Søger du hold til næste sæson?
04D : 21T : 27M : 13S
cleMeNz0 er en af spillerne, som forlader ESIMED.

Dårlige resultater koster flere spillere

Ligaens bundprop skal nu ud og lede efter nye spillere

ESIMED, der lige nu ligger suverænt sidst i Elgiganten Ligaen, skal have nyt lineup.

Det skriver organisationen selv i en pressemeddelelse sent torsdag aften.

Her bliver det samtidig slået fast, at det er hele holdet pånær tmL, der er ingame leader, som er fortid i ESIMED. De fire andre spillere har valgt at ophæve deres kontrakter.

ESIMED kan i dag meddele at spillerne cleMeNz0, Damkilde, Gnøffe og Zyllo ikke længere er at finde på holdkortet – grundet dårlige resultater valgte disse spillere at opsige deres kontrakt i prøveperioden, indleder ESIMED og tilføjer:

Det er med stor skuffelse, at spillerne har truffet denne beslutning, som vi blev bekendt med efter tabet til Astralis Talent.

Det er mildest talt uheldigt, at vi opdager denne mentalitet i spillerne, som vi havde sat en stor lid til.

De fire spillere er dog ikke helt færdige hos ESIMED pr. dags dato. De fortsætter med at spille under ESIMED-fanen, indtil transferperioden begynder. Transfervinduet åbner den 18. februar.

Holdet oplyser, at de nu må ud at lede efter spillere.

ESIMED har indtil nu i sæsonen ikke vundet en kamp og indtager dermed sidstepladsen i ligaen. Ambitionen var ellers tidligere på sæsonen at nå slutspillet trods en skuffende første dag, hvor holdet tabte to kampe. Den stime er imidlertid fortsat.

Indtil transferperioden er det altså disse fem, der tørner ud for ESIMED. De fire nederste på listen er dem, der snart er fortid på holdet:

  • Danmark tmL
  • Danmark cleMeNz0
  • Danmark Damkilde
  • Danmark Gnøffe
  • Danmark Zyllo
#1(Med 4 svar)
5. februar 2021 kl. 09:12
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Er det holdet som går fra hinanden eller er det bare mig som tænker titlen er tvetydig?
#2(Med 0 svar)
5. februar 2021 kl. 09:23
Raven223
Så vidt jeg forstår på det så er de 4 spillere (ikke tml) trådt ned/leavet/opsagt deres kontrakt. De spiller indtil transfervinduet ;D
#3(Med 2 svar)
5. februar 2021 kl. 09:26
sn0lle
4 spillere er leavet. Det står da ret tydeligt
#4(Med 1 svar)
5. februar 2021 kl. 10:17
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Overskriften lyder "Dårlige resultater koster flere spillere" hvilket i min optik lyder som om at organisationen har valgt at sætte spillerne for porten...
#5(Med 0 svar)
5. februar 2021 kl. 10:28
thiezen
Officielt er det spillernes egen beslutning: "grundet dårlige resultater valgte disse spillere at opsige deres kontrakt i prøveperioden, indleder ESIMED og tilføjer:

Det er med stor skuffelse, at spillerne har truffet denne beslutning, som vi blev bekendt med efter tabet til Astralis Talent."
#6(Med 0 svar)
5. februar 2021 kl. 10:43
D1rtyH4rry
Spillerne kunne vel også lige så godt smutte selv med de resultater. Sidste sæson blev ESIMED's spillere jo bænket efter en 3. plads... Så med en 13. plads var de nok ikke bare blevet bænket, men kylet ud på røv og albuer!

ESIMED sagde selv med udskiftningen, at de ville have stabilitet i performance... de har da holdt et ganske stabilt niveau i bunden af ligaen...
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.