Første gruppe afgjort; kampen om overlevelse fortsætter i søsterdivisionen

1. division A blev i dag afgjort, mens det spidser yderligere til i søsterdivisionen, hvor to mandskaber fortsat kæmper om at undgå direkte nedrykning.

Denne sæson af POWER Ligaen nærmer sig enden, og i dag blev 1. division A færdigspillet. I B divisionen steg spændingen i dag yderligere, hvor flere scenarier kan udspille sig i kampen om at undgå direkte nedryking.

1. division A afgjort: Agaming trækker det længste strå

Topholdet h3rOc1ity havde i dag to kampe på programmet, da de mødte Agaming og ESIMED Esports, der ligger lige under dem i tabellen.

Det blev måske noget overraskene til en stor Agaming-sejr i første kamp blandt andet takket være GiZM0s kraftpræstation med 29 kills og en 1.93 K/D.

Der var derfor meget på spil for ESIMED, som med en sejr over h3rOc1ity kunne have revet Agamings plads i oprykningsspillet direkte ud af hænderne på dem.

Det blev dog aldrig en realitet, da de led et snævert 16-13-nederlag til R0nics tropper. Her var særligt h3rOc1itys Ch0zen brandvarm, da han leverede intet mindre end 34 kills på en K/D på 2.

1. division ender derfor således at HDE.rykker direkte op, mens h3rOc1ity og Agaming rammer oprykningsspillet. 

Stor spændingen i bunden af B divisionen

Selvom søster divisionen altså er afgjort, er det fortsat meget åbent i bunden af B divisionen. Toppen er allerede faldet på plads, da de fire førerhold ikke længere kan indhentes.

Spændingen er dog høj i bunden, hvor DREAM Alliance og Quantaya-Gaming fortsat kæmper med næb og klør om at undgå 9. pladsen, som modtager direkte nedrykning. Her er flere forskellige scenarier, hvor det kan flaske sig for de to hold. 

Madsport sikrede sig i dag at undgå direkte nedrykning, da de slog Future Gaming samt hentede  point mod AaB Akademi, mens Quantaya og DREAM Alliance begge tabte deres opgør i dag.

Selvom de to andre bundhold skulle nå á point med Madsport, er PihLziNh0s mandskab bedst indbyrdes mod Quantaya, da de har vundet begge kampe mod dem. 

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.