de fleste coaches, med det hold Zonic har haft under sig, kunne skabe de samme resultater som han har. Samtidig skriver du at de udskiftninger der har været, basalt set, har været stjerneudskiftning 1:1. Kjaerbye - verdens yngste Major MVP, Karrigan - en af de mest rutinerede og dygtige IGLs i verden byttet med gla1ve som kom direkte fra Tier 2-3 stykker og Magisk som vel ligeledes næppe var meget højere oppe. Skal vi måske vende den om, og sige at det er vanvittigt godt scoutet? Ikke at det alene er Zonic som har gjort det, men han har nok haft en del at sige i debatten.

.. Der er vitterligt ingen andre hold i verden, som har gjort det Astralis har gjort. At være de absolut bedste, ramme en større slump, kun for så at komme tilbage på toppen - noget de endda har gjort 3-4 gange. Zonic joiner holdet da de er under Team Questionmark, hvor de ikke just var en fast bestanddel af den absolutte top - men et hold med enormt potentiale, som havde problemer når de ramte playoffs. Herefter er det langsomt, men sikkert, gået én vej i næsten 4 år straight. Forstår ikke hvordan man kan sætte spørgsmålstegn ved nogle af "elementerne" på det hold, eller den core - og jeg er 98% sikker på at det ikke var blevet de samme udskiftninger og/ eller resultater i nærheden af det, hvis Zonic ikke havde været en del af det.

Som Jack også nævner herunder, så kræver det helt bestemt en speciel træner at kunne fastholde den kerne igennem så lang tid, alt imens holdet og organisationen konstant og kontinuerligt har udviklet sig.

TL;DR: Nej, der er ikke tale om 1:1 udskiftning af stjernespillere. Astralis var under Team Questionmark vel top 10ish da de var bedst med enkelte opture og et par nedture rangeringsmæssigt - men de var langt, langt fra hvad de senere hen blev. Kan han gøre det samme som dawg? Jeg synes dawg har gjort det enormt flot med de ressourcer m.m. han har haft, men det Zonic har gjort? Det er der vitterligt ingen andre træner i verden der har gjort, og/ eller formodentligt kommer til at gøre igen. Det ville vel svare til at Hunden tog Heroic fra toppen af Tier 2, til at vinde 4 majors og være (næsten) alt dominerende i 2 år.
#20(Med 1 svar)
30. juli 2021 kl. 22:11
raxtuzz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
DPL Admin
Man mangler "En synes godt om agtig knap", efter at have læst din kommentar.
Jeg vil næsten vove at påstår, at hvis nogle prøver at modargumentere, det dig og jabroni har kommenteret, har de aldrig rigtig prøve at spille hold-cs med alle de udfordringer, der kommer af at få et hold til at fungere i bare 6-12md.
#24(Med 0 svar)
31. juli 2021 kl. 18:37
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Præcis! Helt enig og tak 😃
#21(Med 1 svar)
30. juli 2021 kl. 22:19
Hunt
Igen det er beste ikke at tage noget fra nogen. Men det er bare svært udefra at vide noget omkring trænere, selv i hltv confirmed ved de ikke super meget omkring det. Og de er trods alt noget mere inde i det end nærmest alle os fans.

"Astralis var under Team Questionmark vel top 10ish" Så taler vi stadig om at tage et hold fra tier 1 til tier 1.
#23(Med 0 svar)
31. juli 2021 kl. 18:37
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Nej, så taler man om at tage et elevator hold fra udkanten af tier 1 til henover 2.5-3 år at være nogle af de mest dominerende nogensinde i CS historien :-). Kæmpe forskel. Tvivler på du finder nogle hold (eller trænere) om kommer til at gøre det igen.

Det er ikke alene Zonics skyld, men uden ham kan man kun formode det ikke var gået op samme måde.
#15(Med 1 svar)
30. juli 2021 kl. 16:15
wazorntB
Han ville kunne lære dem endnu mere? Men hvorfor snakker vi overhovedet om det, når han næppe skifter fra Astralis til et hold der ikke er konkurrencedygtigt? 🙂 At kunne hold fast på en spillertrup så længe og levere de resultater som de har gjort, tvivler jeg på var sket med nogen anden coach.
#17(Med 0 svar)
30. juli 2021 kl. 16:30
Hunt
Siger ikke du ikke kan have ret, men udefra har du heller ikke meget at have det i. Hvad skulle grunden være til at mithr ikke kunne have gjort det samme eller bedre?

Det er bare svært at vide ret meget omkring træner og hvad hver træner gør, når vi ikke kan se ret meget ude fra. Så zonic nemt bliver sat op på en pedistal.
#5(Med 0 svar)
29. juli 2021 kl. 22:52
duargon
held og lykke i dit nye hold (standin)Vster
#9(Med 2 svar)
30. juli 2021 kl. 11:38
wazorntB
Der må være flere organisationer derude, som kunne bruge en mand som ham. Kæmpe chef altså! Mandskabspleje som Jürgen Klopp, entusiastisk som Bo Henriksen, taktisk i klasse med Guardiola.
#10(Med 1 svar)
30. juli 2021 kl. 12:39
S474N5_50N
Jeg kalder den - det lugter lidt af en duo! Trace som main coach og dig på assistenten? Er ret sikker på, at det ville være et forrygende match. I er vel også rigtig gode kammerater IRL?
#11(Med 0 svar)
30. juli 2021 kl. 13:46
wazorntB
Det lyder som opskriften på succes 😉 Jeg er helt overbevist om at du har ret! Dog kan jeg godt afsløre, at det ikke lige er noget vi har snakket om.
#22(Med 0 svar)
31. juli 2021 kl. 13:24
DH_JanLund
Tør de satse på ham? Hvad har han udrettet som coach?
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.