WhiteBIT Community Clash er live! Hjælp Danmark til sejr ved at spille kampe i Dansk 5 Mands Stack på FACEIT
LIVE
CPH Esport søger spillere
18. august 2022 kl. 12:58
FolsomFuckboii
SPILLERE SØGES!

Så er der muligheder til aspirerende esportsudøvere i København: Vi mangler spillere til vores nye teamgames hold!
Det drejer sig om følgende hold:

CPH Esport | Elite: Mangler 3 spillere (potentielt 5) med niveauet FACEIT lvl 10+. CPH Esport | Elite er hvad navnet antyder; holdet for dem, som ønsker at spille med blandt de bedste CS:GO rækker i Danmark, og som ønsker at forfølge en seriøs CS karriere. Holdet ledes af en meget erfaren træner, som både driver egen organisation, har hold i 1. division af Powerligaen, og har erfaring med CS på højt plan siden 1.6. Fysisk træning sker onsdag 17-19 i Nørrebrohallen, og dertil kommer en ekstra onlinetræning samt ugentlig kampdag i Powerligaen 4. division.

DET HASTER MED AT TILMELDE SIG ELITE, DA VI SKAL VÆRE SIKRE PÅ VI KAN STILLE HOLD TIL POWERLIGAENS START: SØG I DAG, IKKE I MORGEN.

CPH Esport | Talent: Søger 5 spillere med niveauet FACEIT 7-10 (eller lign. fx Supreme eller Global Elite). Talent er til de dygtige og seriøse spillere som gerne vil tage deres spil til topniveau. Holdet ledes af tidligere semi-pro spiller med baggrund i uddannelsessektoren. Fysisk træning er tirsdage kl. 17-19. Derudover spilles der i Pokalrækken af eSportligaen, og der kan evt. aftales ekstra online træningsdag.
#1(Med 0 svar)
18. august 2022 kl. 16:42
eddieboy
Hvor skriver man til jer?
#2(Med 0 svar)
22. august 2022 kl. 22:08
FolsomFuckboii
Her! Ellers så skriv til fred#3597 eller udfyld skemaet på docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc9v7gTt1GJXAKZzm..
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.