BERRYs mandskab er officielt ude af QBF.

Officielt: QBF skiller sig af med mandskabet

Det danske hold vandt POWER Ligaens grundspil, men har ikke længere den store organisation i ryggen, når de rammer slutspillet.

Quantom Bellator Fire fritstiller de resterende spillere fra det danske Counter-Strike hold. Det skriver organisationen søndag på Twitter.

Allerede for knap to uger siden meldte kilder at samarbejdet mellem det danske hold og den russiske organisation ophørte. Det blev dermed til godt 4 måneder under organisationen for BERRYs tropper.

Mandskabet vandt ellers POWER Ligaens grundspil og tager dermed del i slutspillet. I grundspillet tog de 7 ud af 11 mulige sejre og var bedst indbyrdes mod de to andre mandskaber, der leverede samme resultat.

Det var dog ikke nok til at blive under den russiske organisation, hvorfor de formentlig står uden nogen at repræsentere i slutspillet, der skydes igang den 5. juli.

*Opdateret klokken 22:00: På Twitter har holdkaptajnen BERRY bekræftet, at holdet forbliver uændret og aktivt søger en ny organisation. 

QBF husede følgende spillere:

  • Danmark BERRY
  • Danmark kroK
  • Danmark Tauson
  • Danmark Staehr
  • Danmark Maccen

#1(Med 0 svar)
27. juni 2021 kl. 22:35
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Også et underligt match til start, men held og lykke til gutterne.
#2(Med 0 svar)
28. juni 2021 kl. 08:43
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
De har opnået bedre resultater, end jeg havde regnet med i ligaen. Men jeg er stadig ikke overrasket. QBF med et dansk lineup, som ikke umiddelbart kan gøre sig internationalt, har hele tiden virket underligt.
#3(Med 0 svar)
28. juni 2021 kl. 13:38
Cacci
Synes heller ikke det gav helt mening at have en russisk organisation bag sig, men håber de kan finde sig et nyt hjem hurtigt
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.