Søger du hold til næste sæson?
04D : 20T : 54M : 26S
ESIMED skal i aften i kamp igen i Elgiganten Ligaen.

Trods skuffende første dag er ambitionen stadig slutspillet

Sidste sæsons 3.-4.-plads i Elgiganten Ligaen ESIMED skal i aften i kamp igen og forsøge at vende skuden. Dust2.dk har fået en snak med coach xlo før aftenens kampe.

Før mandag aftens kampe mod Campus Vejle * Flammen og AGF, indtager ESIMED ligaens sidsteplads efter en skuffende første dag i Elgiganten Ligaen Sæson 16.

Her blev det til nederlag til både Atlando Esports og Aalborg Rebels, og det skyldes ifølge holdets coach blandt andet, at de ikke ramte dagen.

I den første kamp mod Atlando var vi ikke mødt op mentalt fra start og i en kombination af, vi kommer sent i gang med at få damp på kedlerne, så er det for sent at hente sejren hjem, selvom det var tæt på.

Mod Aalborg Rebels var vi egentlig godt forberedte og kom bedre ind til kampen end mod Atlando, men til trods for det får vi ikke ramt vores skud, timinger eller marginaler. Derfor får vi ikke stoppet deres momentum, og så ender vi i en situation, hvor der ikke er plads til nogle fejl, og eftersom de spiller bedre, end vi gør, og vi laver flere fejl, så tager de den sikkert hjem. 

I sidste ende kan man kun anerkende modstanderne, ønske dem tillykke, kigge indad og så få sikret en forbedring til næste chance, vi har, lyder det fra xlo, der er ESIMEDs coach.

I ligger lige nu sidst i ligaen. Hvad skal der ske, hvis det ikke skal være tilfældet hele sæsonen?

Nu er der kun spillet en runde, så uden at blive magelige, er der stadig ro på. Vi har et hold bestående af gode spillere, og vi har en proces, vi stoler på. I takt med at vi hver dag får analyseret, justeret og bygget på vores spil, så tror vi på resultaterne kommer efter det hårde arbejde, der sættes for dagen, og at vi derfor ikke ender som et bundhold.

Og for netop ikke at ende som et bundhold, har xlo også en helt klar plan for, hvordan aftenens kampe skal gribes an.

Til næste kamp skal vi møde mentalt op fra start, og så skal vi holde fast i vores aftaler og sikre disciplinen i vores spil - så tror vi på, at vi nok skal komme fra næste runde med point.

På trods af en skuffende første spilledag er ambitionerne fortsat intakte. Det handler ikke kun om overlevelse, også selvom holdet skal spilles sammen.

Vi har et helt nyt lineup, som skal formes til en enhed og have den samme tanke på tværs af 5 forskellige individer. Heldigvis mener vi, at vi har de rigtige personligheder til at opnå dette, og vi er glade for drengenes mentalitet og tilgang til, hvordan vi kan blive bedre. Selvom det vil tage tid til at nå dertil, hvor der kontinuerligt leveres på højt niveau, så er ambitionen at gå videre til slutspillet.

Hvad ser du mest frem til i sæsonen?

På det holdmæssige plan er det vores udviklingsproces, vi ser mest frem til. Vi spiller en del og har en sund mentalitet omkring de områder, der kan forbedres, samt hvordan vi håndterer de eventuelle udfordringer, der opstår undervejs. Så vi tror på, at resultaterne kommer i takt med det. På det liga-mæssige plan er det at få udfordret os selv, spille nogle spændende kampe og forhåbentligt glæde os til slutspillet igen.

ESIMED spiller klokken 20 mod Campus Vejle * Flammen, inden AGF venter klokken 22. Begge kampe kan ses på ESIMED’s Twitch.

Det er disse fem spillere, der udgør ESIMED:

  • Danmark tmL
  • Danmark Zyllo
  • Danmark Gnøffe
  • Danmark cleMeNz0
  • Danmark Damkilde
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.