Opret Log ind
Topbrag i vente i 1. division
Der er lagt op til en række spændende opgør i 1. division A og B i aften.
Skrevet af: rask    8. juni 2021 16:30      

Både 1. division A og B er uhyre tætte i denne sæson.

Det er igen blevet tirsdag, og dermed er det blevet tid til endnu en spilledag i POWER Ligaens 1. division A og B, og vi lægger ud med sidstnævnte.

Indtil i sidste uge var AGF Academy ubesejret i 1. division B, men her løb de ind i både Quantaya Gaming samt Nova Learning, der begge vandt. Derfor har Ølgod Efterskole lagt sig alene i front af rækken, og der skal derfor point på kontoen hos østjyderne, hvis de skal følge med mistR og co.

Det får de chancen for tirsdag aften, når de først tager imod DREAM Alliance, inden SERA ESPORT venter senere på aftenen. Netop SERA ESPORT er nærmeste forfølger, men der er trods alt ni point mellem de to.

Stillingen i 1. division B

Tophold kan stikke af

Efter dagens første kamp er turen kommet til toppen af 1. division A, hvor to hold indtager førstepladsen med 30 point hver. Det ene af dem er HDE.Hype, der skal i ilden mod Campus Vejle * Vanitas, som lige nu ligger nummer otte i tabellen.

De to hold bragede sammen i sidste uge, og her trak HDE.Hype det længste strå i opgøret, der endte i overtid. Omvendt har Campus Vejle * Vanitas blot taget to sejre i de seneste ni kampe.

Det er dog i de fleste tilfælde blevet til tocifrede antal runder til blevet til BloMMeNs tropper, og det vidner om, at Campus Vejle * Vanitas ikke lægger sig fladt ned.

HDE.Hype kan følges igen på streamen senere på aftenen, når de krydser klinger med VSPR, der er nærmeste forfølger. Vinder HDE.Hype begge aftenens kampe, kan de lægge sig alene i front af 1. division A.

Stillingen i 1. division A

Aftenens kampe på streamen er følgende:

  • 18:00 - DREAM Alliance vs. AGF Academy (1. division B)
  • 19:00 - Campus Vejle * Vanitas vs. HDE.Hype (1. division A)
  • 20:00 - IGNITE vs. Quantaya-Gaming (1. division B)
  • 21:00 - FG.Sharkgaming vs. Avalanche Main (1. division A)
  • 22:00 - VSPR vs. HDE.Hype (1. division A)

#1 xdpiratmanden
3d 23t 51m
Er det ikke samme liga stilling i begge af opslagene?
#2 OJ1738
3d 19t 56m
Altid spændende når alt kan ske!!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere