Opret Log ind
Jonas ‘sirr’ Loges
Navn: Jonas Loges
Niveau: Elite
Nick: sirr
Indlæg: 2331
Medlem siden: 11-05-2017
Steam verificeret: Verificeret
Medlem nr: 3068
Badges:
Detaljer
Former teams:
SharkGaming (CSS)
Copenhagen Wolves (CSS)
Ministry Of Defence (CSS)
HastaLaVista (CS 1.6)
Viborg Vipers (CSS)
Speedgaming (CS 1.6)
Richmond (CS 1.6)
Playzone (CS 1.6)

2018 - Runner-up til årets bruger på Dust2:
http://www.dust2.dk/Nyheder/7496-dust2dk-awards-20..

2018 - Nomineret til årets bruger på Dust2: http://www.dust2.dk/Nyheder/7469-dust2dk-awards-20..
Seneste indlæg
Det er også virkelig fedt når man ser streamere som faktisk kan lide det de spiller, og ikke leger sell-outs som mange af de større streamers. Noget de selvfølgelig kan siges at være semi-nødsaget til for at kunne leve af det, hvor det omvendt er ret tydeligt at se det ikke er et spil de elsker.

Kan ikke se videoen her på arbejde pga. lorte-gøgler net, men det lyder i hvert fald fedt med mindre videoer som er mere spiselige :-)
" jeg mangler mere erfaring fra de store turneringer, før jeg har det, der skal til for at bringe et hold fra ESEA Advanced til ESL Pro League."

Var det opgaven i North? Sådan, niveau-wise? :D. Jooke, rigtig fed artikel om en person der i dén grad brænder for det han laver og gør et skide godt stykke arbejde for den danske scene :-)
Fedt med lidt streamer-insight, mate - jeg vil glædeligt komme ind og chatte med en anden oldschooler :D. Men, Escape from Tarkov, er det ikke allerede godt outdated ift. viewers? Tænker at de store streamers sætter standarden, virker det i hvert fald til, og de fleste har jo kastet deres kærlighed til COD MW/ WZ - måske det kunne give dig et boost, medmindre du selvfølgelig bare er rigtig glad for EFT og vil have de specifikke seere dertil :-)

Og nåja edit: Din titel på din guide er ekstremt bred - de fleste laver en "Hvorfor skal jeg købe EFT?" "Sådan spiller du dit første spil i EFT" "Gameplay i EFT" osv.

For mig personligt er 49 minutter alt, alt for lang tid når det er en guide, medmindre det var noget ala "EFT - Alt du skal vide fra første startup til du er et bæst".