Fessor er blandt de tre spillere, der nu må søge nye veje.

Succeshold bænker tre spillere

Holdet overraskede de fleste i den forgangne sæson, men de flotte præstationer var ikke nok til at blive under organisationen, der kigger andre veje.

ESIMED er nu nede på blot én aktiv spiller i truppen, da CeyL, NoProblemGuy og Fessor er blevet sat på bænken og forventes afsat til andre hold.

Det efterlader tmL som den eneste tilbageværende spiller, da vester blev solgt til Astralis Talent tidligere på dagen.

Bænkningen af de tre spillere kommer som følge af organisationens ønske om at bygge et nyt hold op fra bunden med tmL i spidsen, det skriver ESIMED Esports i en pressemeddelelse.

ESIMED overraskede mange, da de nåede semifinalen i den forgangne sæson af Elgiganten Ligaen og opnåede en 11. plads på den danske top-15-liste. De gode præstationer var dog ikke nok til at drive holdet videre uden vester. 

Grundlæggende ændrer vi på konstellationen af spillerne, på baggrund af salget af vester og for at satse ungt, men også på stabilitet i performance.

Vi vurderede i samråd med tmL, at der skal kigges på nyt line-up for at kunne udvikle yderligere og indfri de langsigtede ambitioner som vi har for ESIMED Esports. Størstedelen af drengene har spillet sammen i en længere periode, og det begrænser de udviklingsmuligheder der ligger fremadrettet, udtaler Søren Josefsen, der driver ESIMED, til Dust2.dk. 

Det bliver tmL og ESIMEDs coach, tidligere kendt som xlo, der skal skabe og udvikle et nyt hold under organisationen, som har plads i Elgiganten Ligaens øverste division. Den 16. sæson af Elgiganten Ligaen skydes igang allerede d. 11 januar, hvor ESIMED forventes at have et nyt hold klar.

#1(Med 0 svar)
16. december 2020 kl. 20:16
Phoey
Jeg har svært ved, at se hvorfor Fessor ikke har en plads på holdet længere. Ham kan man nemt talentudvikle omkring endnu, og han så udefra ud til, at være en stor del af Esimeds succes..
#2(Med 0 svar)
16. december 2020 kl. 20:17
Tynka
woo
#3(Med 1 svar)
16. december 2020 kl. 20:29
fribz
Håber virkelig at der ligger mere bag end denne udtalelse. Fessor er en af de mest talentfulde spillere, jeg nogensinde har speccet på en server. Den knægt fortjener fandeme snart at få bygget noget op om ham.
#6(Med 0 svar)
16. december 2020 kl. 23:46
er1K
Nu er talent vel ikke det eneste. Der skal vel arbejdsmoral og seriøsitet i tilgangen. Ikke at jeg ved om det har udeblevet, men der er jo nuancer i alt.
#4(Med 0 svar)
16. december 2020 kl. 20:43
Ahmed
Synes den organisation er så uprofessionel som noget kan være
#5(Med 0 svar)
16. december 2020 kl. 20:50
Sonny
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Gad godt se Anlelele og jarko under tmL og så kunne aalborg rebels tage de tre spillere som Esimed har bænket.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.