1. divisionshold sikret direkte oprykning til Ligaen; flere afgørelser i dagens spillerunde

I takt med at holdene får færdigspillet deres sidste kampe i denne sæson findes de direkte op- og nedrykkere nu, og her kan flere hold ikke længere indhentes.

Grundspillet i denne sæson af POWER Ligaen nærmer sig enden, hvorfor det nu for alvor bliver spændende i de forskellige divisioner. Blandt andet er et hold rykket op i POWER Ligaen.

Du kan selv dykke ned i stillingen i de divisionerne i Liga-Universet her

AGF Academy sikret direkte oprykning

AGF Academy er nu sikret direkte oprykning til POWER Ligaen, da Ølgod Efterskole, der som de eneste kunne vippe dem af pinden, i dag tabte sine sidste kampe i denne sæson.

AGF Academy har stadig to kampe endnu, mens Ølgod Efterskole, der er tre point bagud, har spillet alle tyve opgør og dermed ikke kan nå førstepladsen og den direkte oprykning.

Vinder IGNITE deres resterende kampe, kan de liste sig op over efterskoleholdet i tabellen, men ingen kan nå at skubbe Ølgod ud af top 3, hvorfor holdet trods alt er sikret oprykningsspil.

IGNITE kan sågar med lutter sejre nå op på siden af AGF Academy, men da akademiholdet har været bedst indbyrdes, er det altså ikke muligt at overtage førstepladsen.

Stillingen i 1. division B

Tæt løb i midterfeltet

I 1. division A er bunden afgjort, da Campus Vejle * Vanitas, Avalanche Main og OIS eSport ikke kan nå at undgå direkte nedrykning, mens HDE.Hype løb med førstepladsen. 

Der er dog fortsat kamp om de resterende placeringer i midterfeltet, hvor der er umanerligt tæt løb. 

FG.Sharkgaming hentede i dag tre vigtige point som sendte dem op over Falcons og VSPR. De ligger dermed på en foreløbig femteplads. Ligeledes var der point på tavlen for ESIMED, der skal forsøge at fastholde en plads i top 3.

Falcons og VSPR mødte hinanden hele to gange her til aften, hvor Falcons tog en 16-12  sejr først og knap en time senere led et nederlag til selvsamme mandskab, da de tabte i overtid.

Stillingen i 1. division A

Færdige i 2. division

Efterskoleholdene Ølgod Efterskole 2 og RSE * OnewayEsport spillede i dag deres sidste kampe i denne sæson og endte begge som nummer chok i deres respektive 2. divisioner. De rykker dermed også direkte ned i 3. division til næste sæson. 

Det er desuden også så godt som slut for FG.NOCCO, der stadig har tre kampe tilbage, men ikke kan nå at undgå direkte nedrykning.

Stillingen i de to 2. divisioner kan findes her

Fire hold garanteret oprykningsspil

I både 3. division B og C kan topholdene nu ikke indhentes, og de snupper derfor pladserne i oprykningsspillet, hvor der dystes om en plads i 2. division i næste sæson. 

MASONIC Academy vinder 3. division B stort trods et nederlag til gruppens nummer to, Faceit Fiat, i dagens spillerunde. Faceit Fiat rammer også oprykningsspillet, da de ikke længere kan indhentes.

I gruppe C er De Fantastiske 5 og Aebleskriver nu så langt foran, at de ej heller kan hentes og dermed også tager plads i oprykningsspillet. Noget tættere ser det ud i gruppe A og D, hvor alt fortsat kan ske.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.