Søger du hold til næste sæson?
07D : 09T : 01M : 18S
vnG, der er tidligere professionel Counter-Strike-spiller, er blevet ansat som den ansvarlige for Astralis Talent i CS:GO (Foto: Enrique Christensen)

Astralis kigger på over 50 spillere til talentholdet

Der er mange danske CS:GO-talenter, der er kommet på Astralis' radar, men de mest oplagte kandidater, der skal købes fri, ender formentlig ikke på talentholdet lige nu.

Flere unge Counter-Strike-spilleres drøm bliver til virkelighed i løbet af de næste par måneder, når det nye Astralis talenthold bliver præsenteret.

Der er allerede blevet spekuleret og gættet på, hvordan talentholdet kommer til at se ud. 18-årige TMB fra AGF er en af de spillere, som er blevet nævnt flere gange blandt de åbenlyse kandidater, men det bliver formentlig ikke i denne omgang.

Man kan aldrig helt afskrive store talenter som fx TMB, men det er ikke meningen, at vi skal ud og købe de meste åbenlyse talenter fri fra deres aftaler. Selvfølgelig er den slags spillere også interessante, men vores opbygning bliver mere langsigtet. Vi skal være tålmodige, gøre tingene rigtigt og i den rigtige rækkefølge, siger vnG, der er ansat som ansvarlig for Astralis Talent.

I stedet for at købe de bedste spillere fra fx AGF og Tricked, vil Astralis hellere have fat i spillerne i en yngre alder, men vnG afviser ikke, at de også kommer til at hente nogle mere etablerede spillere.

Det bliver en proces, hvor vi måske ser værdi i at hente enkelte etablerede talenter, men også hvor vi går vores egne veje med andre spillere. Ens for alle, der kommer omkring projektet, er, at vi ser et enorm uforløst potentiale, ud fra nogle af de kriterier, vi har opsat. Allerede nu har vi en base på 50+ spillere, vi holder øje med, og når vi finder en spiller, som vi mener passer ind i måden, vi arbejder på, og som vi tror på kan udvikle sig til en potentiel tier 1 spiller, så starter processen. Det er selvfølgelig alt afhængig af alderen, om de er under kontrakt andre steder, eller om der er andre forhold, vi skal forholde os til.

Heller ikke Bubzkji, der ikke har fået særlig mange kampe for Astralis' førstehold, forventes at blive en del af Astralis Talent, da det er planen, at han fortsætter sammen med førsteholdet.

Bubzkji forventes ikke at blive en del af talentholdet.

Top 10 til 15 i Danmark

Når Astralis ikke går ud og henter de største talenter på de danske top 10-hold, bliver Astralis Talent ikke et hold, der kommer til at spille med om titlen i fx Elgiganten Ligaen her og nu.

Vi skal lære at finde de bedste talenter, før alle kan se, at de er talenter, og vi skal lære, hvordan vi også får deres potentiale opfyldt. Det bliver en læring, som både spillerne på holdet, såvel som jeg selv skal igennem og konstant søge os skarpere på. På den korte bane er ambitionen at finde et hold, som vil kunne gøre sig gældende i anerkendte turneringer, fortæller vnG og uddyber:

For at gøre niveauet håndgribeligt; som eksempel vil det være et hold, som kan gøre sig gældende i ESEA Advanced, uden at slutte sidst eller nødvendigvis ramme slutspillet. 

Astralis Talent kommer derfor heller ikke til at bestå af spillere, som allerede nu kan udfordre device og dupreeh om pladserne på førsteholdet.

Det er nemlig en langsigtet plan, der er lagt for projektet, og derfor er det først om to til tre år, at spillerne skal have udviklet sig til førsteholdspotentiale.

Ambitionen er, at vi om to til tre år har spillere på holdet, som kan blive gode nok til at blive førsteholdsspillere eller tier 1-spillere, siger vnG, som vurderer, at holdet kommer til at ligge på pladserne mellem top 10 og top 15 i Danmark.

Selvom det er en flerårig plan, hvor der er fokus på spillernes udvikling, har Astralis ikke tænkt sig at stille sig tilfredse med at tabe hele tiden.

Der er jo ikke nogen, som vil være en del et hold, hvor vi bare skal tabe konstant i to år for forhåbentligt at blive rigtig gode på et tidspunkt. Så vi skal jo finde et sted, hvor vi kan være nogenlunde konkurrencedygtige i de turneringer, vi skal være med i, uden at falde helt igennem, men også samtidig et sted, hvor potentialet er det absolutte hovedfokus. Vi kommer ikke til at være en kandidat til den danske top 5 lige nu – det er heller ikke ambitionen, fortæller vnG, der tidligere har scoutet spillere i sit virke som agent.

Astralis DNA

North har tidligere opereret med et talenthold, da North Academy eksisterede, og selvom enkelte spillere nåede at blive rykket op på førsteholdet, er spillere som b0RUP og acoR endt som store succeshistorier hos konkurrenterne.

b0RUP fra Heroic spillede tidligere i North Academy.

Astralis vil forsøge at undgå, at netop dette sker ved at gøre det så attraktivt at være en del af Astralis, at spillerne ikke ønsker at skifte.

Vi vil gerne udvikle spillere, der er Astralis-spillere i deres DNA. Det er en proces, vi skal igennem, for at de føler sig en del af huset og Astralis-familien og dermed også har en større lyst til at blive, siger vnG og fortsætter:

For os er det bare rigtig vigtigt, at vi både udvikler spillere der spilleteknisk en-til-en kan gå ind på førsteholdet på et tidspunkt, hvis det bliver nødvendigt, men som også føler sig en del af projektet og føler, der er noget at blive for.

Den nye chef for talentholdet erkender dog, at de formentlig ender med at udvikle et par spillere, som ender hos konkurrenterne.

Det er klart, at jeg ikke tror, vi kan forhindre, at vi kommer til at udvikle en spiller eller to, som løber et andet sted hen og, ligesom med North-projektet, ender hos en modstander. Det må vi så hele tiden bliver klogere på, hvordan vi forhindrer, hvis det er spillere, vi selv mener, vi kunne have gjort bedre brug af. Det er jo også en læring, vi kommer til at gå igennem. 

Astralis har endnu ikke løftet sløret for nogle af spillerne, der bliver en del af talentholdet, men de regner med at have fem spillere klar i januar.

#1(Med 6 svar)
19. november 2020 kl. 11:46
JawBreaker
Thamlike er ledig hvis det er.
#4(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 11:55
KongenBob
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Hold jer endelig væk fra ham, han thrower bare et game, og giver et negativt billede ud af til. #Sørby #ElgigantenLigaen :)
#6(Med 3 svar)
19. november 2020 kl. 12:10
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sindsyg god spiller. Mangler bare lige at lære Vertigo at kende.
#9(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 12:14
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
:D :D :D
#14(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 12:33
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
EKS DDDDD
#34(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 15:15
jabroni
Thamlike. Den menneskelige drone. Han har inspiceret bygningens ydre, som ingen andre har og kan sikkert bringe et friskt blik på map'ets muligheder.
#19(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 12:41
Hateville
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Tænk, at han reelt kunne have været på Astralis' radar. Det fik han lige smidt væk på et enkelt map.
#2(Med 5 svar)
19. november 2020 kl. 11:47
Kjasper
Bliver vildt spændende at se, hvem der kommer til at spille under Astralis banneret.
#31(Med 4 svar)
19. november 2020 kl. 15:06
thiezen
Det var virkelig en god podcast du lavede med vnG!
#32(Med 3 svar)
19. november 2020 kl. 15:11
Kjasper
Tusind tak, det sætter jeg stor pris på!
#45(Med 2 svar)
19. november 2020 kl. 17:11
ankjaers
Hvad podcast snakker vi om her?
#55(Med 1 svar)
20. november 2020 kl. 09:01
Kjasper
Jeg har en ugentlig podcast, der hedder "Livs - Dansk CS:GO Podcast" :)
#65(Med 0 svar)
21. november 2020 kl. 12:41
ankjaers
Ty
#3(Med 1 svar)
19. november 2020 kl. 11:54
Hippi
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Stor tilhænger af at tilføje vnG som ansvarlig.

