holzt og Ambush på en delt førsteplads i ESEA Main.

Ambush sikrer delt førsteplads i ESEA Main

Den 17. marts er officielt den sidste dag i den regulære sæson i de forskellige ESEA divisioner. Flere danske hold mangler stadig en håndfuld kampe, især i ESEA Advanched, men i ESEA Main har Ambush allerede spillet alle deres kampe.

Her er det blevet til imponerende 14 sejre og kun to nederlag. Kun de to franske mandskaber, Limitless og Boys in Blue har slået det danske mandskab, hvor danskerne i deres seneste ti kampe kun har givet mere end ti runder til modstanderne en enkelt gang.

- Du kan finde hele stillingen her.

Kun russiske famous5 har samme score som Ambush, imens det kun er Make Your Destiny, dogmens og Immigrants5 der kan nå oppe på samme antal sejre.

32 hold går videre til playoffs, hvor tre danske hold ligger lige på grænsen til med en sejr i deres sidste kamp at være med i spillet om en af de sidste pladser i playoffs. Det kræver dog at KOM NU LA, dopeGAMINg og AaB esport vinder deres sidste kamp, hvor sidstnævnte dog møder ImmuNe i deres sidste kamp.

Netop ImmuNe og AGF er sikrer på en playoffs plads, imens ez premier, Team Looking for Org og Dynamic 5 alle bør sikre sig en sejr i playoffs med bare en enkelt sejr i en af deres sidste kampe. De otte bedste hold i playoffs rykker op i ESEA Advanced.

Esportal
#1(Med 0 svar)
7. marts 2019 kl. 10:32
zyh
Flot af AGF, dejligt at se!
#2(Med 0 svar)
7. marts 2019 kl. 12:38
KeyziN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Neffo effekten
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.