Opret Log ind
POWER blog: En blandet landhandel
Vi har endnu en blog klar til jer fra Heroic's MODDII, som denne gang kommer vidt omkring IEM kvalifikation, huskøb og slåskamp.
Skrevet af: rijaH    17. februar 2017 13:40      

Vores faste POWER blogger MODDII har været ved tasterne igen og skrevet endnu en blog til os her på Dust2.dk. Som overskriften antyder, så er det lidt af hvert der kommes ind på i denne omgang. Ordet gives hermed videre til MODDII.

Vi er lige landet i Kastrup efter at have været til DreamHack Leipzig i Tyskland, og om få timer skal vi spille IEM kvalifikation. Vores første modstander er Berry's team ANIMALS, som vi vinder over og møder derefter franske mvw, som ikke udgør nogen større trussel.

Det bliver tid til endnu en fransk modstander, nemlig Vexed, og de bider da lidt fra sig, men vi vinder kampen 16-8. Vores sidste kamp er afgørende for, om vi går videre til den lukkede kvalifikation, som finder sted i starten af februar. Vi møder Outlaws i en BO3, og den kamp bliver ikke helt så let, da vi starter ud med at tabe Dust2 14-16.

Næste map er Nuke, og der føler vi os lidt bedre tilpas og vinder også mappet 16-5. Sidste og afgørende map bliver Train, og det går fandeme rigtig skidt, for vi er bagud 3-12 i første halvleg. Det er tid til et giga comeback, så det er bare at komme i gang, for triumfen kommer ikke uden kampen. Vi gør det fandeme, efter nogle meget tætte runder og et comeback er vi videre til den lukkede kvalifikation med scoren 16-14.

Om to dage møder vi Rogue i et opgør om en plads i ESL Pro League Season 5. Det ville være så forfærdeligt, hvis vi tabte den kamp og skulle rykke ned til ESEA Premier Season 24, så den skal vi bare vinde.

Mine tanker er dog lidt et andet sted lige i dag, for min forlovede og jeg har købt hus her i Slagelse, og flytter ind til sommer. Så svenskeren her, bliver sgu i Danmark til han dør!

Ej men det bliver så fedt, en ting er at få sit eget hus, et andet er at jeg får en nyrenoveret giga kælder til et gamer område! Men endnu federe er det dog, at komme væk fra dette ghetto-kvarter som vi bor i lige nu.

Jeg husker tydeligt en af de første måneder, jeg boede her i ghettokvarteret, der havde vi besøg af IvanB/mullen og Privaa til noget hygge LAN. Vi ender i byen på en pub for at se en Kessler boksekamp, og på vejen hjem fra byen, og ca. 20 meter fra vores hoveddør, bliver vi omringet på en sti af 10 maskerede gutter af anden etnisk herkomst. De har seriøst dødningehoved masker på, hvor klamt var det lige, men vi ved udemærket godt, hvad dette ender ud i.

Vi er IvanB og jeg, samt min forlovede og hendes veninde, så vi er klart i undertal og må bare prøve at tage det så roligt som muligt. Men pludselig sparker en af dem IvanB direkte i sækken og trykker hans ribben ind, så han bliver liggende på jorden. De rører heldivis ikke pigerne, men den største brune hulk jeg ever har set, kommer hen til mini mig og nikker mig den største skalde bortset fra hans aim svigter så det er min næse han rammer.

Så begynder blodet at løbe og bødlerne forsvinder, så Ivan og jeg kan komme op i lejligheden og få ringet til en ambulance. Jeg laver simpelthen en Hans og Grethe aka sneglespor af blod hele vejen hjem og Ivan kan knapt bevæge sig uden smerte. Pigerne får fat i både politi og ambulance og vi ender op ude på skadestuen. Velkommen til Danmark mr. Moddii.

Det er selvfølgelig overhovedet ingen sjov oplevelse, men jeg kan ærligt ikke lade være med at trække på smilebåndet ved tanken om det blå mærke på ivans mave, som han måtte gå rundt med i flere uger, af et skoaftryk, som er en tro kopi af en adidas sko.

Nå, tilbage til nutiden og til kampen mod Rogue om en plads i ESL Pro League. Det er en Bo3 og vi starter ud på Train, som vi faktisk taber 14-16, og det er bare dette, der ikke må ske. Vi bliver nødt til at rejse os fra asken og få denne vigtige kamp i hus. Næste map er Nuke og vi bider tilbage med et win på 16-11.