Bliver spændende hvordan konstellationen bliver.
#5(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 11:55
arNolder
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
i agree!
#7(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 12:11
afstengaard
Sign Bottrox tak
#8(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 12:11
DamiX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Glæder mig til at joine ihvertfald
#10(Med 9 svar)
19. november 2020 kl. 12:29
raxtuzz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
DPL Admin
De burde få fat i Haste, selvom der ikke er meget talent tilbage i ham, men han har da bevidst over flere gange, at som IGL at han kan spotte/udvilke talenter.
#13(Med 2 svar)
19. november 2020 kl. 12:34
Ahmed
Hvem er det han har spottet og udviklet? Håber de efterlever deres "talent" krav, og finder en IGL som ikke er meget ældre end de 20 år, og så udvikler ham. Hvis planen er, at dem fra talentholdet skulle kunne begå sig på Astralis om 3 år, så skal de have fat i de unge.
#16(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 12:38
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Teses, Larsen, Jabbi, sjuush, Nodios, acoR, Basso etc. for at nævne nogle af dem :)
#17(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 12:39
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Han tog vel TeSeS og sjuush til sig, hvor de var meget unge. Det er vel også ham (og larsen) som har taget Jabbi ind.
#22(Med 5 svar)
19. november 2020 kl. 13:14
raxtuzz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
DPL Admin
Som der bliver skrevet i #16.
+ Hvis vi kigger på North acd projektet, så bliver det bare så meget nemmere at have lidt rutine og erfarning med. Så hvis jeg havde vng stillings, ville jeg betale haste en god løn, og få ansat ham som første mand og arbejde videre med ham omkring projektet.
edit* Og så tror jeg desværre ikke en IGL fra astralis.acd bliver dygtig nok til at kunne hoppe direkte op som IGL, så der vil astralis finde skulle en ny IGL fra en anden hylde, ellers er magisk jo ikke så gamle, så om 3år er han jo nok stadig i astralis.
#33(Med 4 svar)
19. november 2020 kl. 15:13
thiezen
Problemet ved at hente en tier-1 IGL udefra er at det kunne ændre spillestilen for det karakteristiske astralis, som man gerne vil beholde. Der er ingen grund til at ændre noget, som fungerer bedre end noget andet system. Hvis de selv henter en uerfaren IGL i hans tidligere stadie, så kan de forme ham i den retning, som de ønsker at en IGL på astralis skal have!
#40(Med 3 svar)
19. november 2020 kl. 15:49
raxtuzz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
DPL Admin
tjaaa, jeg kan godt forstå dig. Men det er trods alt astralis, verdens bedste csgo hold, som skal og vil forvente at de vinder hvert game, det er satme et for modigt sats imo, at tage en ung knægt op der ikke har den samme tier1 IGL erfarning. Så hellere det de har gang i nu, hvor de har spiller med magisk som igl, som jo ikke kommer med igl erfarning, men har suget til sig fra MSL/glaive. Jeg håber dog at jeg ikke har ret i det, for det kunne da være superfedt hvis det kunne lykkes at hive en IGL op fra deres acd hold, men jeg tvivler desværre på at det kan lykkes den vej.
#43(Med 2 svar)
19. november 2020 kl. 16:31
Phoey
Hvorfor skulle det ikke kunne lykkes?

Jeg ser det som den bedste mulighed for, at oplære den IGL man ønsker på fremtidens Astralis.

Det udvalgte hold kommer helt sikkert til, at læne sig meget op af første holdet. Med mulighed for sparring og indsigt i deres daglige gang, tror jeg at det bliver naturligt, at en ung fyr med lederinstinkt kommer til, at suge en masse viden og erfaring til sig igennem det samarbejde.

Man må forvente, at Astralis er interesserede, at i at videreføre deres infrastruktur hele vejen igennem systemet.

Jeg har i hvert fald fuldt tillid til, at de kommer frem til det rette talentudviklingsprogram.
#49(Med 1 svar)
19. november 2020 kl. 19:43
raxtuzz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
DPL Admin
Jeg er hellere ikke i tvivl om de nok skal hav helt styr på deres talentudviklingsprogram. Det var slet ikke det jeg prøvede at argumetere for, og min fejl hvis det kunne misforstås, men hele min point med haste, var egentlig at jeg ser ham som en slags Hunden, med alle de talenter han har fået igennem, og den vej vil speede deres acd udvilknings en del op.
Som sagt, vil være super fedt, hvis jeg tog fejl, og de fandt den nye blameF. Men derfor kan jeg stadig hav min tvivl omkring, at om 3år at de fået udvilket en ny "glaive"
#50(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 21:02
Phoey
Jeg er overbevist om, at der sidder mere end et uforløst talent derude, som kan nå det niveau indenfor fem år.
#11(Med 1 svar)
19. november 2020 kl. 12:31
walle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
De burde virkelig kigge efter Tauson fra Jyderup - kæmpe kæmpe talent
#48(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 18:49
TAUSON--
<3
#12(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 12:31
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
I ringer bare.
#15(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 12:34
Narky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Tænker de kunne gå efter folk som haste, fessor, blaq osv. Men tænker de også kunne sigte efter et hold med lidt yngre spillere
#18(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 12:39
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ohh hvor kunne det have være fedt hvis alle disse tiltag kom for 8 år siden 😅
#20(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 12:48
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Synes starten fra North.acd gav ekstremt god mening, at have noget erfaring i glace og lomme - som gjorde at mertz, acor og gade kunne komme ind i et system med noget erfaring.
#21(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 12:57
arNolder
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Gid man var ung. og var et talent x)
#23(Med 2 svar)
19. november 2020 kl. 13:26
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Hvis det var mig, der skulle sætte et hold sammen, så ville jeg helt klart overveje en konstellation, hvor det ikke nødvendigvis er den primære IGL, der er den mest erfarne. IGL har i mine øjne vist sig at være både den vigtigste rolle, samt den, der er sværest at besætte kompetent på topniveau, så hvis man kan talentudvikle en top IGL, så har man scoret kassen.
#24(Med 1 svar)
19. november 2020 kl. 13:28
Luffe-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Synes jeg faktisk, er en vildt god tanke :)
#25(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 14:31
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
tak :) Jeg tænker, at på netop sådan et hold, som bliver beskrevet, der giver det mening at "holdkaptajnen" ikke nødvendigvis behøver at være IGL.
Den unge IGL kan fokusere på sine strats og calls, mens den erfarne holdkaptajn kan hjælpe til som secondary caller og være den, der holder styr og ro på tropperne og tager ansvaret som den ansvarlige rollemodel på holdet on/off serveren.

Så er det selvfølgelig spændende, hvem man kan overtale til at tage den rolle. Det er jo ikke en position med gode udsigter personligt.
Hvis de vælger ikke at have en erfaren spiller på holdet, så kræver det bare en træner, der er så meget mere kompetent og dedikeret til holdet.
#26(Med 15 svar)
19. november 2020 kl. 14:39
Buglezz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jeg håber VIRKELIG at Astralis kigger med her;

Et OPLAGT og professionelt - men, med manglende holderfaring (hvilket i kan give spilleren) valg, ville være Baskaa / Frederik - som jeg ved at der er kontakt med.


Hold fast, hvor er han både en god knægt i virkeligheden, samtidig med en vildt dygtig, ung (18 år) CS spiller som hovedsageligt bare har fokus på cs i livet, og som virkelig vil sit hold det bedste.


