Opret Log ind
Efter triumf: "Svært at sætte ord på"
Danskerholdet Heroic triumferede søndag aften, da de vandt den prestigefyldte ESL Pro League-turnering.
Skrevet af: Sander    13. april 2021 12:00      

stavn har stadig svært ved at sætte ord på sejren.

Søndag aften vandt Heroic et af de mest eftertragtede trofæer i CS:GO, da danskerholdet endte øverst på skamlen i ESL Pro League.

LÆS OGSÅ
Heroic vinder maratonfinale i ESL Pro League

Selvom det er et par dage siden, at sejren kom i hus, har en af holdets helt unge spillere, 19-årige stavn, stadig svært ved at sætte ord på den flotte sejr.

Det er stadigvæk svært at sætte ord på følelsen efter søndagens sejr. Vi har arbejdet så ufattelig hårdt for at kunne opnå resultater som dette, og det er netop først, når man får trofæet, at man fornemmer en form for forløsning. I øvrigt er det også første gang, at vi som hold oplever at vinde en turnering fysisk sammen, og den oplevelse vil jeg aldrig glemme. Det er så stort.

Kort inden den store turnering, hvor alle verdens bedste hold deltog, skiftede Heroic ud. Ud gik niko og b0RUP, der blev erstattet af refrezh og sjuush.

En del fans og følgere undrede sig især over, at niko røg på porten, men med sejren i ESL Pro League beviste Heroic, at det var den rette beslutning.

niko og b0RUP har en speciel plads i Heroic. De vandt to af Heroics største trofæer. Jeg elsker at modbevise alle kritikerne. Sejren med de to nye betyder, at vores system virker, og at det var den rigtige beslutning, siger stavn.

Storroser kaptajn

Finalen blev afsluttet på vanvittig vis, da Heroics holdkaptajn cadiaN vandt en nærmest umulig runde, hvor han var efterladt alene mod fire modspillere. 

Han havde oven i købet kun en pistol at gøre godt med. Første modstander tog han i ryggen med kniven, hvorefter danskeren skød de tre sidste Gambit-spillere.

Vores mål med runden var at få bomben plantet, så vi kunne få nogle ekstra penge i banken, men det ender galt på A-site, og cadiaN ender i en umulig 1v4 situation. Da han får ‘knife-killet’ og formår at overleve med 2 hp med AWP’en på stairs, var det som om, at runden var skabt til, at det skulle ske. Som jeg siger efter kampen; det er det vildeste clutch, jeg nogensinde har set, fortæller stavn.

LÆS OGSÅ
Video: Vanvittig afslutning på finalen

Heroic har fået meget ros for spillet igennem turneringen, der har været præget af en høj grad at samarbejde. På T-siderne kom det særligt til udtryk, og danskerholdet var da også det hold i ESL Pro League, som vandt flest af sine runder som T, det angribende hold.

cadiaN er uden tvivl den bedste kaptajn, jeg har spillet med. Hans måde at lede på har helt klart en stor del af fortjenesten for vores gode T-sider. Udover det, vil jeg også give stor cadeau til HUNDEN for alt det arbejde, han lægger for dagen. Vores forberedelser op til kampene er virkelig on point. Jeg glæder mig til, at han kommer tilbage på serveren, siger stavn om holdets coach, der vender tilbage fra karantæne 30. april. 

Sejren i ESL Pro League fik Heroic til at rykke ni pladser op på verdensranglisten, så holdet nu ligger nummer tre. Foran dem er Astralis og Gambit.

LÆS OGSÅ
Heroic nærmer sig Astralis

#1 DH_JanLund
2021-04-13 13:05
Friskt at nævne hunden. Det er nærmest at gøre grin med det ban han fik for at snyde :D
#3 RasmusRoev
2021-04-13 14:17
Og derfor kan man ikke støtte Heroic! At de har en mand med, som har fået ban for at snyde, det simpelthen til grin! Sørgeligt for sporten.
At de vælger at nævne ham, det viser bare, at de alle har vist, hvad den mand lavede på serveren i sin tid, og derfor vælger de stadigvæk at støtte ham. Føj!
#4 Intex-
2021-04-13 15:15
Tag dog en slapper dude..
#5 RasmusRoev
2021-04-13 15:17
Jeg er skam afslappet. Synes bare det er så ærgerligt. At man ikke tager mere seriøst på et ban. Hatten af for spillerne osv. flot sejr den anden dag! Men når man sidder og roser en, som har fået ban. Det er sku skammeligt. Han skal fryses ud af scenen for sådan en fejl!
#6 livit
2021-04-13 15:45
Synes han har fået passende straf. Total udelukkelse er helt overdrevet.
#9 detoy
2021-04-13 22:44
Så det vil sige at næste gang jeg kører på røven i S-toget, så skal jeg fryses ude af samfundet?

Eller dem som hvidvasker og ryger ind et par år, skal de også fryses ude og aldrig have en chance igen?

Kan godt se din pointe med at man skal tage bans seriøst, men relax. Manden har ikke slået nogen ihjel.
#10 kasparS
2021-04-15 08:25
Kan kun være enig. Mange som også ryger i åbent fængsel kan stadig få lov at passe sit firma eller ansættelse.

Man kan også stadig få et job selvom man har været tyv, det handler vel et sted om tillid. Tillid til manden aldrig gør noget så dumt igen.
#11 RasmusRoev
2021-04-19 07:43
Jeg er skam enig! Dog synes jeg bare IKKE, at man burde være en del af noget hold, når man har sit ban. Han tager som sådan ikke sin straf lige pt? At de sidder og promovere en snyder, det synes jeg dybt forkert. Snak om ham, som en del af dit team, når han har taget sin straf. :)
#2 zaioh
2021-04-13 13:45
Med Hunden på serveren bliver de kun vildere!
#7 unclejakes
2021-04-13 15:45
Folk kan mene hvad de vil om Hunden og hans straf, men jeg synes i hvert fald man skal give kæmpe cadeau til Cadian og Stavn, der har sat alle tvivlere til skamme, og jeg var selv blandt dem, der var usikker på om Heroic kunne nå op på det højeste taktiske niveau uden Hunden med på serveren, som en 6. Mand til at hjælpe med comms og calls.

De spiller jo faktisk med handicap sammenlignet med de fleste andre hold, og det er den straf de har valgt at tage, for at kunne beholde hunden som træner. At de så har formået at vinde 2 store turneringer og klare sig godt i en masse andre med dette handicap viser bare stor klasse og stort format
#8 kr1zzer
2021-04-13 16:00
FUCKING SYGT REFFEFAR, youngSTAVN, Tes3sking, og sjuush-ice - SOLDATER!!!!!!!!!!!
Fedt at følge med i jeres udvikling <3
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere