TENZKI har været en del af Nordavind siden marts i 2019.

TENZKI: "Vi tog en forhastet beslutning"

Dust2.dk har fået TENZKI i talerstolen, hvor han sætter ord på holdets beslutning om at sige farvel til NaToSaphiX.

For fire dage siden blev et tomrum dannet i Nordavind-lejren, efter danske NaToSaphiX blev afskediget på holdet, da AWPeren og resten af holdets spillestil ikke passede sammen side om side.

I den forbindelse har Dust2.dk fået kontakt til Nordavinds TENZKI, som sætter ord på fjernelsen af NaToSaphiX, ambitionerne hos holdet, om den 23-årige spiller blot var en lappeløsning og meget, meget mere.

En forhastet beslutning

Tilbage i midten af januar blev NaToSaphiX og HS præsenteret som nye navne hos Nordavind, og nu, knap syv måneder efter, er den 23-årige, danske AWPer blevet fortid i den norske organisation.

TENZKI guider os igennem hele situationen, og starter ud med at fortælle om starten i Nordavind, hvor hurtigt ramte en barrierer, eftersom holdet tidligt måtte se sig uden RUBINO, da nogle helbredsmæssigeproblemer forbød det.

Vi var igennem nogle rigtig svære måneder, lige siden vi mistede RUBINO. Vi havde ingen ingame leader, og vi vidste ikke præcist, hvordan vi skulle sætte os selv op som et hold. 

Den 26-årige rifler fortæller også overfor Dust2.dk, at holdet aldrig fik det 'look', som var planlagt. Holdet tog en forhastset beslutning om en spiller, som de egentlig ikke havde nogle reél plan for.

Norvdavind-mandskabet prøvede i en længere periode at få NaToSaphiX' AWP til at passe bedre ind, men i sidste ende fungerede det ikke, og holdet manglede nogle kvaliteter, som NaToSaphiX ikke var i besiddelse af.

Det hele startede egentlig med, at holdet slet ikke skulle have set ud, som det egentlig gjorde. Vores planer fra start var helt anerledes, og det satte os i en lidt forhastet beslutning om at bare tage en spiller, som der ikke var en reél plan om, hvordan han skulle bruges.

Vi har længe prøvet at få NaToSaphiX' AWP til at fungere på en måde, som gavner holdet, samt den måde vores nuværende IGL, HS, caller på. Det fungerede i sidste ende ikke helt, og vi manglede nogen kvaliteter, som ikke var NaToSaphiX' stærkeste.

TENZKI forklarer ligeledes, at holdet havde en anden spiller i tanke, men i sidste øjeblik valgt han at fortsætte karrieren hos sin daværende organisation. Det gjorde, at det lige pludselig skulle gå hurtigt med at finde en femte mand.

Da den AWP, vi havde tænkt os at få, hoppede fra i sidste minut, fordi han ville være loyal til sin daværende organisation, og resten af os havde underskrevet en kontrakt med Nordavind, så skulle det hele lige pludselig gå hurtigt med at få en AWP ind på holdet. Hvilket var en kæmpe fejl fra vores side som hold.

Med et kig tilbage på sitautionen er TENZKI ikke i tvivl om, at de ikke havde så travlt, som de gjorde det til. Han fortæller også, at ikke alle var tilfredse med tilføljelsen af NaToSaphiX.

Vi havde ikke så travlt, som vi gjorde det til, og vi skulle have testet tingene igennem, før vi tog en beslutning. Ikke alle var enige om at tage NaToSaphiX med om bord, men som sagt, så blev der taget en chance om, at alting nok skulle fungere, og ellers ville vi arbejde os igennem det.

Dust2.dk spurgte indtil, om NaToSaphiX eventuelt var en lappeløsning, men det afkræftet TENZKI, da holdet tidligere havde haft hans navn i sammenhæng som deres sidste spiller.

Jeg vil ikke kalde tilføjelsen af NaToSpahiX for en lappeløsning, da hans navn var oppe på tale flere gange. Vi snakkede om ham efter hans tid hos Heroic, da vi vidste hallzerk skulle til Dignitas. Det var bestemt ikke en lappeløsning, men derimod bare en forhastet beslutning.

Anderledes type af AWPer mangles

Som nævnt tidligere, så passede NaToSaphiX' spillestil ikke ind på holdet, og det har fået Dust2.dk til at spørge indtil, hvilken type AWP, holdet mangler for at tage niveauet et skridt længere op.

Den AWPer, som vi søger som hold, er én, som gerne vil åbne mappet op for holdet. Vi har manglet en AWPer på T-siden hele tiden. Spilleren skal tør tage chancer. AWPeren, er den, som nemmest kan skabe mest impact, men samtidig også en del af hele fundamentet som hold. 

Hovedsagligt så beskriver TENZKI, at holdet mangler en spiller, der ikke har en låst spillestil samt kan irritere og forstyre modstanderen på flere måder.

Vi har brug for en AWPer, som adapter til, hvordan folk spiller samt finder huller i deres execute til at forstyre dem. Det er vigtigt for alle parter at vide, hvor hinanden står. Det hele skal heller ikke alt være "hubulu" og grønne skove. Det må gerne være en AWPer, som ikke er låst på sin spillestil.

Hvorfor fandt skiftet sted nu?

TENZKI fortæller, at holdet i flere måneder prøvede at få det hele til at fungere, men til sidst måtte de indse, at det ikke ville blive en realitet.

Efter mange måneder med at arbejde med NaToSaphiX og nogle af de få ting, som vi gerne ville have til at ske alligevel ikke skete i det længere løb. var det tid til at snakke om et skifte. Vi prøvede i flere omgange at hjælpe ham til vores fordel og prøve at få ham ud af sin comfort zone.

Der skete bare ikke nok på de aspekter, så vores coach (red. Rytter) valgte alene med Nordavind, at det var tid for holdet som helhed at rykke videre og nå dertil, hvor folk gerne vil. 

Uden nogen udvikling på flere af aspekterne blev NaToSaphiX indkaldt til et møde med holdets træner, Rytter, og ledelsen, som fortalte, at de to parter havde nået vejs ende. 

TENZKI forklarer dog, at begge parter er kommet bedst ud af sitatuinonen, og NaToSaphiX modtog beskeden meget professionelt.

Vi spillere fik at vide, at det var uden NaToSaphiX på holdet, da det blev set som den manglende brik i at kunne gøre mere skade. Statistikker er ikke alt, da der er mange aspekter uden for serveren, der også har betydning. Men folk på dette hold yder meget mere, end hvad der bliver vist.

Efter at Rytter og vores ledelse havde taget beslutningen, blev samtalen taget med NaToSaphiX. Hvilket, efter hvad jeg har hørt, blev taget rigtig fint. Han var forstående og kunne sagtens se, at alting ikke var helt, som de skulle være. 

Begge parter er nok kommet bedst ud af sitationen, da spillestilen ikke passede helt sammen.

"Skuffende ikke at have ramt top 30"

Nordavind formåede ikke at blive en del af top 30 én eneste gang, og det er også noget, som TENZKI mener er rimelig pinligt. 

Det skyldtes, efter TENZKIs mening, blandt andet, at holdet har foretaget en masse udskiftninger, som har gjort holdet ustabile. 

Jeg må ærligt indrømme, at jeg synes, det er pinligt, vi ikke har formået at ramme top 30 bare én gang. Vi har skiftet så mange roller rundt hele tiden, hvilket har gjort os ustabile. Vi har haft nogen gode øjeblikke, hvor jeg følte, vi var på rette spor, men så blev alt smidt væk igen. 

Men det er da 100% sikkert, at vi alle prøver ramme top 30. Det er vores egen skyld, at vi ikke har præsteret bedre, og jeg er også skuffet over min egen præstation i år. Jeg ved, jeg kan gøre bedre individuelt og for holdet

Nordavind består af:

  • Danmark TENZKI
  • cromen
  • H4RR3
  •  HS
     
  • Danmark Rytter (coach)
#1(Med 1 svar)
13. august 2020 kl. 22:38
ruggah
Major deltager
Clickbait much? Det handler vel primært om tilføjelsen af ham, mere end hans afgang?
#4(Med 0 svar)
13. august 2020 kl. 23:23
farlig
Major deltager
Nøglespiller
Vinder af Dust2 Fight Club
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Ja synes sgu også jeg blev clickbaitet lidt :D
#2(Med 1 svar)
13. august 2020 kl. 22:38
Seneberg
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
NATO. Jeg mangler en esport underviser 6 timer om ugen på Fyn. Du skriver bare mate ;)
#23(Med 0 svar)
14. august 2020 kl. 14:01
Patman
6 timer om ugen er da dælme ik meget :o
#3(Med 1 svar)
13. august 2020 kl. 22:44
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Skægt, jeg så ellers Nato, som værende den eneste på det Lineup, som havde et reelt niveau. Jeg kan ikke se hvilken spiller over Nato’s niveau, der skulle have et ønske om at tilslutte sig dette Line up..
#5(Med 0 svar)
13. august 2020 kl. 23:24
sekke
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Nato's niveau er jo ikke meget værd for Nordavind, hvis han ikke kan det som de gerne vil have ham til.
Men alt andet lige, så er er jeg delvist enig med dig og jeg håber at han får muligheden for at vise hvor dygtig han faktisk er.
#6(Med 0 svar)
14. august 2020 kl. 00:05
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Vil ikke være en idiot men "TENZKI forklarer dog, at begge parter er kommet bedst ud af sitatuinonen"
Bare slet når det er rettet :) Det er nok gået lidt for stærkt.
#7(Med 2 svar)
14. august 2020 kl. 00:13
Akaya
Det der er da vidst kun den halve historie? Får vi mere gossip! Følg med i næste episode!
#16(Med 1 svar)
14. august 2020 kl. 12:53
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg håber også på et længere svar fra Natosaphix xD
#25(Med 0 svar)
14. august 2020 kl. 14:43
Akaya
Får du nok ikke :D
#8(Med 0 svar)
14. august 2020 kl. 06:31
PillerPaller
Så mangler vi bare den anden side af mønten :)

Hvor sidder man i øvrigt med en fornemmelse af, at ham der tenzki anstrenger sig for ikke at fortælle hele historien :) han er sikkert en fornuftig fyr, men lige her, fremstår det bare falsk og lidt usympatisk - men sådan er det vel ofte når man lader sig interviewe med halv mundkurv... så hellere lade være.
#9(Med 0 svar)
14. august 2020 kl. 07:52
jensLYN
NATO virker som en rar fyr, men mon ikke der er lidt problemer med kemien uden for serveren. Han viser jo fine stats på sine hold, men er bange for tingene ikke altid klikker offline.
#10(Med 0 svar)
14. august 2020 kl. 09:34
zaecole
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 16
ikke brudt mig om tenzki lige siden dengang han leavede en brutal retake server med en 7-7 score og skrev "you all suck" i chatten
#11(Med 0 svar)
14. august 2020 kl. 09:54
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Artiklen er sådan set spændende nok, men den ville lige have fået et lag mere, hvis man havde fået NATOs side af sagen med - eller om ikke andet havde givet ham muligheden for det :)
#12(Med 1 svar)
14. august 2020 kl. 11:35
cellar32k
Jamen vil alle hold ikke helst have en awp der har mulighed for at åbne på T-siden fremfor en passiv?
#13(Med 0 svar)
14. august 2020 kl. 11:56
majez
Jo, der er da ikke noget værre end en der kun kan sidde og holde en vinkel :D

Ikke at jeg siger Nato kun kan det, kender ham overhovedet ikke som spiller.
#14(Med 3 svar)
14. august 2020 kl. 12:03
zyh
Det udstiller Nato ret så meget det her, skulle det ikke har været en god ide at lade Nato komme frem med sine pointer i samme tråd?
Nu synes jeg altid tenzki har virket ret hård og kontant, men det her giver mig sgu en fornemmelse af, at det var en god ting for nato for slippe ud af det hold. Det er både usympatisk, men også generende for læseren at se et andet menneske indirekte sable en spiller ned. Den afsluttende tekst kunne have været rigeligt, der var ikke grund til at sige mere.
#18(Med 2 svar)
14. august 2020 kl. 12:59
TENZKI
Jeg prøver ikke at udstille Niels overhovedet. I første omgang når holdet skulle laves kom han ind på holdet fordi jeg altid har haft et godt øje til ham. Vi er gode venner og altid ville spille sammen, bare ikke kunne få det til at hænge sammen med de forskellige hold vi nu har været på.
Det hele er lidt min skyld at nogen på holdet har været utilfreds med Nato kom ind, da det var mig som foreslog ham og bestemt direkte bedte ham om at komme ind, selv om der var utilfredshed.
Nato var professionel hele vejen igennem, aldrig forsent, tiltede ikke, gav aldrig op. Vores eneste problem var at få AWP'en til at fungere efter vi mistede vores IGL og vi har spillet uden en erfaren IGL i så lang tid.
Nato tilføjede også selv til holdet at han følte den måde han kunne lide at spille på måske ikke passede helt med den måde som der blevet callet på. Noget jeg har fuld forståelse for på hans syn, og jeg var tildels enig med det.
Men i sidste ende hvis han ikke følte det var den korrekte spillestil for ham, og resten af holdet følte det var.

Vi lavede bare den fejl, som er en kæmpe fejl og det er INTET imod Niels. At vi ikke testet at spille sammen før vi signede kontrakten. Så vi kendte ikke hinanden spillemæssigt. For der er absolut ingenting galt på det personlige med ham.
Jeg er ked af hvis du føler jeg prøver sable ham over. Men jo han skulle da nok have haft sine egne ord ind, hvilket ikke var op til mig.
#20(Med 1 svar)
14. august 2020 kl. 13:03
zyh
Jeg synes det lyder langt bedre det dér gode tenzki og de ting der er nævnt er nok også taget ud af en anden kontekst. Personligt er det meget mere humant at få det fra den vinkel og sætter også historien i et andet lys, men medierne er jo også altid gode til at spørge ind til de rigtige ting ;-)
#21(Med 0 svar)
14. august 2020 kl. 13:07
TENZKI
Jeg skulle måske have formuleret mig selv bedre, men det kunne også have blevet trukket i den forkerte retning. Jeg skulle helt klart have taget mere af skylden i at han kom ind på holdet uden at vi testet med hinanden, det var ikke professionelt fra vores side.
#15(Med 1 svar)
14. august 2020 kl. 12:03
Sheru
God historie/artikel, men hvor er det da uprofessionelt af TENZKI at udlevere så mange interne og personlige ting om en anden person. Det synes jeg virkelig er ulækkert. Alt det der skal holdes internt og intet andet!
#19(Med 0 svar)
14. august 2020 kl. 13:03
TENZKI
Der er faktisk ingen personlige ting om Nato indgået i det her interview og han er en fantastisk person og den mest professionelle person jeg har spillet med. Der var ingen interne PROBLEMER med ham. Alt handlede om spillestillen ikke var som vores IGL og coach synes.
#17(Med 0 svar)
14. august 2020 kl. 12:53
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Synes lidt jeg mangler den anden side.. Får ikke ligefrem Nato til at fremstå specielt prangende, hvilket ikke rigtig har været mit indtryk.

Jeg tænker det er godt for Nato at komme ind på et andet hold, hvor jeg tænker humøret kun kan være højere :)
#22(Med 0 svar)
14. august 2020 kl. 13:54
cleansation
rigtig godt interview, og fedt at med noget indsigt i hvordan det hele er forgået.
#24(Med 0 svar)
14. august 2020 kl. 14:07
Messias
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Dejligt med svesken på disken.
Godt interview.
#26(Med 0 svar)
14. august 2020 kl. 15:15
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Gad godt se ryxxo i det setup.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.