I modsætning til så mange andre, er Baskaa en spiller som IKKE tænker på sine egne stats, så længe holdet spiller godt som helhed - og som gerne tager de positioner som de andre ikke gider. Ydermere har han crisp aim, god spilforståelse og god kommunikation. Giv ham chancen, og giv ham den holdindsigt og indlæring han har brug for - så er det ikke hans skyld at holdet ikke er top 10-15 i fremtiden :-)


Ser frem til at følge projektet.
#27(Med 6 svar)
19. november 2020 kl. 14:44
braadz
#28(Med 3 svar)
19. november 2020 kl. 15:06
Buglezz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
?
Han er 18. Har 1.12 kd i 4 k kampe - hans 20 sidste kampe er vel underordnet? Kender du ham? Eller er du en af dem der bare kun kigger stats brød? :)

Synes hans stats er en ting -de er godkendt. Men mentalitet tager alder i betragtning. Instilling til spillet og holdspil, samt potentiale er en helt anden og mere vigtigt ting at tage i betragtning.
#63(Med 2 svar)
20. november 2020 kl. 15:04
braadz
kigger ikke kun stats, men som thobo skriver længere nede har man aldrig hørt om ham :P. Og hans stats på faceit virker virkelig ikke til at springe nogle i øjene, ham der har jeg set på faceit engang, og synes ikke engang han havde niveau i forhold til hans elo.. som er et generelt problem på faceit.. pga så mange noobs er boostet, se selv wabaki er et klasse eksempel
#64(Med 1 svar)
21. november 2020 kl. 11:37
Buglezz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
True, man har ikke hørt om ham :D Men det er vel også netop det talentudvikling handler om? At gøre spillere(unge), talenter som ikke nødvendigvis er kendte endnu gode og dygtige? :-)

Anyway, fair nok at du har din doubt, jeg tror bare på at det kunne være godt.

God weekend m8.
#67(Med 0 svar)
22. november 2020 kl. 17:59
braadz
hvad med at tage de unge talenter man kender til som er fucking syge?? :D
#42(Med 1 svar)
19. november 2020 kl. 16:30
G4LaX
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Nu kender jeg ikke spilleren overhovedet. Men syntes ikke man kan sætte et
niveau på en spiller ud fra faceit stats.
#59(Med 0 svar)
20. november 2020 kl. 10:03
Buglezz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Helt enig - hvis man kunne det, så ville man jo også kunne tro at braadz var god :O
#29(Med 1 svar)
19. november 2020 kl. 15:02
unclejakes
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Jeg kender ikke Baskaa, men ligesom jeg skrev længere oppe ift. at det er guld værd, hvis man kan talentudvikle fremtidens stjerne IGL, så er det på samme måde en helt unik mulighed, man har for at udvikle den næste xyp9x. Kunne lyde som om han kunne være en mulighed i sådan en rolle.

Med tidsperspektivet i sådan et projekt in mente, så kan de virkelig satse på at finde en, der kan specialisere sig i 5. mands rollen. Det kræver bare en unik mentalitet i spilleren.
De fleste tophold har efterhånden stjerneawpers og stjerneriflers, men der er meget få hold, der har "stjernesupports".
Det er nok ikke guld værd ift. hvor meget man kan sælge sådan en spiller for (i modsætning til IGL som jeg har snakket om), men det er rent faktisk noget, der kan være sværere at erstatte, hvis xyp9x skulle vælge at stoppe for Astralis af den ene eller anden grund.
#30(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 15:06
Buglezz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Meget enig :) Er sikker på at det ville være et scoop.
#35(Med 5 svar)
19. november 2020 kl. 15:18
Ahmed
Tror du virkelig, at han har været et emne til Astralis talent? Han virker ikke bedre end den gennemsnitlige level 10 på FACEIT, men stats er selvfølgelig ikke alt, han springer bare mig ikke i øjnene.
#36(Med 4 svar)
19. november 2020 kl. 15:26
Buglezz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Det tror, og håber jeg, ja.

