Det unge talent skal hjælpe TeamOne i en kvalifikation, hvis man skal tro Globo Esports.

Medie: MIBR et skridt tættere på ny spiller

En rapport fra det brasilianske medie, Globo Esports, vidner om, at meyern er et skridt tættere på at være fortid i MIBR, som angiveligt er meget tæt på at hente trk.

Det er ikke mange dage siden, at HLTV og Globo Esports erfarede, at MIBR var ude efter trk som en erstatning for argentinske meyern.

Dette skifte er nu et skridt tættere på at blive en realitet, da trk er så langt i forhandlingerne med MIBR, at hans nuværende hold, TeamOne, har henvendt sig til meyern som værende stand-in for dem i den kommende Mythic Cup kvalifikation.

Det skriver Globo Esports.

meyern skulle efter sigende være blevet tilbudt at blive udlejet til TeamOne, mens han alligevel sidder på bænket i MIBR, men dette tilbud har den blot 17-årige argentiner sagt nej til. Han skulle dog have indvilget i at hjælpe til i kvalifikationen til Mythic Cup, hvis man skal tro Globo Esports.

Rapporten nævner ydermere, at forhandlingerne med trk stadig er i gang, men at en aftale er meget tættere på at blive en realitet end før, hvilket ville sætte meyern i klemme, da han vil komme til at sidde på bænken hos Brasiliens næstbedste hold, og meget tyder derfor på, at den unge spiller snart skal på udkig efter et nyt mandskab.

Hvis rapporten om meyern som stand-in taler sandt, så kommer TeamOne til at stille op med følgende hold i Mythic Cup-kvalifikationen:

  • meyern (stand-in)
  • Brasilien Maluk3 
  • Brasilien prt
  • Brasilien pesadelo
  • Brasilien b4rtiN

 

#1(Med 0 svar)
9. maj 2020 kl. 22:31
fa1thh
pfff brasiliens bedste hold?? ikke rigtigt
#2(Med 0 svar)
10. maj 2020 kl. 00:03
exigo
Det sku Furia d er er brasiliens bedste hold og ikke mibr fyi
#3(Med 1 svar)
10. maj 2020 kl. 10:43
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det var ikke længe meyern kunne bruges og/eller til at bevise sit værd.
#4(Med 0 svar)
10. maj 2020 kl. 15:11
MrBlond
Desværre ikke.
#5(Med 0 svar)
10. maj 2020 kl. 15:15
MrBlond
MIBR Brasiliens bedste hold aaarh, begynder mere og mere og se Furia som det de er ret vilde! Elsker det der aggressive CS, de disker op med.😄
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.