Opret Log ind
Bliver fast mand i DREAM.gg
DREAM.gg har netop offentliggjort, at Meltrox bliver hentet ind som fast mand.
Skrevet af: JSand    4. maj 2021 21:30      

Foto: DREAM.gg

Efter at have imponeret i sin prøveperiode er Meltrox blevet hentet ind som fast mand hos DREAM.gg, som fik debut i POWER Ligaen i går.

Det blev meldt ud på Twitter tidligere.

I starten af april valgte DREAM.gg noget overraskende at bænke Celebrations på trods af en ekstremt god sæson i 1. Division, og her blev Meltrox hentet ind på en prøveperiode som erstatning.

LÆS OGSÅ
Tophold opsiger spiller forud for sæsonstart

Denne prøveperiode er dog ovre nu, da det i stedet er blevet til en fast aftale sæsonen ud for den unge spiller, som har imponeret rigtig meget i den første måned på holdet.

Vi er super tilfredse med at have sikret os Meltrox' underskrift, og synes vi har fundet meget af det, vi søgte efter. Vi havde brug for at hente noget mere firepower ind i forhold til sidste sæson, og her viste Meltrox overbevisende takter allerede tidligt i pre-season.

Ambitionerne for begge parter er at fortsætte samarbejde i efteråret, men af ren og skær gensidig respekt for hinandens situationer, starter vi i første omgang med at skrive kontrakt på en enkelt sæson, udtaler sportdirektøren i organisationen, ma3rsk, til Dust2.dk

DREAM.gg fik debut i POWER Ligaen i går, og her gik det ikke helt som planlagt, da mandskabet måtte se sig slået 11-16 af SoA.

DREAM.gg består af:

  • dk Meltrox
  • dk LyMZ
  • dk Tonnes
  • dk Azioom
  • dk zibron
     
  • dk Sonny (coach)
#1 sycrone
1d 1t 24m
Virker som en god signing; også er man sikret lidt PR, når der spilles redbull flick 2v2.
#2 ma3rsk
1d 1t 1m
Faktisk bare et ihærdigt forsøg på at få ham til at dele hans Red bulls med os :)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere