Opret Log ind
ESL: "Det er op til ESIC og i sidste ende mellem Heroic og HUNDEN"
ESL fik før IEM Cologne besked om, at HUNDEN havde delt en strategimappe med en person, der også var med i turneringen men for et andet hold.
Skrevet af: rask    29. juli 2021 16:37      

Ulrich Schulze mener, det er op til ESIC eller i sidste ende et slagsmål mellem Heroic og HUNDEN.

Der var givet adgang til en mappe, men modtageren havde ikke været inde at snage.

Sådan lyder konklusionen på ESL's undersøgelse af, at HUNDEN skulle have delt adgang til en fortrolig strategimappe med en konkurrent.

Det fik torsdag eftermiddag Heroic til at afslutte HUNDENs kontrakt med det danske hold, og samtidig fortælle, at både ESL og ESIC er informeret, og at der med al sandsynlighed venter et retsligt efterspil.

Og nu bliver yderligere altså bragt til bordet. Det gør det af en af ESL's øverste chefer, Ulrich Schulze, der er Senior Vice President hos ESL.

Han fortæller i en Twitter-tråd, at de hos ESL blev gjort bekendt med HUNDENs handlinger før IEM Cologne, og at de derfor tog affære. Han bekræfter samtidig, at mappen skulle være delt med en person på et konkurrerende hold, som Heroic skrev i deres pressemeddelelse.

ESIC gjorde os forud for IEM Cologne bekendt med, at Heroic havde fundet ud af, at HUNDEN havde delt en mappe med information med en person fra et hold, der også var med i turneringen.

Konklusionen på vores undersøgelse var, at selvom der var sendt tilladelse til en mappe ud, så har mappen ikke været tilgået af modtageren på nogen måde. Som konsekvens heraf var der ingen mulig indvirkning på IEM Colognes integritet.

I relation til IEM Cologne var det ikke nødvendigt at beslutte, hvorvidt informationen i sig selv og det at have delt det var en strafbar handling. Dette vil i stedet være en del af en igangværende undersøgelse af ESIC og potentielt et juridisk efterspil mellem Heroic og HUNDEN.

Integriteten i vores turneringer har altid været vores fokus. Vi har taget bevidste og hurtige foranstaltninger, når turneringsintegriteten tidligere blev truet, og vi vil fortsætte med at tage alle nødvendige skridt for at sikre, at den opretholdes nu og i fremtiden, slutter Ulrich Schulze.

LÆS OGSÅ
Heroic river HUNDENs kontrakt over og indleder retsligt efterspil

#1 MemphisONE
2021-07-29 17:20
Who Let The Dogs Out
#2 Radski
2021-07-29 17:44
Går fra at være en legende til det her
#4 PillerPaller
2021-07-29 18:35
Det var så den karriere ..
#5 bat
2021-07-29 19:42
Så må alle fanboys af Hunden da snart stoppe med at forsvare en mand der ikke har nogen form for integritet og blot har vist sig at være en snyder og løgner. Trist.
#6 whitebear22
2021-07-29 19:50
Jeg havde stor respekt for, at han krøb til korset, fordi han lod sig friste, tog sin straf og i øvrigt samarbejdede. Det er menneskeligt at fejle, og særligt i en situation, hvor muligheden dumper ned for næsen af en.

Det her er idiotisk (hvis altså det er rigtigt, som Heroic har udlagt det), og enten har han været illoyal overfor Heroic, eller også har han været torskedum. Det synes jeg faktisk er værre.

Hvis han er uskyldig, er det ikke fair, at han får endnu en tur i møllen.
#7 bat
2021-07-29 20:02
Man kan jo ikke helt lade være med at sidde tilbage med følelsen af, at han var blevet opdaget i brugen af coach-buggen og kun krøb til korset fordi han blev fanget med hånden i kagedåsen i håbet om en mildere straf.

Hvis man sammenholder hans eget tweet fra i går der siger det blot var sparring omkring antistrat så føles det lidt på samme måde. Ups - jeg blev opdaget så kryber jeg til korset igen.

I og med at ESL - en uvildig tredjepart - har undersøgt og ikke mindst bekræftet hændelsen, så har jeg svært ved at se hvordan der ikke skal være foregået noget uregelmæssigt. Mellem linjerne siger ESL jo også at den eneste grund til at turneringens integritet ikke blev brudt da personen som fik kendskab til mappen ikke tilgik den.
#8 whitebear22
2021-07-29 20:06
Jeg kan sagtens se, hvor du kan få den fornemmelse fra. Så jeg forstår fint din tilgang til hele sagen :)

Min konklusion er, at jeg ikke vil forholde mig til, hvad jeg synes om den ene og den anden i det her, før det er afsluttet. På den måde er det rigtigt fint, hvis sagen kommer for en dommer. Så har offentligheden noget håndgribeligt at navigere ud fra :)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere