AaB siger farvel til endnu en spiller*

Først blev LeffeN og kvall fortid på AaB-mandskabet, og nu har WolflaZ ligeledes valgt at trække stikket hos førerholdet i 1. Division B.

Tilbage i slutningen af september stod AaB foran to udskiftninger, da blandt andet kvall var utilfreds med baglandet i organisationen, der foretog beslutninger om holdets fremtidige spillere uden at spørge de nuværende spillere til råds.

Nu skal AaB-truppen igen på jagt efter en ny spiller til holdkortet, da WolflaZ har valgt at trække stikket i projektet.

Dust2.dk har fanget hovedpersonen for at høre, hvad der er baggrund for beslutningen om at forlade holdkortet.

Det har været under optakt, siden vi fik de nye spillere på holdet. Vi fik ikke praccet det, som vi skulle, og jeg synes ikke, at stemningen på holdet var den bedste. Jeg følte ikke rigtigt, at jeg kunne perform det, som jeg skulle på det lineup, udtaler WolflaZ og fortsætter:

Så jeg blev enig med ledelsen hos AaB om, at der skulle ske noget nyt, og derfor valgte jeg at søge nye veje, hvor jeg forhåbentlig føler mig lidt mere hjemme på lineuppet.

WolflaZ afslører ligeledes over for Dust2.dk, at han ikke kommer til at færdigspille hverken 1. Division eller ESEA Main, da holdet allerede er i færd med at finde en erstatning.

AaB deltager i 1. Division B, hvor de indtager en forholdsvis sikker førsteplads, mens det derimod er en anden historie i ESEA Main, hvori de efter 11 kampe blot har sejret i fire af dem, hvilket bringer dem på en 84. plads.

AaB består nu af:

  • Danmark HezYy
  • Danmark d0pmax
  • Danmark Vaegten
  • Danmark Shannon
  • Danmark GiZM0

På tirsdag står holdet over for Sørby Alpha og Halstedhus.Masonic i 1. Division B.

Opdatering*

AaB har tidligere i dag præsenteret GiZM0 som deres erstatning for WolflaZ.

#1(Med 0 svar)
19. oktober 2020 kl. 01:38
KeyziN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
d0pmax er helt syg
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.