Sidste og afgørende map er Mirage, så er det fandeme nu boys, så er det bare at spænde hjelmen og om at holde tænderne lige i munden! Det går faktisk legende let, og vi afgører kampen 16-1! YES, vi gjorde det, og nu kan vi ånde lettet op.

Vi skal ind til vores lokaler i København for at mødes med Nikolaj Nyholm, som ejer RFRSH, og så skal vi samtidig møde en mand ved navn Erling, som er terapeutuddannet og eksamineret ved Body Self Developments system. Det lyder nu meget spændende, men jeg aner intet om, hvad dælen den Erling mand laver. Men det fandt jeg hurtigt ud af, da jeg pludselig stod i bokserdrenge overfor manden, og han knækkede og brækkede min krop og fjernede alt smerte jeg havde.

Erling drengen vil jeg med glæde have med rundt til events, for hold da kæft en forskel jeg kan føle i kroppen. Jeg svæver helt. Derudover fik jeg en masse input og vejledning om at komme i bedre form, for tykke her er træt af at det kun er min prik der ses på raderen ingame fordi jeg er så tyk :(  

Samme dag sagde vi også farvel til Friis i det aktive lineup, det er altid hårdt at skulle såre nogen, især når de er ens venner, men som et hold må man tænke fremad på udviklingen, hvis man er gået i stå og ingen vegne kommer. Jeg ved, hvordan Friis har det, for jeg oplevede det selv tilbage i 1.6, da jeg spillede i Fnatic sammen med Friis, og de valgte at kicke mig for så at fortryde og tage mig tilbage igen. Det gør ondt at blive frataget sin rolle på holdet, men man må bare ikke give op, hvis det er drømmen at spille cs.

Den hårdeste episode, jeg har været udsat for, var at sige farvel til min bedste ven AcilioN, da vi spillede for SK Gaming, men uanset hvad har vores venskab klaret det, og kan med stor glæde se frem til i aften, hvor assebasse er hjemvendt fra USA og kommer hjem til mig for at se ELEAGUE Major.

Vores næste mål i Heroic er at kvalificere os til IEM Katowice igennem den lukkede kvalifikation, som finder sted i næste uge. Men da Friis ikke længere er aktiv i lineuppet, har cadiaN sagt ja til at være standin, da vores førstevalg Juliano desværre ikke havde tid.

#1 Oliver
2017-02-17 13:48
"da vores førstevalg Juliano desværre ikke havde tid"

top bantz
#2 haste
2017-02-17 13:51
Du er så genial Moddow :D tillykke med huset endnu engang!
#3 str1x
2017-02-17 13:51
Fuck Moddi er en gud! "Men da Friis ikke længere er aktiv i lineuppet, har cadiaN sagt ja til at være standin, da vores førstevalg Juliano desværre ikke havde tid." hahahahahahahaha
#4 Hassann
2017-02-17 13:53
Super fed power blog, rip det med hans kammerat
#5 TheSmilingGun
2017-02-17 13:58
Kan man hyre MR. JoKeR til nogle private comedy nights? Jeg skal med glæde hyre ham, hvis han leverer et lige så godt show, som han leverer en blot.
Fortsæt det gode arbejde med blogs og jeres kampe, I skal dog ikke klare jer bedre end North, fordi så bliver jeg gaaaaaal! eksD
#6 gla1ve
2017-02-17 15:59
Hahaha du er for nice Andreas :D! Og hans aim fejlede intet, en skalle skal helst ramme næsen <3
#7 str1x
2017-02-17 16:21
Skal satme love for at der er badges haha:)
#13 Daring
2017-04-20 17:01
:D
#8 Lybech
2017-02-17 16:51
Alt den herlige humor! Jeg er vild med det.
MulleN er jo også en yderst faretruende person, så klart de skulle sætte ham ud af spillet med det samme.
#11 MENIX
2017-02-22 12:36
Haha, ja mon ikke... :D

Manden kan jo ikke engang slå en flue ihjel altså
#9 JaySomz
2017-02-17 17:47
Er det juliebabz du er forlovet med, eller er det oldnews? :D
#10 MENIX
2017-02-22 12:36
Det er Tina 'Pandora'
... ikke juller
#12 JaySomz
2017-02-22 19:44
Ja okay. Hende kan jeg godt huske.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere