wezx: "Vi skal vinde vores division"

wezx og kompagni blev for nylig en del af AGF-familien, og det, og meget andet, har Dust2.dk fået en snak med IGL'en om.

Dust2.dk har fået AGF Academys IGL, wezx, i talerstolen, hvor den erfarne herre sætter ord på holdets udskiftninger, projektet i AGF, eventuel skuffelse og meget mere.

Tilbage i slutningen af juni kom det frem, at det daværende Sørby Flames-mandskabet, som bestod af wezx og kompagni, havde valgt ikke at forlænge med organisationen, som er kendt for deres talentafdeling.

Sammen med udmedlingen blev det også udmeldt, at Q-Q, som nåede at være en del af holdet i mere end tre år, blev smidt i kulden af mandskabet.

Valget om at sige farvel til den 17-årige rifler kommer efter, at holdet og specielt Q-Q havde ramt en stopklods i deres udviklingsprocess. 

Vi var over en længere periode stagneret i udviklingen på holdet, og specielt Marcus’ (red. Q-Q) individuelle udviklingspunkter var i en længere periode gået i stå. Det var derfor naturligt for både Marcus og resten af holdet at søge nye veje ved kontraktudløbet med Sørby Esport.

Som en erstatning for Q-Q, bragte AGF Academy den tidligere Aalborg Rebels-spiller, PR1mE, ind i varmen. Ifølge den 28-årige IGL bringer nytilkommeren et par vigtige kvaliteter, som var manglet.

PR1mE er ikke er ukendt blandt spillerne, da han har en fortid med flere af de unge gutter, som han spillede sammen med under Sørby Main-banneret.

Mathias (red. PR1mE) er en spiller, som tilføjer en masse nye ting til vores spil. Han bidrager med en del taktiske inputs, og han er som spiller mere aggressiv og uforudsigelig på serveren, hvilket har passet godt ind i vores ellers meget statiske spillestil.

Udover tilføjelsen af PR1mE, så har Phoey prøvet kræfter med holdet gennem de sidste par uger. Her er man meget tilfredse indtil videre, og man håber på, at det kan blive til en permanent aftale.

Vi har de sidste par uger haft en gensidig prøveperiode med Lasse (red. Phoey) som coach. Han udfylder nogle af de huller, som vi mangler på vores mandskab, både inde- og uden for serveren. Vi er alle rigtig glade for ham og vi håber, at det gode samarbejde vil fortsætte efter endt prøveperioden.

wezx ser et kæmpe potientiale på holdet, og han er ikke bleg for at skrive, at de meget vel kan spille sig op blandt Danmarks ti bedste hold.

Jeg ser et kæmpe udviklingspotentiale på vores hold, og jeg er ikke i tvivl om, at vi på sigt kan spille os ind på den danske top 10-liste. Hvor langt det rækker derfra, det er svært at spå.

AGF Academy tog endnu en sejr til sejr i 1. Division, da de var i aktion i tirsdags og onsdags. Her bragte holdet sig op på en 5-0 score og indtog dermed førstepladsen i gruppen.

Det er også forventet, at man slutter på den placering, når grundspillet er ovre i november, og at man rykker op i Danmarks førende liga, Elgiganten Ligaen. 

Vi skal vinde vores division, og det vil være en stor skuffelse, hvis vi ikke kommer ud, som etter i gruppen. I relegationkampene kan alt ske, men vi har en forventning om at rykke op i den bedste liga i Danmark.

Udviklingsprojekt i AGF

Baglandet bag AGF har udviklet sig massivt gennem de sidste par uger, efter holdet kommer til at agere "rugeklub" for North, mens man ligeledes har hentet wezx og kompagni ind som akademihold.

Alle hos wezx og kompagni håber også på, at de er det næste talent, som førsteholdet henter op i fremtiden.

Vi er et udviklingsprojekt i AGF, og vi håber alle, at vi i fremtiden kan spille os ind på førsteholdet. De kan godt sagtens hive en eller flere af vores spillere op, hvis det lystes. 

Selvom omgivelserne i Sørby var tilfredsstillende, så havde man noget større i tankerne.

Tiden hos Sørby Esport har været rigtig god for os alle, og Sørby har givet os nogle rammer, som har været med til at udvikle alle spillerne på holdet. Vi følte dog selv, at vi var kommet til et punkt, hvor vi skulle videre som hold og forsøge os med noget større. 

AGF Academy består af:

  • Danmark SaCuL
  • Danmark FeZ
  • Danmark wezx
  • Danmark PR1mE
  • Danmark void
     
  • Danmark Phoey (på prøve om coach)

På tirsdag har mandskabet et topbrag mod forsinket5 på programmet.

#1(Med 3 svar)
11. september 2020 kl. 09:41
fribz
Fuck hvor fedt, Phoey! Krydser alt jeg har på dine vegne, du er en pisse dygtig coach
#2(Med 0 svar)
11. september 2020 kl. 10:27
Equip
Meget enig, kompetent mand! Held og lykke Lasse. De skal nok få succes, medmindre AGF får solgt spillere og hiver nogle op fra det mandskab.
#3(Med 0 svar)
11. september 2020 kl. 12:03
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Kæmpe +1. Virkelig en dedikeret coach som gør rigtig meget for de hold han coacher og så er han bare pisse dygtig til det han gør!
#4(Med 0 svar)
11. september 2020 kl. 12:16
Cacci
+1 Phoey har styr på sit shit! :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.