fr0slev har i øjeblikket en rating på 1,15 i Elgiganten Ligaen.

fr0slev: "Vi må håbe, at ingen af vores spillere bliver hapset"

Dust2.dk har fanget fr0slev, som sætter ord på Dust2.dk Liga Cup 2020, Elgiganten Ligaen, fremtidige forventninger og meget mere.

AGF-mandskabbet har gennem de seneste par uger præsteret flot - både nationalt og internationalt, da holdet har vist gode takter i blandt andet Dust2 Liga Cup 2020 og i den lukkede kvalifikation til Dreamhack Open Fall.

I den forbindelse har Dust2.dk fået fr0slev fra AGF i talerstolen, hvori han sætter ord på holdets seneste resultater i Elgiganten Ligaen og Dust2 Liga Cup 2020, holdets forventninger i Elisa Invitational og mere.

'Uden tvivl det bedste hold i Elgiganten Ligaen'

Efter 11 kampe har AGF lagt sig i spidsen i Elgiganten Ligaen, da de med 24 point ligger foran Lyngby Vikings og MASONIC, som indtager henholdsvis en anden- og tredjeplads.

Trods den store favoritværdi, så skulle AGF lige bruge et par spillerunder for at indtage førstepladsen. Holdet har, mod nogle af de lidt dårligere rangeret hold, brugt lejligheden til at eksperimentere på forskellige maps.

fr0slev er dog ikke et sekund i tvivl om, at han og AGF er det bedste mandskab, som deltager i denne sæson af Elgiganten Ligaen.

Der skulle lige nogle kampe til, før vi kunne sætte os på førstepladsen, men vi er uden tvivl det bedste hold i ligaen, og det begynder vi også at vise på trods af, at vi eksperimenterer lidt på forskellige maps mod hold, hvor vi kan tillade os det med tanke på, at vi stadig skal kunne vinde komfortabelt.

I AGF-lejren er det en selvfølge, at de rammer slutspillet, og at de herfra går hele vejen og vinder deres tredje sæson i streg, hvilket slår den tidligere rekord, som de endda selv havde lavet.

Den 23-årige rifler forventede forinden sæsonstarten, at Copenhagen Flames ville volde dem de største problemer, men eftersom der går rygter på, at der bliver skiftet ud i truppen, så regner fr0slev med en finale mod de kongeblå vikinger.

Jeg forventer klart, at vi ender i top 2 i grundspillet, og går hele vejen i slutspillet. Alt andet ville være en skuffelse. Da ligaen startede, ville jeg have sagt at Copenhagen Flames var vores største konkurrent i ligaen, men hvis rygterne taler sandt om potentielle rokeringer, så tror jeg, at vi ender i en finale mod Lyngby Vikings. Jeg har ikke den store fidus til Tricked på trods af, at de nok også anses som favoritter.

Klar til Elisa Invitational: Overraskelser kan forekomme

I weekenden stod den på Dust2 Liga Cup 2020, hvor alle hold fra alle divisionerne havde mulighed for at kvalificere sig til Elisa Invitational 2, som tildeler en plads til BLAST Premier Fall Showdown.

Her startede AGF-mandskabet slutspillet mod Agaming og Alpha, men det var først, da holdet løb ind i MASONIC, at de fik et par problemer. 

I finalen løb fr0slev og kompagni sammen med Lyngby Vikings, som aldrig fik et ben til jorden, og det endte også med en sikker sejr til 'De Hviie', som dermed gjorde sig klar til Elisa Invitational 2.

Vi var ærligt talt ikke vågnet helt op på første map mod MASONIC, og spillede grundlæggende rigtig dårlig CS langt hen ad vejen. Vores bundniveau er dog heldigvis godt nok til alligevel at hive sejren hjem. De resterende tre maps mod MASONIC og Lyngby Vikings var dog rimelig ‘straight forward’, og det havde været en kæmpe skuffelse ikke at vinde cuppen.

fr0slev og AGF kommer ind til turneringen som en af de lavere rangeret hold, og derfor er han også klar over, at de påtager sig rollen som underdogs.

Vi er uden tvivl underdogs sammen med Apeks, og med det sagt, er vores chancer på papiret ikke de bedste. Vores mappool er heller ikke den stærkeste, og vi mangler vanvittigt meget pracc, så vi ikke kun står med to til tre maps, vi kan flække på. Med de mange officielle kampe, vi har haft og stadig har, er det svært for os at udbygge vores mappool.

Han regner dog stærkt med, at de kan hive et map hjem hist og her, eftersom turneringen afvikles online, hvor stort set alt kan ske.

Jeg vil dog sige, at de maps, som vi er gode på, er vi også rigtig gode på! Jeg regner derfor stærkt med, at vi kan hive et map her og der. Det er nu engang online-CS, så hvis vi rammer dagen, kan der sagtens ske mirakler, men det bliver helt sikkert svært. 

Sigter efter top 5 i Danmark

Selvom AGF-mandskabet ikke spiller på fuldtid, så mener fr0slev, at han og AGF ikke er langt fra x6tences niveau, og det er derfor ikke helt udelukket, at de i fremtiden overtager deres spot i top 5 i Danmark.

Udsigterne for at indtage pladsen som det 5. bedste mandskab i Danmark er gode. Jeg synes ikke, at vi er langt fra x6tence, men når det kommer til de resterende hold i top 5, så er det en helt anden snak. Der skal vi længere ud i fremtiden, og man må heller ikke glemme, at vi stadig ikke spiller fuldtid, hvilket naturligvis er en kæmpe ulempe i vores konkurrence med de andre hold.

På den internationale scene har AGF ligeledes haft gang i den, da holdet har deltaget i diverse mindre turneringer, som i sidste ende har resulteret med en yderst godkendt 50. plads på HLTVs rangliste.

Den unge rifler tør dog ikke spå, hvor langt deres potentiale rækker, men er sikker på, at de ikke er færdige med deres udvikling.

Jeg tør næsten ikke spå, hvor langt vores potentiale rækker. Det simpelthen for svært at sige på nuværende tidspunkt. Det faktum at vi ligger nummer 50 på HLTVs rangliste er en milepæl, som vi selvfølgelig er super tilfredse med, og jeg tror helt sikkert, vi kan komme længere op.

At ramme top 30 i verdenen er derimod en helt anden historie, da det er svært at skrabe point sammen, når alle turneringerne foregår online som følge af COVID-19.

Holdet må, indtil LAN-turneringer bliver mulige igen, vise god figur i diverse turneringer og håbe på, at ingen af deres spillere bliver hentet i mellemtiden.

Til gengæld er der langt op til top 30, når alle kampe foregår online. Jeg tror ikke engang, det er muligt at skrabe point nok sammen til at ramme top 30, uanset hvor mange kampe vi vinder online ift. de turneringer, vi spiller.

Vores test som hold bliver at kvalificere os til LAN-turneringer, når tingene åbner op igen og gøre god figur der. I mellemtiden må vi håbe, at der ikke er nogle spillere, der bliver hapset.

AGF består af følgende:

  • Danmark fr0slev
  • Danmark TMB
  • Danmark Kristou
  • Danmark netrick
  • Danmark Lukki
     
  • Danmark FaagaN (coach)

På næste mandag, klokken 19:00, løber AGF sammen med Enable i Elgiganten Ligaen.

#1(Med 0 svar)
30. september 2020 kl. 22:59
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dust2TV sub
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det går pisse godt. De har to megatalenter.
Hvor langt kan det mon trækkes. Kunne én enkelt superspiller rykke dem i top 30?
#2(Med 0 svar)
30. september 2020 kl. 23:48
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Frøslev er mega nice! AGF er mega nice! wuhuu
#3(Med 0 svar)
1. oktober 2020 kl. 12:17
DH_JanLund
Der må ikke sælges ud nu.... KSDH!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.