Hvis Astralis rent faktisk satser på unge talenter, så håber og tror jeg han er i betragtning :-)
#51(Med 3 svar)
19. november 2020 kl. 21:05
Thobo
Men hvor skulle Astralis have hørt om ham fra? Jeg kender ham i hvert fald ikke, og ved at han ikke er et kendt navn i den danske scene? Er bare nysgerrig :D
#52(Med 2 svar)
19. november 2020 kl. 21:31
Buglezz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Kunne være han har spillet med nogen førhen, som er prominente navne på scenen :-)
#56(Med 1 svar)
20. november 2020 kl. 09:04
Ahmed
Det kunne være jo, men det lyder bare til du er en kammerat overfor ham, jeg kan slet ikke se, ud fra den massive talentmasse der er i DK, at han skulle skille sig ud på nogen måde.
#58(Med 0 svar)
20. november 2020 kl. 10:02
Buglezz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hvis det var fordi at det var en tæt kammerat, så ville jeg da ikke vouche for ham bare fordi han er en kammerat.

Han er en god spiller, ung, godt aim, spilforståelse - og er ikke bange for ikke at være stat-king på holdet, og det er altså sjældent man finder sådan en 18 årig gut.

Lad os nu bare se :-)
#37(Med 1 svar)
19. november 2020 kl. 15:30
zaecole
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 16
evt kig på thamlike, han er lige kommet ud af kontrakt
#39(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 15:44
zyh
lmao
#38(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 15:38
Messias
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Spillere fra masonic. De har gjort det godt og er unge
#41(Med 2 svar)
19. november 2020 kl. 16:09
DOMINA7HOR
Er nysgerrig på hvorvidt zonic på nogen som helst måde er inde over eller ej. Om end måske ikke i det tidlige stadie, men senere i udviklingen/udvælgelsen. Hvis det er meningen at spillerne skal uddannes til Astralis, med samme DNA, så må idéen vel ligeledes være at samle og skabe et hold med en identitet og spillestil ala førsteholdets.

Kunne også være sjovt at kende lidt til nogle af de kriterier du vælger ud fra. Og om de rent faktisk vælgerne spillerne ud fra en identificeret spillestil, eller om spillestilen skal tilpasses de spillere de vælger baseret på deres kriterier.
#44(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 16:36
Phoey
Mon ikke hele coaching staben kommer til ping-ponge og sparre med hinanden. Jeg er sikker på, at de udvalgte bagom Astralis Talent får de rette værktøjer til at forme de unge talenter.
#53(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 21:50
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Tvivler :D
#46(Med 0 svar)
19. november 2020 kl. 17:13
fribz
Tror det kommer til at fejle krumt med det talent projekt
#47(Med 2 svar)
19. november 2020 kl. 17:54
Ven
Gad godt se zibron i sådan et line up 🤘
#57(Med 1 svar)
20. november 2020 kl. 09:05
Ahmed
zibron på 25 år?
#62(Med 0 svar)
20. november 2020 kl. 13:24
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Eller Ahmed på 30 :DDDDDDDDDDDD
#54(Med 1 svar)
20. november 2020 kl. 02:24
smed
i kan bare tage mig er også klar til at tage en plads på førsteholdet hvis der kommer skader osv folk der kender mig ved jeg kan performe mod alle spillere uanset niveau
#68(Med 0 svar)
23. november 2020 kl. 10:30
bruja
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
vi vil ha smed til cpl
#60(Med 1 svar)
20. november 2020 kl. 12:26
Zwallo
Oller kunne være et spændende pick
#61(Med 0 svar)
20. november 2020 kl. 12:47
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Helt enig, kæmpe maskine og virker ikke som mange af de andre 16-17 årige, er ikke helt med på hvor gammel han er.
#66(Med 0 svar)
22. november 2020 kl. 16:47
Migkdj
bliver Spændende at følge dem om de kan komme op på samme nivo som føste holdt var tidliger . . . =)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.